- 10 Şubat 2015
- 3.047
- 3.041
- Konu Sahibi osmanliyiz
3 yillik bi iliskim vardi evlencektik o istedi diye tayin istedim sonra bikac gun sonra terketti baska biriyle cikiyor..berbat kucucuk bi ilcedeyim..hicbir sosyallik yok kafami dagitamiyorum...bu karanlik gunlerin bitmesini istiyorum..beklenekten inanmaktan yoruldum..mutluluk bu kadar mi zor yas 27 ...aylardir intihari dusunuyorum...hayatimda hicbir olumlu gelisme yok...bir bucuk yildir..sadece kopek gibi calisiyorum..bunu disinda beni hayata baglayan hic bisey yok.
Biten ilişkiler aldatmalar için bu derece üzülen insanlara kızıyorum.Etrafınıza bi baksanıza dünyada kaç milyon insan yaşıyor,Türkiyede kaç insan,yaşadığınız şehirde kaç binler.Giden,ve kandırarak giden asıl yanlışı kendine yapıyor zaten.Ben hayatımda ah alıpta yolunu doğrultabileni daha görmedim inanın.Elinizde bi mesleğiniz var,kendi ilçenizde sosyallik yoksa yan ilçenizde olur.Ondada olmasa yakın bi arkadaş edinirsiniz ounnla evinizde yaptığınız çay sigara muhabbet kahkaha bile iyi gelir.Ben takılıp kaldığınız inancındayım.Hiç bir erkek için bunu yapmayın.Milyon seçenek içinde giden bir yalancı keko için üzülmek nedir Allah aşkına? Hayır,aşk böyle bişey değil.Ferahlayın..