çok tükendim yardımcı olurmusunuz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Benim yanıma gelmeseydi ailesi ile yaşayacaktı annesi yapacaktı
Yaptığımız seçimlerin sorumluluğunu almalıyız ama. Ayrıca burada bir işi de var sevabına durmuyor. Niyetim sizi ayrılmaya zorlamak değil farklı açılardan da bakmanızı sağlamak.

Ozaman depresyonda olabilir psikolojik yardım almasını tavsiye edebilirsiniz.Ya da motive edin ama hataları görebilmek bir erdemdir özür dileyebilmekte öyle kendini hakli bulduğu konularda değilde kim haklıysa ona göre davranabilmeli.Ayrıca ben eşimle 26 yaşında tanıştım ve asla evlemem derken(güven problemim vardı aldatılmistım) evlendim yaş olarak düsünmeyin ya da evlenmeliyim diye hayatın ne getireceğini bilemezsiniz önemli olan sizsiniz başkasının düşünceleri değil kalan hayatınızı mutlu ve huzurlu yaşayabileceğiniz adımlar atın.

Güzel yorumunuz için çok teşekkür ederim çift terapisine gitmeyi önereceğim bakalım inş düzelir düzelmezse de zaten kendimce bi karar aldım artık tükendiğimi hissediyorum önüne bakıp alışmaya çalışacağım

Siz neden konuşmadan önce kendinize özen gösterdiniz? Onu önemsediğiniz, sizi beğensin, güzel bulsun istediğiniz için değil mi ? Cevap burada gizli aslında. O da sizin için aynı şekilde özenmeliydi şahsi fikrim.
Hijyen konusunda, duş almamanın ya da diş fırçalamamanın hiçbir bahanesi olamaz. (Buna sebep olacak ağır psikolojik rahatsızlığı vs yoksa)
Ve size şu kadarını söyleyeyim. Bu sebepten boşanan insanlar var. Hijyen ve kişisel bakımınıza dikkat eden bir kişiyseniz, olur da evlenirseniz onun bu halinin sizin için sorun olma ihtimali yüksek. Zira titiz birinin hijyen hususu eksik biriyle yaşaması hayli zordur.
Yine de karar sizin, hakkınızda hayırlısı olsun inşallah

Bı yandan sizde haklısınız ne diyim bilemedim bir süre bekleyin o halde dediğiniz gibi vakti oldugun da da aynı mi bı değerlendirin kafanız da aynı evin içine girince zorlanacağınizi düşünüyorum sadece

Evet hijyen benim için çok önemli zaten bu olay düzelmezse bende evliliğe götüremem bu işi önemli bir konu gerçekten aynen ben temiz güzel tertipli görsün istedim ama hiç sallamıyor doğal hali nasılsa öyleyse çıkıyor çok kırıcı insan Bi saçını başını düzeltir ne bileyim Bi bakar aynaya üstüne başına böyle her şeyden vazgeçmiş gibi kendinden bile öyle Bi ruh hali algılıyorum ben onda yani özünde pis biri değil amq böyle kendini salmış gibi bilmem anlatabildim mi o yüzden zaten psikolojik olduğunu düşünüyorum Bi müddet daha düzelmesini bekleyip çift terapisine gitmeyi isteyeceğim çözmek için uğraşırsa ne ala diğer türlü önüme bakacağım bende elimden gelenin çok çok fazlasını yaptım güzel mesajınız için teşekkür ederim

Evet tek takıldığım husus bu Bunu görmeden gidersem hepten sanki sonradan ya düzelirse diye kuruntu yapıp sağlığımı bozacağım gibi geliyor güzel Bi konuşma yapacağım kendisiyle mesajınız için teşekkürler

Ben sizi anladım inanın.. Hemen ayrılmak yerine bu ilişki için elimden geleni yaptım demek istiyorsunuz, sonradan pişman olmak istemiyorsunuz. Haklisiniz da. Ancak şunu hiç unutmayın; Değer gördüğünüz, en az sizin onu önemsediğiniz kadar sizi önemseyen, sizi kaybetmekten korkan, gurur bahanesine sığınmadan gönlünüzü almak için elinden geleni yapan ve sizi el üstünde tutup gözünüzün içine bakan bir adamla evlenin. İnanın evlilik o zaman ayaklarınızı yerden kesecek kadar güzel bir şey olacak.. Umarım hayatınızdaki kişi hatasından döner ve bu sıfatları haiz olur. Ama değişmezse, gençliğinizi sizi bu şekilde üzen biri için harcamayın. Emin olun hayatınıza doğru insan girecektir. İyi geceler dilerim :)

Afedersin nisanliyken osuran evlenince .... Çünkü artık imzayı atınca köy ver gitsin oluyor bence tiksiniyorsaniz avlenmeyin onunla

Çok teşekkür ederim uğraşıp değer verip yazdığınız için söylediklerinize dikkat edeceğim ve gerçekten dediğiniz tarzda Bi insan olmaZsa yolumu ayıracağım zaten şu an soğuk davranıyorum yazdıysa cevap veriyorum eskisi gibi üstüne düşmüyorum tavır yapıyormuşum gibi algılamasın diye çok çok az mesaj atıyorum eskisine göre sanki hemen ufak ufak o bişeyler yapmaya başladı sabredip kendimi böyle çekeceğim bakalım ne olacak

Afedersin nisanliyken osuran evlenince .... Çünkü artık imzayı atınca köy ver gitsin oluyor bence tiksiniyorsaniz avlenmeyin onunla
Sizde haklısınız Bi müddet daha sabredip sonra maalesef güle güle demek zorunda kalacağım Allah ona gösterir çabamı elbet Bi gün sanırım

Burcunuz nedir?

