çok tükendim yardımcı olurmusunuz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Olumlu taraflarını yazmışsın ki bunlar temel şeyler.
olumsuz tarafları ise, şu an yaşadığı iş stresi, psikolojik baskı kaynaklı gibi görünüyor. Yani kişisel bakım özellikle.
5 yıl uzun bir süre. Ya evlenin ya ayrılın artık.

Olumlu yanları aslında şunlar güvenilir olması, efendi aile terbiyesi almış olması, kültürlü, bilgili, gezmeyi seven hayat görüşlerimizin ailelerimizin tamamen benzer yapıda olması kültürlerimizin uyuşması kadınlara saygılı olması yani ev işini kadın yapar tarzı hödüklerden değil vs vs ve iyi bi baba olacağına inanmam

Peki sizce kesip atayım mı yoksa son kez düzgünce konuşayım mı yüz yüze geldiğimizde son bi kez düzelmesini mi bekleyeyim

Bakımsız bir erkekle asla evlenmem. Aynı yatağa girmek İnsan içine bile çıkamam. Bu arada ailesine küfür etmişsiniz. Pekte gururlu değilmiş. Biri aileme küfür etse isterse dünya güzeli olsun bir daha asla yüzüne bakmazdım.

Evet yaptığım çok kötü bişeydi çok çok zor affettirdim kendimi yani tam manasıyla affetmiş de değil aslında ama bence büyük konuşmamak lazım insan asla yapmam dediği şeyleri yapabiliyor

Evet bende bunalımda olduğu için böyle olduğunu düşünüyorum sonuçta her zaman böyle biri değildi e onca emek verince son zamanlarda böyle olmasına anlam veremiyorum pis insan her zaman pistir arkadaşların dediği gibi bile bile başlamadım ki sonuçta bu ilişkiye

mazoşist olduğunuzu düşündüm okuyunca. o kadar çok eksi var ki ilişkinizde..evlilik bağı da yok ne bu ısrar?
Olumlu yanları daha baskın geliyor gözümde çünkü aile yapılarımızın benzer olması kültürlü bilgi olması gezmeyi yemi yerler gezmeyi görmeyi yemeyi sevmesi hayat görüşümüz zevk ve tarzımız bile aynı neredeyse güven konusunda bi hatası olmaması kaıdn işi erkek işi ayrım yapmaması ev işi demesi iyi bi baba olacağını düşünmem bunlar aslında bunlar da çok önemli şeyler değil mi mesela bunlar için zaten olması lazım bu özellikler deniyor ama herkeste bu kadar uyum sağlanamıyor ki mesela evlendim tamam temiz yok alttan alıcı ama ev işine elini sürmemesi bende çok derin yara açar mesela en hassas noktam

Evin sorumluluğu almaz düşüncesine katılmıyorum çünkü sorumluluk sahibi biri evin işlerini kadın işi olarak görmeyen biri eviyle her türlü ilgilenir yani emek meselesi ise öğrencilik döneminden meslek sahibi olma uzman olma sürecine kadar her zaman yanındaydım bütün o ağır iş yükü benden çıktı çığı zaman ve ben sabrettim bir sene sonra iyi bi konuma erişecek ondan bahsediyorum ve eğitmek den de bahsediyorum tabi ilk sevgilisi benim erkekler hayatımıza girdiğinde illaki bazı şeylerini düzeltmeniz gerekiyor aşık değilim gördüğümde heyecan yapmıyorum ama sevgim var cinsel açıdan da çekim yok değil ileriye gitmedik ama öpme sarılma konusunda bi iğreti yaşamıyorum

Sevmek için yürek sürdürmek için emek gerek ya, ben karşı tarafın pek emeğini göremedim ama. Sevgi de tek başına yetmiyor demek.
Burda herşey yazılmıyor aslında oda emek verdi işten çok yorgun olsa da başkaları yatıp dinlenirken o kan çanağı gözlerle hep yanıma geldi mesela uzaktan ilişkimiz zora girmesin diye kendine ev açtı bunu iki kez yaptı bütün evin sorumluluğunu işinin zorluğuna rağmen kendi yüklendi vssss

