- 3 Nisan 2011
- 1.848
- 1.530
- 198
- Konu Sahibi permanganat
-
Evet benim o :) eşimin dinmeyen Öfkesi, hakaretleri, artan dozda şiddet... Ufacık bi şeyden çıkan kavgalar.. O yokken o kadar huzurluyum ki...ailem üzülmesin diye çok şeyi sineye çektim ama bu sefer benim ruh sağlığım bozuldu. Ne istediğim kıyafeti alabildim ne de istediğim yere gidebildim. Yeter bu kadar işkence..Aaa cok sasirdim. Siz esi doktor olan uye degil misiniz?
Ne oldu da bosaniyorsunuz? Gercekten cok sasirdim su an..
Evet benim o :) eşimin dinmeyen Öfkesi, hakaretleri, artan dozda şiddet... Ufacık bi şeyden çıkan kavgalar.. O yokken o kadar huzurluyum ki...ailem üzülmesin diye çok şeyi sineye çektim ama bu sefer benim ruh sağlığım bozuldu. Ne istediğim kıyafeti alabildim ne de istediğim yere gidebildim. Yeter bu kadar işkence..
Âmin cümlemizin...Hakkinizda hayirlisi olsun o zaman insallah. Hep mutlu olun..
Hımmm... Düğünde hediye edilen takıları kayınvalidem bana taktı yani ispat edemez aslında. Altınları vereceğim muhtemelen eşyalar bende kalacak zira.kayınvalidenizin taktığı bilezikleri ve 10-20 bin lira edecek kalın bilezikleri geri verin
zaten o göz doygunluğu sağlayacaktır
birde bu altın konusunda en son şöyle de yapılıyor eğer erkeğin yöresinde kendisine takı takılması adeti varsa ona takılan onun oluyor
en azından siz anlaşmalı boşanmada eşiniz eğer haklarım saklıdır derse ve sonradan bu bilezikler için dava açmasına karşı baya sağlam bir önlem almış olursunuz
Ihtiyaçları var, ev yaptırıyorlar. Sitede oturuyorum şu an ve çok güvenlikli. Yalnız başına rahat ederim. Zaten 1 yıl sonra tayin isteyeceğim.daha ucuz kirasi olan bi eve tasinsaniz?
aslinda onlar senin hakkin dine gore, mihrin di galiba adi
ihtuyaçlari da yoksa verme bence
nafakayi da istemezsin içine sinmezse( çocugun yoksa tabi )
Bana 100 bin liralık mehir senedi verdiler elimde yazılı olarak da var ama Vicdanım elvermiyor..Ailenize, şahsınıza ait olanı ve varsa zikredilen mehri alın.
Ortak kısmı adil bölüşün.
Gerisini teslim edin.
Ne kadar ihtiyacınız olsa da kimsenin hakkı kimsede kalmasın.
Bir Yıldır aynı yerde yaşıyoruz, memurum ikametgahımı aldıramam. Anlaşmalı boşanacağım o Yüzden belki de gerek kalmaz.Bildigim kadariyla bosanma davasını ya su an ki ikametgah yerinizde ya da son 6ayddir esinizle ikamet ettiğiniz yerde acabilirsiniz. Hakkinizda hayirlisi olsun
O zaman size tavsiyem eski eşiniz ve kendi ikametinizi davayi acmak istediğiniz ile alin ve dava acin.Amcam iyi ve tecrübeli bir avukat. Ama Yaşadığım yer ile memleketim hayli uzak. Ikimiz de aynı memlekette yaşıyoruz. İkimiz için de iyi olur. Yaşadığım yerde çekişmeli açamam, öğrencilerin diline düşmek istemiyorum.
Alamayız o da memur.O zaman size tavsiyem eski eşiniz ve kendi ikametinizi davayi acmak istediğiniz ile alin ve dava acin.
Çünkü bende ayni seyi yasadim. Eski eşim benim ikametimi kendi çalıştığı yere almis ve benim davam orda görüldü.
Aile reisi olarak erkek diyorlar ve onun oldugu yere gidip geldi avukatım
Eşyaları Alıp altınları vermeyi düşünüyorum ama bu adam yoracak beniAltınları ikiye bölün nafaka isteme bence böyle adil olur.
kızlar az önce eski eşim arayıp barışmak istediğini söyledi. Ne yapacam ben bu adamı yabana araba alacakmış şaka gibi Rüşvet teklif ediyor. Ne yapsam telefonlarına çıkmasam mı?? Evden gitti ama şimdi kaç senede boşanacağım ben ya uffff
Evet, kararlıyım.Kararlı misin boşanmakta? Hiç sevgi , saygı, aşk kırıntısı dahi kalmadı mı?
Evet, kararlıyım.
Adamın donuna kadar alın. İşin içinde şiddet var. Acımayın. Ama kayınvalidenizi seviyor ve destek olmak istiyorsanız, olursunuz boşandıktan sonra. Ama böyle bi adamı süründürün elinizden geldiğince.Şükürler olsun... Artık ne şiddete ne de hakarete maruz kalmayacağım... Çok şükür bana hayatı zindan eden Adamı bir daha görmeyeceğim.. Evimde mutluluğunun keyfini çıkartacağım...her gün ağlamaktansa bir gün ağlayıp bitecek her şey...an itibariyle eski eşim evden gitti. Boşanma davası açılacak yalnız iki çekincem var. Birincisi adalet meslek lisesinde çalışıyorum öğrencilerim hep adliyede staj yapıyor ve öğretmenler mahkemelik olduğunda öğrencilerin hep bunu okulda anlattığı söyleniyor, bu Yüzden Yaşadığım yerde değil memleketimde dava açmak istiyorum, bir sakıncası var mı ?? Ikincisi davayı çekişmeli mi açmalıyım?? Bir bankada 80-90 bin arası bir altın Hesabı var benim üstüme. Bu altınların sadece 7-8 bin Lirası benim ailemden geldi, kalanı hep öbür taraftan. Eski kayınvalidem bana 30 bin civarı bir Bilezik takmıştı, gerisi misafirlerinin getirdikleri. Şimdi bu kadın bana dul haliyle bu altınları verdi aramızda en ufak bir sıkıntı olmadı. Bu altınları alırsam onun Hakkı'na girmiş olur muyum ?? Çalışıyorum ama evimizin kirası çok yüksek, sıkıntıya girebilirim, nafaka talep edeyim mi? Akıl verin kızlar, bir de amcam avukat, avukatım aileden mi olsun dışarıdan mı??? Ailemi çok üzmek istemiyorum en az hasarla bu işten nasıl kurtulurum yardımcı olursanız sevinirim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?