- 29 Kasım 2012
- 1.256
- 1.396
-
- Konu Sahibi osmanliyiz
Hayattan vazgecmek bu kadar kolay mi ki? Ask denilen seyi ne kadarda hayatinizin ortasinda yasiyorsunuz..bu dunyafa cok buyuk sorunlarla engellerle cilelerle yasayan insanlar var. Yas daha 27.. Evlenip senelerce aldatilsaydin daha mi mutlu olurduun.. Birak gitmis iste sana en buyuk iyiligi yapmis farkinda degilsin...3 yillik bi iliskim vardi evlencektik o istedi diye tayin istedim sonra bikac gun sonra terketti baska biriyle cikiyor..berbat kucucuk bi ilcedeyim..hicbir sosyallik yok kafami dagitamiyorum...bu karanlik gunlerin bitmesini istiyorum..beklenekten inanmaktan yoruldum..mutluluk bu kadar mi zor yas 27 ...aylardir intihari dusunuyorum...hayatimda hicbir olumlu gelisme yok...bir bucuk yildir..sadece kopek gibi calisiyorum..bunu disinda beni hayata baglayan hic bisey yok.
Aynı durumdayız terkedildim yalnızım uzun süreli ilişkiden sonra insan kendiyle mutlu olmayı unutuyor.İşsizim maddi manevi çöküşteyim ve gelecekten beklentimde kötü malesef ama inatla hayırlısı için dua ediyorum.Çünkü şu artık sadece ona güveniyorum çok daha önceden olması gerekende buydu.Bence tüm olumsuzluklarımın sonucu buydu ve haketmiştim mutluyken manevi yanım çok zayıftı ve kendime geldim bu yönde.Demekki bu yüzden miş dedim.Sevgili duha_can huzur istiyordum..en azindan hayatimda hicbi gelisme olmasa bile vermicekse bile umutlarim ve yasama sevincim olsun..oda yok..maddi manevi problemler cok zorlaniyor insan..hepsi ustuste geldi..bitermi bilmiyorum
Sevgili arkadaslar hic dualariniz kabul oldu mu..cok isteyipte cok dua edipte gercekten isteginize kavustugunuz oldu mu..ornekleri var mi hayatinizda.. hayatiniz cok kotu giderken birden aydinliga ciktiniz mi ..gercekten her karanligin sonrasinda bir aydinlik yasadiniz mi..
Sevgili arkadaslar hic dualariniz kabul oldu mu..cok isteyipte cok dua edipte gercekten isteginize kavustugunuz oldu mu..ornekleri var mi hayatinizda.. hayatiniz cok kotu giderken birden aydinliga ciktiniz mi ..gercekten her karanligin sonrasinda bir aydinlik yasadiniz mi..