bizim ilişkimizde de aynı sorunlar var çünkü bende kendimi tutamayabiliyorum bazen. ilgisizlik var bizde de çünkü ben halihazırda ikimiz için herşeyi planlıyorum. planlamasam onun buluşalım demesini beklesem bu sefer de dayanamıyorum. o sabırlı ben sabırsızım çünkü. amas bende kararımı verdim. ben de sabredicem. biriki hafta göremem mızmızlanırım belki ama kendimi geri çekmezsen günün birinde temelli kaybedicem. sen de sabretmeyi dene bakalım
sabredemiyorum kanım durmuyo ya. kendimi tutuyorum tutuyorum pndan sonra pııırrr tüöm düşünceler uçuyo ..
onu kaybetmek çok yara verecek bana .. onu göze alamam. o merak etsin eskisi gibi olsun bana istiyorum ..
aramızda buzlar var gibi.. çok üzülüyorum tüm hayatımı etkiliyor..
eğer sabredemezdsek temelli kaybedices sonra dicez keşke biraz kendimizi geri çekseydik azcık zorlanırdık ama uzun vadededüzelirdik belki dicez. bi de sana bişey söyleyeyim eğer ayrıldıktan sonra %100 kendine güvenemiyosan onu aramıcağına dönmeyeceğine. sakın ayrılalım deme. tükürdüğünü yalayınca daha da beter oluyo çünkü. ayrılık lafını unut sakın hakaret filan da etme. neden biliyomusun?o şekilde içini döküp rahatlıyosun ya sonra bi pişmanlık çöküyo insanın üstüne çok mu abarttım gibisinden. bu süreçte o arasa ne ala ama aramassa bu sefer sen arasammı demeye başlıyosun yok aramıcam tükürdüğümü yalamayayım diyosun ama eninde sonunda arıyosun. sonra adam zafer kazanmış gibi oluyo sen haklı olsan bile sanki o haklıymış gibi hissediyo kendini ve işler daha da zor oluyo. onun yerine sabredip ilgisiz davranmalıyız. ben denicem sen de dene ve inan ben de senin gibiyim duramıoyorum ama sadece günü kurtarmış oluyorum. zor evet ama ben denicem sen de öyle yapmayı dene
pşşt mesaj atmadın dimi çocuğa. atma sakın
canım ben senin yerinde olsam o şahsı arkadaş olarak görür ve kendimi hazırlandığım sınava verirdim. biliyorum senin sorduğun destek beklediğin şey bu değil ama yaşın benden küçük anladığım kadarıyla. içimden gelen söylemek istediğim bu. üniversitede o kadar çok insan o kadar farklı seçeneklerin olacak ki. bu üzüldüğüne gülersin ordayken. hayır sana değer verse sevse ilgilense mutlu etse zaten seni engellemez. oturur birlikte hazırlanır huzurlu olursunuz. ama durum farklı ve aynı şeyleri bende yaşıyorum. üstüne düştükçe geri cekiliyolar. üzülen kırılan biz oluyoruz. inan dünya umurlarında değil çünkü bizi suçlu görüyolar. onu düşünerek zaman kaybetme bence. bırak istiyosa zaten gelir. sen bu arada derslerine sınavına odaklan. hayatın çook değişcek emin ol az vaktin kalmış
Aramadım mesaj da atmadımayrılmak istememesi seni sevdiği için mi sence? seven kişi böyle davranmaz. benim sevgilim de kazma ama bi gün aramasam arar sorar trip atıyosam ilgilenmeye başlar. hee ilgisi 2 gün sonra yine geçeer ama yapcak bişi yok. hayatımı engellemiyo. ben yine işime gücüme bakıyorum. bak bu senin işini gücünü derslerini engelliyo. ben onu istiyorumm ne demek. o istemiyosa olmaz.
mesaj atmaa bence. sen üstüne gittikçe arayıp sordukça o zaten aramıcak. sen bilirsin.
sınava hazırlanıyorum demişsin, kardeşimle yaşıtsın sanıyorum, sana bi abla tavsiyesi vermek istedim;
biz kızlar hep ilgi isteriz her dakika msjlaşsak bizim için sorun olamz, gerekirse gece uyumaz msjlaşırız,
ama erkekler böyle değil..
onlar bu tarz şeyleri sevmiyo genelde..
ve bide senin sevgilin gibi tamamen bu işlerden, aramaktan, sormaktan uzak olanlar var..
maalesef bunu değiştirmek zor çünkü bu karakter..
senin yapabileceğin şey kendine ondan başka uğraşlar bulmak,
önünde önemli bi sınav var ve çalışamadığın için daha da stres oluyosun, buda seni iyice erkek arkadaşına msjlar atmaya, bişeyler söyleyip onunla uğraşmaya itiyo..
ama herşeyden önce geleceğini düşünmen gerek, bu sınavı kazanmanın senin için ne kadar önemli odluğunu..
inan birkaç yıl sonra, bu yaşadıklarını şaşırıp, böyle şeyler için mi yapmam gerekenleri yapmamışım, sorumluluklarımı aksatmışım diyeceksin..
kız arkadaşlarınla daha çok vakit geçir ne bileyim dersten hariç çık onlarla, gezin birlikte ama erkek arkadaşını arama..
onlarla vakit geçirirsen sürekli erkek arkadaşını düşünmezsin, kafan daha rahat olur..
ama lütfen bu gibi şeyleri ikinci plana al ve derslerine odaklan..
unutma bu günleri geri getiremezsin..
canım durumun gercekten içler açısı ben bile okuduğumda üzüldüm ..ve kızıda parçalamak geldi içimden..ay ne münasebet ya erkek arkadaşınla bukadar saçma sapan bi durum..konuşsan bile kar etmez.kızın bidefa farkına varıp erkek arkadaşınla dialogu kesmesi gerek..
bigün benimde başıma böle bişe gelmişti ben sırf kız rahatsız oluo die sosyal erkek arkadaşımla muhabbeti bile kesmiştim.çünki kız haklıydı.sevdiğini kıskanıodu ..ve sende haklısın..
sınava kadar ayrılma bu seni daha çok sarsar ama sende hoşlanmadığın şeylerden ya uzak dur yada şimdilik erkek arkadasından mesafeli dur.sınava kadar.kenine bu fedakarlığı yap..lütfen
o da üzülüyo duruma biliyorum. çünkü bi önceki gece konuşurken herşeyin yoluna girmeye başladığını çok mutlu olduğunu söylemişti bana .. kız içine ettii..
ama susamazdım ben de . ilkinde yuttum oturdum o kadar dokunmasına cilvesine filan iyi de durdum o sabırla.
ama artık sabretmek istemiyorum. sanki tek benm derdim. ama yeter artık yani ben de insanım.
kafama takmayacağım diyorum yapamıyorum. evet onu sıkmıyorum artık
çünkü birşeylere alışmaya başladım .. eski ilişkim değil bu çok farklı yeni bi hayat farkındayım artık ..
ama işte şu kız herşeyi mahvetti. konuşmaya gitmeme engel oldu demek ki o kızı kaybetmek istemiyor. asıl beni burası düşündürdü..
oysa sabah herşey çok güzeldi beraber yemek filan yemiştik güldüğk eylendik ..
tamam çok kaba odun kazma vs vs güzel kelimeleri cımbızla alırsınız ağzından ama takılmıyordum artık . bu kızla hepsi gündeme geldi ..
altüst olduk yeniden ..
bişe sorucam canım..
sınavın mı daha önemli sevdiğin çocukmu ??
ama tek birini seçicen,,,hangisi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?