- 10 Şubat 2015
- 3.047
- 3.041
-
- Konu Sahibi osmanliyiz
3 yillik bi iliskim vardi evlencektik o istedi diye tayin istedim sonra bikac gun sonra terketti baska biriyle cikiyor..berbat kucucuk bi ilcedeyim..hicbir sosyallik yok kafami dagitamiyorum...bu karanlik gunlerin bitmesini istiyorum..beklenekten inanmaktan yoruldum..mutluluk bu kadar mi zor yas 27 ...aylardir intihari dusunuyorum...hayatimda hicbir olumlu gelisme yok...bir bucuk yildir..sadece kopek gibi calisiyorum..bunu disinda beni hayata baglayan hic bisey yok.
senin adina cok sevindim.Geçen sene sevdiğim ve iyi bir maaşla çalıştığım işten çıkarılmıştım, çooook güvenip sevdiğim sevgilim beni terketmişti. yeni bir işe girmiştim nefert ediyodum ve maaşım 3/1 i filandı eskisinin. ayın sonunu zor getiriyodum. Yaşadığım evin kirasını bile ödeyemediğim için evimden de çıkacağım için çok ağlamıştım herşeye,neden ben diye.Şuan muhteşem bir işim var çıkarıldığım işten bile 1000 tl fazla aldığım çok iyi bir maaşı olan bir işim var beni çok seven , çok düzgün bir sevgilim var ve düğün hazırlığı yapıyorum. Hala aynı evdeyim. Gecen sene söyleseler dalga mı geçiyosun derdim. Ama gerçekten hiç isyan etmedim vardır bi hayrı dedim dua ettim. O düşük maaşla sevmediğim işim sayesinde sevgilimle tanıştım ve şuan çalıştığım yerde sevmediğim işten öğrendiklerimle ilerliyorum. Rabbimin senin için hazırladıklarını asla bilemezsin, lütfen mutlu ol ve zamanını bekle.
Ben de aynısını diyecektim ama konu sahibesi üzülmesin diye dilimi tuttum. Ben hayatta ne için dua ettiysem tam tersi olmuştur. Bunun şöyle bir faydası oldu. Dua edip olmasını beklemekle vakit kaybetmemeyi öğrendim. Dua etsem de olmayabileceğini öğrendim. Bir şey istiyorsam kalkıp bir şeyler yapmam gerektiğini öğrendim. Yine de umarım konu sahibesinin duaları gerçekleşir.olmuyor
Allah bazilarinin sesiini duymuyor
Umarim hepimizin...Ben de aynısını diyecektim ama konu sahibesi üzülmesin diye dilimi tuttum. Ben hayatta ne için dua ettiysem tam tersi olmuştur. Bunun şöyle bir faydası oldu. Dua edip olmasını beklemekle vakit kaybetmemeyi öğrendim. Dua etsem de olmayabileceğini öğrendim. Bir şey istiyorsam kalkıp bir şeyler yapmam gerektiğini öğrendim. Yine de umarım konu sahibesinin duaları gerçekleşir.
Bir çok duam kabul olmuştur ama o zamanlar bu duanın hayır mı şer mi oldugunu bilmeden ederdim.
Şimdi mümkün mertebe hayırlısını istiyorum...Karşılığında olan hiçbir şey yok yani sanırım olmaması hayırlı demek ki diyorum artık.
Şu söze inanıyorum, yeri gelmişken paylaşayım ;
Allah (c.c) kuluna 3 şekilde cevap verir:
Evet! der istediğini verir…
Hayır! der daha iyisini verir…
Bekle ! der en iyisini verir…
Ben de aynısını diyecektim ama konu sahibesi üzülmesin diye dilimi tuttum. Ben hayatta ne için dua ettiysem tam tersi olmuştur. Bunun şöyle bir faydası oldu. Dua edip olmasını beklemekle vakit kaybetmemeyi öğrendim. Dua etsem de olmayabileceğini öğrendim. Bir şey istiyorsam kalkıp bir şeyler yapmam gerektiğini öğrendim. Yine de umarım konu sahibesinin duaları gerçekleşir.
Canim sadece duayla degil ama cok istemekle surekli olacagina inanmakla benim oldu.Sevgili arkadaslar hic dualariniz kabul oldu mu..cok isteyipte cok dua edipte gercekten isteginize kavustugunuz oldu mu..ornekleri var mi hayatinizda.. hayatiniz cok kotu giderken birden aydinliga ciktiniz mi ..gercekten her karanligin sonrasinda bir aydinlik yasadiniz mi..
çok güzel özetlemişsiniz tebrikler
ALLAH sesimizi duymuyo diyenler içinde şöyle söyleyeyim ki inanç önemli gercekten de böyle düşünmek kadar cahilce bir yaklaşım olamaz.
RABBİM duyuyor vesselam...
İsin var masın var yeni biriyle tanısmaya bak.. kimse için değmez hayatın değerlisisin... bende is skntısı çekiyorm olmuyo bi türlü çook kötüyüm sıkıştım dua ediyorum yıllardır... hala olmadı olucak ins...3 yillik bi iliskim vardi evlencektik o istedi diye tayin istedim sonra bikac gun sonra terketti baska biriyle cikiyor..berbat kucucuk bi ilcedeyim..hicbir sosyallik yok kafami dagitamiyorum...bu karanlik gunlerin bitmesini istiyorum..beklenekten inanmaktan yoruldum..mutluluk bu kadar mi zor yas 27 ...aylardir intihari dusunuyorum...hayatimda hicbir olumlu gelisme yok...bir bucuk yildir..sadece kopek gibi calisiyorum..bunu disinda beni hayata baglayan hic bisey yok.