Gebeliğe Hazırlık Çok utanıyorum ama soracağım :(

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Çok istiyorum illaki zorluğu vardır :)) hem yaşım geldi evliliğim oturdu cok istediğim icin böyle şeylere bile takılıyorum olmazsa diye

Çok istiyorum illaki zorluğu vardır :)) hem yaşım geldi evliliğim oturdu cok istediğim icin böyle şeylere bile takılıyorum olmazsa diye

yav seks yap doya doya inan cocuk pesine gelir
bende söyle oldu diyeyim, benim istekli oldugum zamanda hamile kaldim
yani ayda bir kafaya vuruyor ya hani hormonlar
deli gibi istiyorsun iste en ideal zaman
ikinci cocukta esime bana birak dedim o tarihlerle ayarlacakti olmadi, ben kendi vucudumu dinledim o ay oldu, yani canin cok seks isteyince bence hamilelik olasiligi da yüksek oluyor, teorim bu

İnanırmısın bende ayni şeyi düşündüm zevk almaya baktım hatta geçen hafta 3 gün hergün oldu bilmiyorum geçen ay denemeye başlamıştık hamile kaldım ve hemen düştü çok minikken folik asite başladım bide

Bunu grubumuzdada sorabilirdin niye cekindin sen bakiyim

Klasik olacak ama kafa rahatlığı çok önemli.
Ben dış gebelik sonrası döngüm değişti mi diye ovu testi yaptım ilişki yasağı bitmeden iki gün önce pik oldu hamile kalmam diye düşündüm ama kızımın gelesi varmış artık tekmeleri ile uyanıyorum
İçini ferah tut yiyecek ekmeği olan geliyor

Bazı insanlar hemen ayağa kalksa bile hamile kalıyor kesinlikle nasip meselesi ...
benim önerim birliktelik öncesinde belinin altında dik bir yastık olsun , hem daha rahat edersin hemde o an hiçbiri çıkamaz

kızlar açıkçası bende aynı konudan müzdaribim.. eşimin sperm değerleride az olunca insan daha korkuyor.. neden dışarı akıyor diye.. bir doktor bize onlar hareketli olmayan spermler işte demişti.. yani ne yaparsanız yapın akacak o dışarı demişti ama işte insan ister istemes akmasa ya diyor

Benim inanilmaz cok cikiyo disari benimde aklima takiliyoda doktor ve okudugum seyler normal diyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…