çok tükendim yardımcı olurmusunuz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu yaptığının gururla bir alakası yok. Karakterle alakası var. Sonuçta bir iki derken hep alttan alan siz olmuşsunuz.

Aslında evlenince bu yukarda saydıklarınin bin misli olacak sen de biliyorsun.

Bu adamla ilerisi için mutluluk olacağını zannetmiyorum.

Aslına bakacak olursanız benim için seven insanın yapacağı Bi çok fedakarlık yaptı örneğin kendi şehrinde ailesinin yanında yemeğini temizliğini yapacak insan varken üni zamanında ve işe başladığında ikisinde de olduğum şehre geldi kendine yeni bir ev açtı tüm işlerini yorgun argın kendisi yaptı bu sevdiğini göstermez mi

Adam 6 yaşindaki çocuk değil. Niye birileri ille onun yemeğini, temizliğini yapsin?

Adamin yaptiği en küçük şeyi çok büyütüyorsun. Aşik değilsin. Adam alttan almayi bilmiyor. Kişisel temizlik bilmiyor. Böyle bir adam ile sevişmeye insan iğrenir, kusura bakma.

Tahminimce yaşin 23-24 yaşlarinda. 18 yaşinda, adamdan ilgi gördügün için ilişkiye başladin. Tecrübesiz olduğundan dolayida her erkek böyle olduğunu düsünüyorsun. Özgüvensiz olduğundan dolayida hep alttan alip, ayrilmaktan korkuyorsun, başka birini bulamam diye.

Yahu niye bulamayacaksin? Seninde hakkin aşik olmak. Opüstügünde ağiz kokusu çekmemek. Nazlanman, mutlu olman.

Bu adam gençken yaptiğin bir cahilliktir. Yetişkinken yaptiğin bir hata olmasin. Kesinlikle ayril.

Kişisel temizliğine önem vermemesi bile tek başına ayrılık nedeni benim için. Şimdi böyleyse evlendikten sonra iyice salar kendini, buraya tekrar konu açarsınız eşimi öpmek bile istemiyorum diye
Derdin olduğunda, üzgün olduğunda o da kendini çekecekse ne anladim hayatımda birinin olmasından değil mi, iyiyken zaten herkes iyi. Önemli olan mutsuz olduğumda yanıbaşımda bana destek verebilmesi
Sizin ilişkimiz alışkanlık olmuş. Olumlu yanlarıda pek yok gibi birşey, aşk sevgi olmadan beğenmeden evliliğe adım atmayın cok pişman olursunuz

Gurur demişsiniz ama bunun gurur değil inat, ego ve bencillik olduğu ortada. Gururla ne ilgisi var? Asıl gururlu düzgün bir insan bir hata yaptığı zaman özür dilemesini bilir. Haksız olduğu halde o şekilde davranmayı kendine yakistiramaz.
Siz surekli hatalarina bahane ve özür bulmaya çalışıyorsunuz farkinda mısınız? Yok işi stresli..yok nöbet usulü çalışıyor diye tırnaklarını kesemiyor. Her şeyden önce bu adamın kendine saygısı yok ki size olsun.
Guvenilecek biri demissiniz de dünyada guvenilecek bir tek o mu kaldı? Güvenebileceğiniz baskalari da çıkar karşınıza.
Madem bu ilişkideki cikmazlarin farkındasınız kendinizi daha fazla kandırmayın. evli biri olarak söylüyorum ki böyle bir adamla evlilik yürümez.

Son düzenleme:
Gel kendine yazık etme ..

İnan Kİ şimdi gözardı ettiğin herşey evlenince okadar çok gözüne batıcak ki .
Ayrıl barış ayrıl barış ilişkinizi geçtim . Bizde eşimle öyleydik . Evlenince inan öyle olmadı . 9 yıllık evliyiz çok nadirdir gerçek tartışmalarımız..

