- 30 Haziran 2019
- 836
- 478
- 18
- 34
- Konu Sahibi Canan_mehtap
-
Hayırlısı Allah verirse hiç bi şey fayda etmezKara delik ya o geri çıkmicakya aslında normalde o ilk boşalmada ki fışkıran ulasıyorsa ulaşıyor yok ayak dikmek duş almamak bunlara ebgel değil yumurtalığa giden sperme duş birsey istesede yapamaz
Çok istiyorum illaki zorluğu vardır :)) hem yaşım geldi evliliğim oturdu cok istediğim icin böyle şeylere bile takılıyorum olmazsa diyebunlari yapmadim iki kere hamile kaldim
bence sen keyfine bak, su akat yolunu bulur
sana tek tavsiyem zevk almaya odaklan
su an sana arkamda beni cimcikleyen, daraltan oglumla yaziyorum
bes seneler bu yatak bir bosalmadi ki seks yapayim
kocam önümde uyuyor ben burda cocuk uyutuyorum, ki uyumuyor
ay konuya gelirsek kendiliginden olur inan kafan rahat olsun tek bildigim bu
Orasıda öyle Rabbim bilir hayırlısını diliyorumCanım nasipse eğer hemen akıtıp yıkasan bile olur
Değilse isterse 1 gün bekle yine olmaz
Bukadar düşünüp stres etme
Kac ay sonra hamile kaldınız acaba
Canım nasipse eğer hemen akıtıp yıkasan bile olur
Değilse isterse 1 gün bekle yine olmaz
Bukadar düşünüp stres etme
Çok istiyorum illaki zorluğu vardır :)) hem yaşım geldi evliliğim oturdu cok istediğim icin böyle şeylere bile takılıyorum olmazsa diye
İnanırmısın bende ayni şeyi düşündüm zevk almaya baktım hatta geçen hafta 3 gün hergün oldu bilmiyorum geçen ay denemeye başlamıştık hamile kaldım ve hemen düştü çok minikken folik asite başladım bideyav seks yap doya doya inan cocuk pesine gelir
bende söyle oldu diyeyim, benim istekli oldugum zamanda hamile kaldim
yani ayda bir kafaya vuruyor ya hani hormonlar
deli gibi istiyorsun iste en ideal zaman
ikinci cocukta esime bana birak dedim o tarihlerle ayarlacakti olmadi, ben kendi vucudumu dinledim o ay oldu, yani canin cok seks isteyince bence hamilelik olasiligi da yüksek oluyor, teorim bu
İçeri hapsetcek halin yok tabi gider.
Bunu grubumuzdada sorabilirdin niye cekindin sen bakiyimKızlar iyi akşamlar utanarak soruyorum ama bebek için cinsel birliktelikte erkek içeri boşalıyor ya çıkınca spermde ister istemez dışarı kaçabiliyor Bn yarim saat ayaklarımı dikiyorum ama Yinede kaçtığı oluyo hamile kalmayı engeller mi bu
Inşallah canim rabbim gönlüne göre versin. Bide ovu testi kullan istersenSabah yıkanmaya karar verdim umarım bu ay gelir bebeğim(( çok istiyorum
BilmemBunu grubumuzdada sorabilirdin niye cekindin sen bakiyim
Bilemedim bidakine gruba sorarımBunu grubumuzdada sorabilirdin niye cekindin sen bakiyim
Tmm canımBilmem(
Bilemedim bidakine gruba sorarımaceleyle yazmıştım ztn
Kızlar iyi akşamlar utanarak soruyorum ama bebek için cinsel birliktelikte erkek içeri boşalıyor ya çıkınca spermde ister istemez dışarı kaçabiliyor Bn yarim saat ayaklarımı dikiyorum ama Yinede kaçtığı oluyo hamile kalmayı engeller mi bu
Nası yani boşalınçamı yüzde 5 i spermmiş%5 i spermmis ztn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?