- 30 Haziran 2019
- 836
- 478
- 18
- 34
- Konu Sahibi Canan_mehtap
-
2 saat geçse yeterli olur mu ://Giden gidiyor sen rahat olhemen dusa girme bi kac saat gecsin.
2 günde 1 ilişki oldu hep hatta Cuma’dan Hazar’a hergün oldu :))) o kdr sık olunca test yapmadım ama oldu ki kalmazsam yapıcam o testiCanım tabii ki çıkacak dışarıya. Absorbe edemez ki vücut onu. Sen uzan ayaklarini yukarı da kaldirabilirsin. Sonra kalk yataktan ve yer çekimi işini yapsınyumurtaya ulaşır o arada minikler merak etme. Gebe kalmak istiyorsan ovulasyon dönemlerine dikkat etmelisin.
Olur istersen ertesi sabah yap cunku sicak su spremleri ölduruyor.2 saat geçse yeterli olur mu ://
Sabah iş var o sıkıntı ://Ben mesela ayaklarımın ve kalcaminaltına yastık koyuyordum ertesi gün duş aliyodum
Doğru diyorsunuz garanti olsun aslındaOlur istersen ertesi sabah yap cunku sicak su spremleri ölduruyor.
Kızlar iyi akşamlar utanarak soruyorum ama bebek için cinsel birliktelikte erkek içeri boşalıyor ya çıkınca spermde ister istemez dışarı kaçabiliyor Bn yarim saat ayaklarımı dikiyorum ama Yinede kaçtığı oluyo hamile kalmayı engeller mi bu
Genelde herkez öyle yap diyor o yüzden bende deneme amaçlı yaptım geçen ayda bu şekilde hamile kaldım ama ne yazıkki kimyasal gebelik geçirdim düştüAylarca bu bahsettiğin şekilde denedim hiçbir faydası olmadı canım. Çok stres yaptım artık oluruna bıraktım düşünmedim o ay hamile kaldığımı öğrendim. Ne kadar rahat olursan o kadar iyi hiç kasma kendini.
Genelde herkez öyle yap diyor o yüzden bende deneme amaçlı yaptım geçen ayda bu şekilde hamile kaldım ama ne yazıkki kimyasal gebelik geçirdim düştü
Alakası yok bence ben 2 ikişki ile hamile kaldım ve mantar olmamak için hemen kalkıp yıkanıyodum öncesinde çömeliyodum ki içimde kalmasın diye çıkarmaya çalışıyodum sonuç hamileyimKızlar iyi akşamlar utanarak soruyorum ama bebek için cinsel birliktelikte erkek içeri boşalıyor ya çıkınca spermde ister istemez dışarı kaçabiliyor Bn yarim saat ayaklarımı dikiyorum ama Yinede kaçtığı oluyo hamile kalmayı engeller mi bu
Kac ay sonra hamile kaldınız acabaHiç sıkıntı yapma kendine canım dediğim gibi oluruna bırak dua et bol bol. Kendine hobi olarak uğraşlar bul. Kafanı dağıtacak şeyler yap. Aylarca bende bahsettiğin gibiydim çok canım sıkılıyordu. Artık yeter dedim oluruna bıraktım o ay hamile kaldım darısı başına olsun sağlıkla inşAllah.
Bir çok şey etkiliyor yapı meseleside olabilir kafaya takınca olmuyor belkiAlakası yok bence ben 2 ikişki ile hamile kaldım ve mantar olmamak için hemen kalkıp yıkanıyodum öncesinde çömeliyodum ki içimde kalmasın diye çıkarmaya çalışıyodum sonuç hamileyim
Hım bi kaç saat de olurSabah iş var o sıkıntı ://
Sabah yıkanmaya karar verdim umarım bu ay gelir bebeğimHım bi kaç saat de olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?