öyle kavga edince adım atmamak, yok efendim gururundan atmıyor demek olmaz . Sen gurursuz musun ?
Ve bundan sonra en önemlisi hijyen 😨
Daha sevgiliyken kendine dikkat etmeyen evlenince hiç bakmaz .
uyarman kazım .
bak sana örnek vereyim benım kaynım böyle dişler tırnaklar berbat 😩 geçen dedim sen böyle mi gittin kızın yanına evet dedi. Ben olsam o dakika ayrılırdım senden bune pislik böyle dedim .
o günden sonra kendine öeki düzen vermeye başladı..
O ilişkide de kız sanırım uyaramadı. Ama uyarmak lazım. En başta insan kendine olan saygıdan temiz olması lazım ..

Merhaba arkadaşlar, benim derdim erkek arkadaşımla tecrübeli, iyi bir evlilik yapmış veya evlilik yolunda olan arkadaşlar cevap verirse çok sevinirim. Erkek arkadaşımla 5 yıldır beraberiz, şimdiye kadar sayamadığım kadar ayrıl barış oldu, hepsinde de maalesef ki haklı yada haksız ben adım attım.

Erkek arkadaşım huy itibarıyla gururlu birisi, adım atmayı sevmiyor, normal zamanda dünya iyisi, isteklerimi ben mutlu olayım diye hemen yapmaya çalışan, eli açık, düşünceli, kibar bir insan. Gel gelelim bunların hepsini ben neşeliyken, keyfim yerindeyken yaptığını farkettim. Yani şöyle ki ben mutsuzsam, huzursuzsam bir konuya üzülüyorsam hemen onunda modu düşüyor onun çok ağır stresli bir işi var ben hep sabır gösteriyorum, alttan alıyorum, sinirli olduğunda işinden dolayı böyle diyebiliyorum ama benim ona naz yapmama asla izin vermiyor istiyorum ki bende bi konuda bişeye üzüldüğümde ondan çıksa da, oda bi sıkıntısı var herhalde ondan yaptı desin. Ama yapmıyor hemen oda kendini çekiyor :KK43:

Kişisel temizliğine de dikkat göstermiyor. Bunu da yine işinden ötürü yaşadığı bunalıma bağlıyorum ama insan gene de kendine ne olursa olsun dikkat etmez mi? Tırnaklarını kesmiyor kolay kolay kadın gibi uzuyor ama temiz elleri içi kirli değil. Duş çok almıyor ve dişleri özellikle beni bitiren dişlerini nadir fırçalıyor. Bugün görüntülü konuşalım diye sözleştik iki saat geçti ben kendime bakım yaptım, saç, makyaj, temizlik ama ona bi baktım hiç bişeyine dikkat etmemiş, aniden arasam neyse, sözleşmişiz kendine dikkat etmesi gerekmez miydi ya ;(

Kendisinden evlilik teklifi de aldım güzel bir şeklide de etti, özel günleri de asla unutmaz mutlaka hoş süprizler yapar. Dış görünüşünden çok etkilenmiyorum, iyi bir insan diye karakterine hayran kalıp başladım, kendisi 170 cm boylarında çok da zayıf birisi. (Ben 169 cm-67 kg) Birde giyim kuşam temizlik hususlarına dikkat göstermediği için bu aralar hepten soğudum artık!

Ayrıl barış olayı çok olduğu içinde çok yıpranmış bir ilişkimiz var, bende sinirlerime hakim olamama özelliği var ve ailesine küfür ettim son kavgada kendimi çok çok zor affettirdim. İleride ev işi hususlarında bana yardımcı olacağını bildiğim bi insan bu benim için önemli bir kriter ve hayat görüşü olarak da birbirimizin kopyasıyız kültürlü de bir insan. Her zaman kendisinden yeni şeyler öğreniyorum bu beni çok mutlu ediyor. Beni çeken özellikler bunlardı gel gelelim dediğim şeyler halolacak şeyler midir yoksa sakın evlenme başın yanar mı dıyorsunuz?