Hayat hep güllük gülistanlık geçmiyor, evlilik de öyle. bazen sen alttan alırsın bazen eşin. Bunun gururla ilgisi yok, böyle "gurur (!)" seni yıpratır, bitirir. İnsan olan yorgunluktan ya da başka bi şeyden bi şekilde kalp kırdıysa geri adım atıp kalbini almayı bilir, o eşekliği bi daha yapmamayı bilir. şimdi işi yoğun stresli diye böyle, işi rahatlayacak her şey değişecek diye kandırmayın kendinizi. işin değil adamın rahatlaması lazım. Ayrıca öz bakımını bu kadar ihmal eden bir adamın ya kendine bile saygısı yoktur ya da psikolojik olarak gergindir. 5 yıldır bi gıdım düzelmediyse, hatalarını fark etmediyse kendinize yazık etmeyin, evlenince düzelir diye akıl veren olursa da bir daha onu muhattap almayın.

Kimse dört dörtlük değildir. Alttan alan taraf sizsiniz ve bu sizin için katlanılamayacak bir şeyse vazgeçin. Çünkü erkek arladaşınız asla değişmez. Bu erkek arkadaşınızla ilgili bir şey değil çünkü. Bence siz sabırlı değilsiniz. Küs kalamıyorsunuz. O yüzden hemencecik barışmak için ilk adımı siz atıyorsunuz. Bu durumu siz kendinizi değiştirirseniz belki değişir. Benzer durumu ben de yaşamıştım. Ona sitem ettiğimde "çünkü benim ilk adımı atmama izin vermiyorsun" demişti de olayı farketmiştim. Şimdi evliyiz ve gerçekten olay dediği gibiymiş.
Temizlik konusuna gelince, bu durumdan rahatsız olduğunuzu açık ve net cümlelerle kırmadan anlatın. Çünkü bu duruma sevgiliyken dikkat etmeyen evlendikten sonra hiç dikkat etmez. Bu durumu mutlaka şu an çözmelisiniz. Diş fırçalama ve duş alma alışkanlığı kazanmalı. Diş konusu için güzel bir şarjlı diş fırçası alıp, hediye edebilirsin. Umarım sorunlarınızı çözüp, yolunuza devam edersiniz. Artıları eskilerden fazlaysa o eksileri minimuma düşürüp yolunuza devam edebilirsiniz. 5 yıllık bir ilişkiyi bitirmek hiç de kolay değil. Ama Çabalarınıza rağmen değişmiyorsa, sizi gerçekten önemsemiyor demektir. O zaman da evlenmek sizin için boşanmayla sonuçlanacak bir durum olur. Kendinize yazık etmiş olursunuz.

Sizde haklısınız Bi müddet daha sabredip sonra maalesef güle güle demek zorunda kalacağım Allah ona gösterir çabamı elbet Bi gün sanırım
Yazdığınız mesajları şimdi detaylıca okudum. Sevgiliniz asistan sanırım. Benim de eşim asistan. Eğer sorunlarınız asistan olduktan sonra başladıysa çok normal. Adamlar 8-5 mesai yapıyor üstüne 7-10 nöbet tutuyor. Ayda en az 4-5 kez 36 saat boyunca hastanedeler. İnsani şartlarda çalışıyorlar. Hele ki cerrahi bir branştaysa bu daha da beter bir hal alıyor. Gerçekten çok ama çok zor şartlarda çalışıyorlar. Büyük ihtimalle uzman olduktan sonra bu durum düzelir. Çünkü şu an gerçekten başlarını kaşıyacak zamanları yok.

Valla diğer konular senin bilecepin şey ama kibir çekilmez bi huy. Kibirli olduğu da aşikar geri adım atmayan onu her haliyle beğenecepinizi düşünen birisi.

yazdığınız mantıklı yorumunuz için çok teşekkür ederim evet bende pek evlenince düzelir olayına inanmıyorum ney düzelecek ki hatta daha çok avucumun içinde diye düşüncek 5 yılldır bu şekilde değil son zamanlarda böyle olmaya başladı açıkçası normalde böyle biri değildi zaten en başından böyle olsa yapamazdım kişisel bakım olayı da gerçekten psikolojik olarak çok gergin sağlık çalışanı kendisi normalde zaten stresli bir işi varken birde şu pandemi dönemi sağlıkçıları çok yordu açıkçası biraz da ona bağlıyorum çünkü benimle görüştüğünde stresi atıyordu yoğun çalışsa da dışarıya h sonları planlar yapıyorduk kafasını dağıtıyordu ama şu anda h sonları da görüşemediğimiz için iyice gerilmeye başladı bunaldı senle görüşmek benim kafamı dağıtıyordu hava alıyordum diyordu şimdi hastane iş arası mekik dokuyor eve gelincede uyuyakalıyor kendisine bile zaman ayıramıyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…