Bende yapıp yapamama konusunda artık sona yaklaştım bide bizde şu sorun var onun işi çok yoğun ve ağır bende yüksek lisans mezunuyum ama işsizim ben de tamamen boşum bu bile büyük çatışmaya yol açıyor evde bunaldım artık pandemi sürecinde de o ve ben iyice tahammülsüz olduk ailemde biraz tuhaf hiç dışarı çıkarmıyorlar beni. Nadir çıkıyorum arabamız filan da hiç olmadı şöyle yakın yerlere gidelim işsiz olmam beni çok yaralıyor

işte bende tam olarak psikolojik sorunlar yaşadığını düşünüyorum çünkü ilk başlarda öyle değildi zaten öyle olsa tabiki ilerletmezdim bu kadar

Beş yılda olumsuz özellikleri gözüne batmadı mı? Şimdi sorun olmaz gibi düşünüyorsun ama evlenip çocuk sahibi olduğunda sorumlulukların artmış olacak. Sabır, tahammül, enerji yüzden düşecek.. o zaman bir duşa üşenmesi, bir kez gönül almaması, alttan almaması seni rahatsız etmeye başlayabilir.

5 senelik emek var sonuçta, alışkanlık olmuş. Ciddi bir adım atıp bu işi evliliğe doğru götürün bence. Bu adam 5 senedir neyse odur, çok büyük değişim geçireceğini düşünmüyorum sonrasında da böyle devam edecektir.
kimse dört dörtlük değil sonuçta.

tırnak meselesinde zaten tırnakları kirli değil tertemiz elleride sadece uzun orası yanlış anlaşıldı sanırım evet aynen benim sevgilimde özünde çok iyi hayvanlara saygılı onları besler ev işlerine kadın işi gözüyle bakmaz markete gidince poşet bile taşıtmıyor bana güvenilir annem çok seviyor çalışmayı seven sorumluluk sahibi biri e ben şimdi bu tarz şeylerden dolayı vazgeçersem sonra bambaşka bir insanla tanışırsam dikiş tutturamazsam diye çok korkuyorum malum yaş da küçük değil artık 26 erkeklerin temizlik konusunda kadınlarla denk olmamdığı konusuna da katılıyorum

işte onun yaptığı şey umursamamaktan değilde böyle sanki hayattan bıkarsın ya mesela hiç bişeye tahammül edemezsin hani derin bunalımdasındır ailemize bile patlarız ya hani onun da içinde bulunduğu durum öyle gibi kendisi hata yaptığına inanıyorsa adım atıyor ama sadece buna kendisi inanırsa ve görebilirse kusura bakma özür dilerim diyo temizlik konusunda da ilk zamanlar asla böyle değildi kendini saldı böyle hayattan koptu sanki bu banada oluyor derin mutsuzluk bunalım yaşarken kendime saçıma başıma dişime dikkat etmediğim sürekli yatmak istediğim çok oluyor açıkçası ki o daha derinini yaşıyor şu an yazımda pek belirtemedim sanırım en başından beri böyle olan birideğil bide kendisine güveniyorum arkadaşlarım ve çevremden o kadar çok şey duyuyorum ki güvenilir ve efendi insan bulmak çok zor sakın kaybetme elindekini diyorlar buna annem de dahil bide yaşım 26 evet çok geç bir yaş değil ama yeni birini tanı et derken ki ben bir senede hemen evlenebilecek karakterde değilim bide çevrem de hiç yok sosyal medya dışında kendime tanışabileceğim insan bulmak da imkansıza yakın