Aileler tanışsın istedi fakat ben evlilikten korktuğum ve saydığım olumsuzluklar yüzünden erteledim o günden sonra daha da saldı gibi acaba yanlış mı anlaşıldım? Annem en azından ailesi gelsin onda bişey yok nasıl insanlar görelim onca emeğiniz var dedi sizler ne düşünürsünüz uzun oldu kusura bakmayın
Benim kuzen ayrıl barış evlendi. Supriz olmadı 2 sene sonra boşandı. Zaten düzgün bir ilişki olsa daha cicim aylarında, bir sorumluluk yokken mutlu olur yürür.

Temizlik önemli eşimde el yıkama tırnak bakımı kötüydü pandemide eve gelir gelmez elini yıkar şimdi bakıyorum tertemiz. Biraz zorlayıcı sebep olması lazım galiba. Eşimde hatasını kabul etmez hep ayağına bekler barışma işini bende inat ederim baktı inat ediyorum ayağına gitmiyorum resti çekiyorum oda ona göre davranır disler konusunda bende çaresizim :KK43:
Onun dışında iyiyiz ev işlerinde yardımcı olur
valla güzelim erkekler in çoğu bu tarz işte yapacak birşey yok

Bikere seven insan zaten küs kalamaz ayrı olmak istemez.Sürekli ayrıl barış iliskileri tasvip etmiyorum.Iliskinizin her an kopacak hissiyle yaşamak nekadar doğru bilemiyorum.Temizlik konusuna gelince ben öyle bir insanla yapamazdım.Eşim dağınıktır ama pis değildir.Kac yıllık evliyim sürekli uyarmama rağmen dağınıklığı geçmedi demem o ki can çıkar huy çıkmaz.

Siz naz nıyaz işini sevgilinize devretmişsiniz ilerdede naz yapsanız sizi umursamayacak.Bazı şeyleri değiştirebilirim diyerek adım atmayın muhtemelen değişmeyecek

Şu an iliskiniz nasılsa evlenince de öyle olacak. Yani hep alttan alan siz olacaksınız çünkü adam alışmış. Ne yapsam nasılsa benden ayrılmayacak diye düşünecek. Ayrica o gururlu ise siz niye öyle değilsiniz. Mesel ben kendimin hakli olduğu ir konuda tartıştıysak asla alttan alan taraf olmuyorum. Kişisel bakım konusu da önemli şu an gözünüze batıyorsa evlenince daha fazla gözünüze batacak. Pek iç acıcı gelmedi iliskiniz. Siz de içten içe ayrılamam diyip onu savunuyorsunuz ama iyi düşünün

Ayrılınca aramayan erkekle evlenirsen bir kaç sene sonra evliyken benim gibi baba evinde beklersin arasın diye..
Çünkü can çıkıyor huy çıkmıyor.
8 sene sonra bende inat gurur yaptım bu yazıda buraya not olsun ölsem aramayacgim (!)
Allah yardımcınız olsun inşallah o arar barisirsiniz baba evinde evliyken kocayla sorum yasayip onu beklemek barismayi beklemek o gelgitler çok zor bı durum tez zaman da gönlünüz ferahlar inşallah

Merhaba arkadaşlar, benim derdim erkek arkadaşımla tecrübeli, iyi bir evlilik yapmış veya evlilik yolunda olan arkadaşlar cevap verirse çok sevinirim. Erkek arkadaşımla 5 yıldır beraberiz, şimdiye kadar sayamadığım kadar ayrıl barış oldu, hepsinde de maalesef ki haklı yada haksız ben adım attım.

