• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

çok üzerine gidiyorum kendime hakim olamıyorum..

tabii ki sınav ..
kendime aileme yapamam ki bunu onu seçemem...
tek önecelik sınav .. buna beraber karar vermiştik ..

ne güzel aileninde kendininde farkındasın..
peki neden hala sınavına hazırlanmak için kalkmıosun pc başından..
gözlerini kapa ve sınavına odaklan..düşünsene sen burda zaman öldürürken hemde aptal bi kız yüzünden ,senin önüne milyonlarca insan gecerek senin önünde bir adım ilerliolar hatta o kız bile,hatta erkek arkadasın bile.çünki şuan senin düşündüklerini düşünmüolar.rahatlar,senin problemin onları pek ilgilendirmioda ondan.hee tmm der ama sonra kendi hayatlarına dönerler..

ya gerekirse erkek arkadasınla bi müdettliğine uzak dur yada bahaneler bul uzaklaş ama ayrılma.
merak etme senden başkası napsın erkek arkadasını..
hem uzaklaşarak ilgide toplarsın..kaçan balık kovalanır unutma..hem sınavın için uzak dur hemde ilgiyi bölelilkle kap..
allah yardımcın olsun..
böle yaparsan bi taşla iki kuş vurmuş olursun..tut kendini tut.anne baban için tut.kendi gururun ve geleceğin için tut..başkası senin aşını ekmeğini vermicek sen basamak basamak yükseldikçe kazanıcan..buda senin fırsatlarından bi yıl..bırak parazit insanlarla uğraşmayı..inşallahh sınavından güzel sonuçlar bizde duyarız.allah kolaylık versin

ne güzel aileninde kendininde farkındasın..
peki neden hala sınavına hazırlanmak için kalkmıosun pc başından..
gözlerini kapa ve sınavına odaklan..düşünsene sen burda zaman öldürürken hemde aptal bi kız yüzünden ,senin önüne milyonlarca insan gecerek senin önünde bir adım ilerliolar hatta o kız bile,hatta erkek arkadasın bile.çünki şuan senin düşündüklerini düşünmüolar.rahatlar,senin problemin onları pek ilgilendirmioda ondan.hee tmm der ama sonra kendi hayatlarına dönerler..

ya gerekirse erkek arkadasınla bi müdettliğine uzak dur yada bahaneler bul uzaklaş ama ayrılma.
merak etme senden başkası napsın erkek arkadasını..
hem uzaklaşarak ilgide toplarsın..kaçan balık kovalanır unutma..hem sınavın için uzak dur hemde ilgiyi bölelilkle kap..
allah yardımcın olsun..
böle yaparsan bi taşla iki kuş vurmuş olursun..tut kendini tut.anne baban için tut.kendi gururun ve geleceğin için tut..başkası senin aşını ekmeğini vermicek sen basamak basamak yükseldikçe kazanıcan..buda senin fırsatlarından bi yıl..bırak parazit insanlarla uğraşmayı..inşallahh sınavından güzel sonuçlar bizde duyarız.allah kolaylık versin

yazdıkların için çok teşekkür ederim...
olur ya hani eğer onunla ben ilgilenmezsem başkası kapacak gibi düşünülür öyle bi düşünce içerisindeydim.
çok güzel şeyler yazmışın gercekten çok moral verdi..
uzak durmak konuşmamak .. çok zor şeyler aslında ama neden yapamayayım ..
dönem sonunda paylaşırım inşallah burada güzel haberleri..
bu benim 2. yılım başka şansım yok benm ..
bazen diyorum keşke öğretmenlik yazık gitseydim çünkü ek puanım vardı ..
belki de hayırlısı budur keşke demek için çok geç ..
o zaten tıp bekliyo gayet cool takılıyo derslerden dolayı filan ..
ilk kez karşıma adam gibi biri çıktı diyordum ki o da böyle çıktı ..
artk kısmetten ötesi değil sanrm elmden gelen herşeyi yaptım ben ..

ayrıca vakit ayırdığın için çok teşekkür ederim.. :71:

Back