Çok şükür...

eşinle anlaşabiliyorsan anlaşmalı bitir

nafaka iste ya da isteme diyemeyiz ama çalışıyorsun çocuk yok ise çıkmayabilir ya da düşük çıkar 100-200 TL için uğraşmaya değer mi sen değerlendir

altın vs hakkında eşinin bir talebi var mı yoksa sende kalmasını uygun görmüş demek ki

dava çekişmeli olursa avukat önemli olabilir amcan da olur ama hani etrafta konuşur mu ya da sen onunla açıkça konuşabilir misin bunu bilemeyiz

ama anlaşmalı boşanacaksan avukatın amcan olsun

davayı da eğer çekişmeli açacaksan kendi memleketinde açınca eşin itiraz edebilir

anlaşmalıyı her yerde halledersiniz

Çocuğum yok çok şükür. Olsaydı farklı düşünürdüm sanırım. Yeni bir hayat istiyorum, bu benim emeklerimle mi Olmalı yoksa başka türlü mü bilmiyorum.
o takılar size ait neden bu kadar vicdan yapıyorsunuz anlamadım...sonuçta o evliliğe bir emek verdiniz ama yürümedi sizden kaynaklı yürümediyse verin geri ama eski eşiniz size zehir ettiyse hayatı dayanamayıp kaçtıysanız bitsin yeter dediyseniz neden vereceksiniz...yani şöyle düşünüyorum ben...topuklu ayakkabılarımı eşim aldı diye boşanırken ona bırakırmıydım bırakmazdım altınlarda aynı....

Herşeyi bir kenara bırak zamana bırak.Karar vermen daha kolay olacak
Evet. Allah'a şükür okullar ertelendi. Eşimin kızkardeşi de boşanmış ve Kızın altınlarını hep almışlar, kayınvalidemin taktıkları dahil. Kadın hala beddua ediyor ah almak istemiyorum.

Altınları eşim alsaydı belki öyle derdim de kayınvalidem elinde avucunda ne varsa benim düğünüme harcadı o Yüzden vicdan yapıyorum.

Eşim bana bırakıyor da ailesi bırakır mı ???nafaka istemeyim o zaman. Eşimle biz anlaşmadık sonuçta, ailesinin de bir suçu yok. Eşime sorsan benim de hatalı olduğumu Söyler, yok onu saymıyormuşum yok beddua ediyormuşum falan falan..

ailesinin bırakmama gibi bir şansı yok

en fazla arkandan konuşurlar da çok da tın

bir de bu altınlar hediye

hani bir arkadaşına çok beğendin bir hırka aldın; sonra o başka şehre tayin oldu gitti; ee hırkayı geri i veriyor hayır; artık onun

böyle düşünmek lazım

çalışıp kazandık dersen bölüşün derim

çocuk yok galiba; var ise tartışmasız çocuk nerde ise birikim orada kalmalı diye düşünürüm

anlaşmalı boşanırsan nafaka vs istersin

çekişmelide de istersin ama maaşlarınız başka gelir vs önemli

atıyorum sen 2200 alıyorsun eşin 2500 alıyorsa nafaka olmaz yani

İsteyerek boşanmak ne güzel..Daha kolay toparlanırsın..Artık hiç üzülme hep mutlu ol inşallah. .Darısı istemeyerek ayrılanların başına.

Evet. Allah'a şükür okullar ertelendi. Eşimin kızkardeşi de boşanmış ve Kızın altınlarını hep almışlar, kayınvalidemin taktıkları dahil. Kadın hala beddua ediyor ah almak istemiyorum.

kızın altınlarını almışlar diye düşünüyorlarsa o zaman bu altınlar da senin

onlarda olunca kızın sizde olunca erkeğin mi oalcak

Davayı disarda acamazsiniz. Ikametiniz neredeyse oraya taşınır dava acsaniz bile.
Amcaniz iyi bir avukatsa kesinlikle onu tercih etmelisiniz.
Çocuğunuz varsa altınları alin yoksa birakin gitsin sizin olmayanlari.
Rabbim kolaylıklar versin

Ben 2300 eşim 6500 falan alıyor şu an. O Yüzden nafakayı sordum. Çalışsak bölüşürüz de ne bileyim emeğim yok sonuçta. Ailemin taktıklarını bile geri vereyim diyorum. Sıfırdan başlamak daha iyi olur belki..

Amcam iyi ve tecrübeli bir avukat. Ama Yaşadığım yer ile memleketim hayli uzak. Ikimiz de aynı memlekette yaşıyoruz. İkimiz için de iyi olur. Yaşadığım yerde çekişmeli açamam, öğrencilerin diline düşmek istemiyorum.

İyi..Mutlu bir evllk yaparsın inşallah.Biraz zor ama herkesin kaderi aynı olmaz.

Aaa cok sasirdim. Siz esi doktor olan uye degil misiniz?
Ne oldu da bosaniyorsunuz? Gercekten cok sasirdim su an..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…