Erkek arkadaşım huy itibarıyla gururlu birisi, adım atmayı sevmiyor, normal zamanda dünya iyisi, isteklerimi ben mutlu olayım diye hemen yapmaya çalışan, eli açık, düşünceli, kibar bir insan. Gel gelelim bunların hepsini ben neşeliyken, keyfim yerindeyken yaptığını farkettim. Yani şöyle ki ben mutsuzsam, huzursuzsam bir konuya üzülüyorsam hemen onunda modu düşüyor onun çok ağır stresli bir işi var ben hep sabır gösteriyorum, alttan alıyorum, sinirli olduğunda işinden dolayı böyle diyebiliyorum ama benim ona naz yapmama asla izin vermiyor istiyorum ki bende bi konuda bişeye üzüldüğümde ondan çıksa da, oda bi sıkıntısı var herhalde ondan yaptı desin. Ama yapmıyor hemen oda kendini çekiyor :KK43:

Kişisel temizliğine de dikkat göstermiyor. Bunu da yine işinden ötürü yaşadığı bunalıma bağlıyorum ama insan gene de kendine ne olursa olsun dikkat etmez mi? Tırnaklarını kesmiyor kolay kolay kadın gibi uzuyor ama temiz elleri içi kirli değil. Duş çok almıyor ve dişleri özellikle beni bitiren dişlerini nadir fırçalıyor. Bugün görüntülü konuşalım diye sözleştik iki saat geçti ben kendime bakım yaptım, saç, makyaj, temizlik ama ona bi baktım hiç bişeyine dikkat etmemiş, aniden arasam neyse, sözleşmişiz kendine dikkat etmesi gerekmez miydi ya ;(

Kendisinden evlilik teklifi de aldım güzel bir şeklide de etti, özel günleri de asla unutmaz mutlaka hoş süprizler yapar. Dış görünüşünden çok etkilenmiyorum, iyi bir insan diye karakterine hayran kalıp başladım, kendisi 170 cm boylarında çok da zayıf birisi. (Ben 169 cm-67 kg) Birde giyim kuşam temizlik hususlarına dikkat göstermediği için bu aralar hepten soğudum artık!

Ayrıl barış olayı çok olduğu içinde çok yıpranmış bir ilişkimiz var, bende sinirlerime hakim olamama özelliği var ve ailesine küfür ettim son kavgada kendimi çok çok zor affettirdim. İleride ev işi hususlarında bana yardımcı olacağını bildiğim bi insan bu benim için önemli bir kriter ve hayat görüşü olarak da birbirimizin kopyasıyız kültürlü de bir insan. Her zaman kendisinden yeni şeyler öğreniyorum bu beni çok mutlu ediyor. Beni çeken özellikler bunlardı gel gelelim dediğim şeyler halolacak şeyler midir yoksa sakın evlenme başın yanar mı dıyorsunuz?

Aileler tanışsın istedi fakat ben evlilikten korktuğum ve saydığım olumsuzluklar yüzünden erteledim o günden sonra daha da saldı gibi acaba yanlış mı anlaşıldım? Annem en azından ailesi gelsin onda bişey yok nasıl insanlar görelim onca emeğiniz var dedi sizler ne düşünürsünüz uzun oldu kusura bakmayın
Ayrıl

Ayrılmak da o kadar zor geliyor ki anlatamam o kadar emek verdim başkası konacak düşüncesi çok yıpratıyor beni Bunu nasıl aşabilirim
Başkası konacak mi??? Siz bu kadar emek verdiğiniz halde bir sürü soru işaretiniz var çözmeye çalışın cozemiyorsaniz yol yakınken bitirin bakım inanin çok önemli . Ayrıca gurur demissiniz o sizde de olsun lütfen

Defalarca ayrıl barış oldu hep siz adım attınız, gururlu birisi... Bu ilişkide hep verici taraf sizsiniz fark ettiniz mi? Bu sizi tüketmiyor mu? Sadece siz neşeliyken onun da iyi olması, diğer zamanlarda kendini çekmesi bence pek kıymetli değil. Evlenirken "iyi günde kötü günde, hastalıkta sağlıkta" diye yemin ederiz hani.
Kişisel bakımına bu derece özen göstermiyor olması kendime saygım yok davranışları zaten. Ben böyle biriyle yapamazdım, siz yapabilir misiniz?