peki ben bunu bu saatten sonra değiştiremez miyim şu alttan alma olayını aslında kendisinde olanl hatayı görebilirse özür diliyor alttan alıyor ama sadece hata yaptığına inanırsa yapıyor bunu olumlu yönleride fazla başka bir daha bu kadar uyumlu olduğum birini bulamazsam düşüncesi hakim birde onun öğrenciliğinden beri yanındayım yani iş sahibi olma uzmanlığa hazırlanma süreçlerinde hep yanındaydım ve o ağır stresi beraber yaşadık ona yardımcı oldum çoğu zaman benden çıktı bir sene fian sonra çok daha iyi bir konumda olacak o zamanda zorluğunu ben çekip ayrıldığımda mis gibi başkası sorunsuz yaşayacak düşüncesi çok yoruyor çünkü şu an olduğundan çok çok daha işinde hafifleme olacak saatleri belli olacak hafta sonu boş olacak şu an h sonları bile çalışıyor iyi özellikleri de çok fazla yazımda uzun olmasın diye çok fazla belirtememiş olabilirm ama ev sorumluluğunu alabilecek evine bakabilecek biri çalışmaktan gocunmuyo güvendiğin biri ev işlerini de ortak yapabileceğimize inandığım biri markette bile onca ağır poşetlerin tekini bile bana taşıtmıyor hayat görüşümüz yaşamak istediğimiz hayat aile yapılarımız hep aynı

şöyle açıklayım kendisini öğrenciliğinden iş sahibi olma ve uzmanlık sürecine kadar hep yanında olan stresi çeken ilgisizliğe katlanan alttan alan bendim yaklaşık bir sene sonra uzman unvanı alacak ve işi çok çok rahatlayacak şimdiki kadar delimiş şekilde bi çalışma temposu olmayacak geliş gidiş saati belli olacak h sonları tatil olacak o zaman kendine daha bi bakar düzelir ggibi geliyor sizvce böyle düşünmekte haksız mıyım

Çok büyük bir sevgiden ziyade büyük bir alışkanlığa dönüşmüş ilişkiniz. Sürekli alttan almış olduğunuzu belirtmeniz de ailesine küfür edecek kadar saygınızı yitirmişsiniz aslında. Özbakım konusunda hiç konuştunuz mu, tepki gösterdiniz mi, yoksa kendisini böyle kabul ettiğinizi mi düşünüyor bilemedim. Yani eğer konuştuğunuz ve tepki gösterdiğiniz halde kendisine bakmıyorsa evlenince bir on yıl sonra bu adamı çok yanınızda daha pis, daha kokulu çok afedersiniz ama yanınızda kaşınan gaz çıkaran, yapma deyince sarı dişleri ile sırıtıp sizi öpmeye çalışan bir durumda olması kuvvetli ihtimal. O zaman da sevmeye, alttan almaya devam ediyor olabilecekseniz sorun yok demektir. Bu arada adamcağızın günahını almıyorum, sizin anlattıklarınıza göre muhtemel olası bir gelecekten bahsediyorum. AMA : gerçekte alttan alma nedenleriniz sizin hatalarınızsa, öz bakımı konusunda rahatsız olduğunuzu bilmiyor ve bunu doğallık filan sanıyorsa, bildiği zaman utanıp düzeltecekse, asabi durumu asla şiddete ve hakarete dönüşmüyor ve anlık, geçici ise, kendi kendinize ciddi bir değerlendirme yapın. Hayatınızda eş olarak olursa hayatınıza ne katar neyi yok eder, birlikte genelde mutlu musunuz, onsuz bir hayatta daha kendinize uygun insanlarla daha güzel bir yaşam hayali sizi mutlu ediyor mu? Vs.. Çünkü doğru düşünür ve analiz ederseniz en doğru cevap aslında sadece sizde!

5 yılda olumsuz özellikleri yeni yeni belirmeye başladı önceden bu tarz sorunlarımız yoktu açıkçası kendisini tamamen haksız görürse adım atıyor kusura bakma özür diliyorum diyor bende de şu tarz bir özellik var kavga esnasıda bana sus der ama ben asla susmam vıdı vıdır devam ederim en sonunda da oda resti çekiyor sus sus diye baya uyarıır sabır enerjim şu an bile baya düşük artık son defa adam gibi konuşup yoluma bakacağım sanırım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…