Gebeliğe Hazırlık Çok utanıyorum ama soracağım :(

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Allah iyiliğini versin ya bir damla yeterli ve sızmistir gerekli şartlar varsa yumurtlama günü vs hamile kalırsın yoksa kalmazsın hamile kalmak öyle kolay değil ama bazende zor da değil

Hii
Hiiiiiiiç bi şey olmaz rahat ol hamile kalmak için öyle şekillere girmeye gerek yok. Ben hamile kaldığım zamanlarda sürekli üstte oluyordum ve eşim ben üstteyken içime boşalıyordu sonra kalkıyordum düşünün yani yatmıyordum bile fakat o şekilde hamile kaldım. Zaten spermlerin hiç biri tamamen içinizde kalmaz o atılan kısım mutlaka atılır diğer kısım zaten ilk boşalma anında çoktan kanala gider uzanıp yatmaya vs gerek yok yani.

Ayyy insallahhhhh aminnn :)) bu arada hamilelik göğüs büyümesi yaparmı

Ayyy insallahhhhh aminnn :)) bu arada hamilelik göğüs büyümesi yaparmı
Evet yapıyor benim 75 B’ydi. İlk öğrendiğim zaman adet olucam sanmıştım göğüslerim hafif dolgundu, sonra hamileliğimi öğrendim o zamandan beri de hiç inmedi büyüdükçe büyüdü. 75B den 80Cye çıktım şu an o fena değil ama tamamen boş cup kullanıyorum. Bazen o da küçük geliyor gibi ama umarım daha fazla büyümez çok büyürse çok sarkar diye düşünüyorum. Emzirmeden sonra içleri boşalıyor çünkü.

Önceden avucumu doldurmazdı şuan taşıyor sonucu merak edıorum adetime 10 gün var umarım bekleyebilirim gününü :))))) test yapmam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…