Aslına bakacak olursanız benim için seven insanın yapacağı Bi çok fedakarlık yaptı örneğin kendi şehrinde ailesinin yanında yemeğini temizliğini yapacak insan varken üni zamanında ve işe başladığında ikisinde de olduğum şehre geldi kendine yeni bir ev açtı tüm işlerini yorgun argın kendisi yaptı bu sevdiğini göstermez mi
Sevmek için yürek sürdürmek için emek gerek ya, ben karşı tarafın pek emeğini göremedim ama. Sevgi de tek başına yetmiyor demek.

Sizin "gurur" diye uğceleştirdiğiniz şey adamın katıksız inadı ve sizi kaybetmekten zerre korkmaması bunu aklınızın bir kenarına yazın derim ..bir gün başka bir kadına aşık olduğu için kapılarda yattığını duyarsınız şaşırır kalırsınız sonra.!Öbür yandan siz bu adamı beğenmiyorsunuz ..bir şekilde vakit geçirebiliyorsunuz yanında ama aranızda bir cinsel çekim yok ..Şu an evinde yalnız yaşıyorken özbakımını bile yapmayan(tırnağını kesmeyen ,banyosunu yapmayan ,dişini fırçalamayan ) adamın sizinle aynı hayatı yaşadığında ortak bir hayatın sorumluluklarını üstleneceğini sanmayın .Ha siz tüm evin sorumluluğunu alırsınız o da banyosunu yapıp kendine vakit ayırır belki o olabilir.Emeğimin üstüne konacaklar düşünceniz çok sağlıklı gelmedi bana sizin emeğinizle fabrikalar mı açtı ,adalar mı aldı adam yoksa okulunu bitirdi ,işe girdi ,oturup kalkmayı öğrendi bunu mu anlatmak istiyorsunuz onu da pek anlamadım

mazoşist olduğunuzu düşündüm okuyunca. o kadar çok eksi var ki ilişkinizde..evlilik bağı da yok ne bu ısrar?

Bu yaptığının gururla bir alakası yok. Karakterle alakası var. Sonuçta bir iki derken hep alttan alan siz olmuşsunuz.

Aslında evlenince bu yukarda saydıklarınin bin misli olacak sen de biliyorsun.

Bu adamla ilerisi için mutluluk olacağını zannetmiyorum.
Yorumunuz için teşekkür ederim evlenince gerçekten işler daha mı kötüye gidiyo

Adam 6 yaşindaki çocuk değil. Niye birileri ille onun yemeğini, temizliğini yapsin?

Adamin yaptiği en küçük şeyi çok büyütüyorsun. Aşik değilsin. Adam alttan almayi bilmiyor. Kişisel temizlik bilmiyor. Böyle bir adam ile sevişmeye insan iğrenir, kusura bakma.

Tahminimce yaşin 23-24 yaşlarinda. 18 yaşinda, adamdan ilgi gördügün için ilişkiye başladin. Tecrübesiz olduğundan dolayida her erkek böyle olduğunu düsünüyorsun. Özgüvensiz olduğundan dolayida hep alttan alip, ayrilmaktan korkuyorsun, başka birini bulamam diye.

Yahu niye bulamayacaksin? Seninde hakkin aşik olmak. Opüstügünde ağiz kokusu çekmemek. Nazlanman, mutlu olman.

Bu adam gençken yaptiğin bir cahilliktir. Yetişkinken yaptiğin bir hata olmasin. Kesinlikle ayril.
Yaşım 26 21 yaşında tanıştım evet başka birini bulamam diye tuhaf bi korkum var ama ilgisi yüzünden değil güven için, yakın arkadaşlarım evli arkadaşlarım hep güvenden darbe yiyen insanlar sevgilisi olmayan arkadaşlarım yeni insanlarla tanışıyor ama dediğim gibi hep güvenden vuruluyor benim güven konusunda sıkıntım olmadı o büyük bi etken bırakamamam da yoksa orda ufacık bi sıkıntı yaşasam hiç terredüt etmezdim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X