Çok şükür...

Altınları vermek zorunda değilsiniz. Kanunen altınlar sizin zaten.

Geçmiş konularinizi okudum.
Yanlış zamanlama da yapılan bi evlilik olmuş. Aslında taa başından sizde farketmissiniz bu gidişatı. . .
Aile terapisi nin faydası olmadı mı hic

Bence avukatin amcan olsun daha rahat konusursun bencee ama... altinlarda erkek tarafindan da takilan gelin tarafindan da takilan geline aittir yani sizin hakkınız... ama kendiniz vermek isterseniz ina birsey diyemem... cok sorunlar yasadiysan ben olsam nafakada talep ederim

Dava eslerden birinin oturdugu yer veya son 6 ay beraber oturulan yer mahkemesinde gorulur. Esin itiraz edebilir yetkili mahkemede acilir bu durumda.
Esinin siddetini ve davranislarini kanitlayip yuklu miktarda tazminat talep et.
Maaslariniz arasinda ucurum varmis nafaka mutlaka talep et.
Amcanin avukat olmasi iyi olmaz benim kanaatim bu tamamen, aile isin icine cok dahil olur cunku.
Altin konusunda ben olsam vermem cunku yeni bir hayata psikolojin bozuk olarak basliyorsun, onlar senin hakkin gozyaslarina bedel bicilmez ama en azindan bundan sonra rahat et. Bir de maddi sıkıntı yaşama. Ev olarak kirasi uygun bir yere cikmani tavsiye ederim simdiden internetten arastirmaya basla bence.
Hakkinda hayirlisi olsun.

Eski eşimi değil ailesini cezalandırıyorum sanki.. boşandıktan sonra eşimin ailesiyle Görüşmek istemiyorum ki..

Geçmiş konularinizi okudum.
Yanlış zamanlama da yapılan bi evlilik olmuş. Aslında taa başından sizde farketmissiniz bu gidişatı. . .
Aile terapisi nin faydası olmadı mı hic
Evet çok yanlış zamanda yapılan bir evlilik oldu. Cezasını çekiyorum ama nişanlıyken bu kadar değildi bu adam. Aile terapisinin çok faydası oldu aslında 3-4 ay hiç kavga etmedik ama son 1-2 aydır çok kötüyüz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sadece ev eşyalarını alacağım şu an. Nafaka istemiyorum yüz göz olmak da istemiyorum. Ne kadar az görürsem o kadar iyi şu an.

Kanıtım yok çünkü öyle tekme tokat falan olmadı ama koluma vurdu mesela onu nasıl ispat edebilirim ki?? Esimin iş yerindekilere karşı tutumu da böyle Şahit Olmayı kabul ederlerse ancak öyle ispatlarım. Evden çıkmayacağım hem kurulu düzenim var hem de Güvenli, ailem de karşı zaten ev değiştirmeye.

Tanikla ispat edebilirsin evet. Sosyal medya hesaplari ne durumda? Misal bekar yaziyorsa, alkol sofralarinda cok fotograflari varsa (eve gelmiyordu dogru durust diyordun diye hatirliyorum) bunlari kullanabilirsin. Kanaat olusturur en azindan. Biraz kurcala bakalim neler var.

Facebook kullanıyor ve evli yazıyor. Arkadaşlarıyla eskisi gibi çıkmıyor ama evde içtiği bira şişeleri var onlar ispat olur mu??

Gencsiniz guzelsiniz daha. Yeni bir hayat kurmanız daha hayırlı olacaktır çünkü esiniz alkol alan biriymiş sanırım. Alkol bütün kotuluklerin anasidir derler. Bir dahaki eş seçiminiz daha isabetli olur inşallah bunca deneyimden sonra. Dua edin bol bol.

Facebook kullanıyor ve evli yazıyor. Arkadaşlarıyla eskisi gibi çıkmıyor ama evde içtiği bira şişeleri var onlar ispat olur mu??
Yani kanaat icin yeterli olur mu bilmiyorum hangi iddialara dayanacagina bagli bunlar. Alkol alip beni dovuyordu mu diyeceksin mesela ? Alkol alma diyordum ama cok iciyordu mu? Ise yarar bosanma sebebi ama tazminata ne kadar etki eder bilmiyorum.

Genç de Değilim güzel de.. Bi daha evlenmek gibi bir düşüncem de yok. Hayırlısı olsun. Ben evlenmeden önce alkol aldığını bile bilmiyordum. Nasip..

Yani kanaat icin yeterli olur mu bilmiyorum hangi iddialara dayanacagina bagli bunlar. Alkol alip beni dovuyordu mu diyeceksin mesela ? Alkol alma diyordum ama cok iciyordu mu? Ise yarar bosanma sebebi ama tazminata ne kadar etki eder bilmiyorum.
Sarhoş olmuyordu tabi zaten çok sık içtiği de söylenemez. Ayda 1 ya da 2 defa. Beni dövse gideceğim rapor alacağım ama adam da biliyor işini. Ben de sinirle ona vurmuşum mesela o da bana diyor sen de vurdun diye. Boşansın yeter çok beklemek istemiyorum.

paranın tamamını vermesen bile en azından kayınvalidenin verdiği kısmı iade etmelisin..
hem sorununuzda yokmuş.. dulmuş birde sanırım içine sinmiyor zaten.. birazını kesinlikle ver..
birde boşanınca herkes duyacak zaten.. öğrenciler anlatsa bile bişey farketmez.. ayıp değil ya..

Duymaları önemli değil de Ayrıntılı bilmelerini istemiyorum çünkü tüm dava dilekçelerini okuyorlar. Kayınvalidem dul, zaten altınların büyük bölümü ona ait. Kadın kendi bileziklerini altınlarını satıp düğünümü yaptı içime sinmiyor zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…