- Konu Sahibi permanganat
-
o takılar size ait neden bu kadar vicdan yapıyorsunuz anlamadım...sonuçta o evliliğe bir emek verdiniz ama yürümedi sizden kaynaklı yürümediyse verin geri ama eski eşiniz size zehir ettiyse hayatı dayanamayıp kaçtıysanız bitsin yeter dediyseniz neden vereceksiniz...yani şöyle düşünüyorum ben...topuklu ayakkabılarımı eşim aldı diye boşanırken ona bırakırmıydım bırakmazdım altınlarda aynı....Çocuğum yok çok şükür. Olsaydı farklı düşünürdüm sanırım. Yeni bir hayat istiyorum, bu benim emeklerimle mi Olmalı yoksa başka türlü mü bilmiyorum.
Evet. Allah'a şükür okullar ertelendi. Eşimin kızkardeşi de boşanmış ve Kızın altınlarını hep almışlar, kayınvalidemin taktıkları dahil. Kadın hala beddua ediyor ah almak istemiyorum.Herşeyi bir kenara bırak zamana bırak.Karar vermen daha kolay olacak
Altınları eşim alsaydı belki öyle derdim de kayınvalidem elinde avucunda ne varsa benim düğünüme harcadı o Yüzden vicdan yapıyorum.o takılar size ait neden bu kadar vicdan yapıyorsunuz anlamadım...sonuçta o evliliğe bir emek verdiniz ama yürümedi sizden kaynaklı yürümediyse verin geri ama eski eşiniz size zehir ettiyse hayatı dayanamayıp kaçtıysanız bitsin yeter dediyseniz neden vereceksiniz...yani şöyle düşünüyorum ben...topuklu ayakkabılarımı eşim aldı diye boşanırken ona bırakırmıydım bırakmazdım altınlarda aynı....
Eşim bana bırakıyor da ailesi bırakır mı ???nafaka istemeyim o zaman. Eşimle biz anlaşmadık sonuçta, ailesinin de bir suçu yok. Eşime sorsan benim de hatalı olduğumu Söyler, yok onu saymıyormuşum yok beddua ediyormuşum falan falan..eşinle anlaşabiliyorsan anlaşmalı bitir
nafaka iste ya da isteme diyemeyiz ama çalışıyorsun çocuk yok ise çıkmayabilir ya da düşük çıkar 100-200 TL için uğraşmaya değer mi sen değerlendir
altın vs hakkında eşinin bir talebi var mı yoksa sende kalmasını uygun görmüş demek ki
dava çekişmeli olursa avukat önemli olabilir amcan da olur ama hani etrafta konuşur mu ya da sen onunla açıkça konuşabilir misin bunu bilemeyiz
ama anlaşmalı boşanacaksan avukatın amcan olsun
davayı da eğer çekişmeli açacaksan kendi memleketinde açınca eşin itiraz edebilir
anlaşmalıyı her yerde halledersiniz
Eşim bana bırakıyor da ailesi bırakır mı ???nafaka istemeyim o zaman. Eşimle biz anlaşmadık sonuçta, ailesinin de bir suçu yok. Eşime sorsan benim de hatalı olduğumu Söyler, yok onu saymıyormuşum yok beddua ediyormuşum falan falan..
ikiye böl o zaman ne diyeyim... belki fazlasını isteyecekler mahkemede...Altınları eşim alsaydı belki öyle derdim de kayınvalidem elinde avucunda ne varsa benim düğünüme harcadı o Yüzden vicdan yapıyorum.
Evet. Allah'a şükür okullar ertelendi. Eşimin kızkardeşi de boşanmış ve Kızın altınlarını hep almışlar, kayınvalidemin taktıkları dahil. Kadın hala beddua ediyor ah almak istemiyorum.
Davayı disarda acamazsiniz. Ikametiniz neredeyse oraya taşınır dava acsaniz bile.Şükürler olsun... Artık ne şiddete ne de hakarete maruz kalmayacağım... Çok şükür bana hayatı zindan eden Adamı bir daha görmeyeceğim.. Evimde mutluluğunun keyfini çıkartacağım...her gün ağlamaktansa bir gün ağlayıp bitecek her şey...an itibariyle eski eşim evden gitti. Boşanma davası açılacak yalnız iki çekincem var. Birincisi adalet meslek lisesinde çalışıyorum öğrencilerim hep adliyede staj yapıyor ve öğretmenler mahkemelik olduğunda öğrencilerin hep bunu okulda anlattığı söyleniyor, bu Yüzden Yaşadığım yerde değil memleketimde dava açmak istiyorum, bir sakıncası var mı ?? Ikincisi davayı çekişmeli mi açmalıyım?? Bir bankada 80-90 bin arası bir altın Hesabı var benim üstüme. Bu altınların sadece 7-8 bin Lirası benim ailemden geldi, kalanı hep öbür taraftan. Eski kayınvalidem bana 30 bin civarı bir Bilezik takmıştı, gerisi misafirlerinin getirdikleri. Şimdi bu kadın bana dul haliyle bu altınları verdi aramızda en ufak bir sıkıntı olmadı. Bu altınları alırsam onun Hakkı'na girmiş olur muyum ?? Çalışıyorum ama evimizin kirası çok yüksek, sıkıntıya girebilirim, nafaka talep edeyim mi? Akıl verin kızlar, bir de amcam avukat, avukatım aileden mi olsun dışarıdan mı??? Ailemi çok üzmek istemiyorum en az hasarla bu işten nasıl kurtulurum yardımcı olursanız sevinirim...
Ben 2300 eşim 6500 falan alıyor şu an. O Yüzden nafakayı sordum. Çalışsak bölüşürüz de ne bileyim emeğim yok sonuçta. Ailemin taktıklarını bile geri vereyim diyorum. Sıfırdan başlamak daha iyi olur belki..ailesinin bırakmama gibi bir şansı yok
en fazla arkandan konuşurlar da çok da tın
bir de bu altınlar hediye
hani bir arkadaşına çok beğendin bir hırka aldın; sonra o başka şehre tayin oldu gitti; ee hırkayı geri i veriyor hayır; artık onun
böyle düşünmek lazım
çalışıp kazandık dersen bölüşün derim
çocuk yok galiba; var ise tartışmasız çocuk nerde ise birikim orada kalmalı diye düşünürüm
anlaşmalı boşanırsan nafaka vs istersin
çekişmelide de istersin ama maaşlarınız başka gelir vs önemli
atıyorum sen 2200 alıyorsun eşin 2500 alıyorsa nafaka olmaz yani
Amcam iyi ve tecrübeli bir avukat. Ama Yaşadığım yer ile memleketim hayli uzak. Ikimiz de aynı memlekette yaşıyoruz. İkimiz için de iyi olur. Yaşadığım yerde çekişmeli açamam, öğrencilerin diline düşmek istemiyorum.Davayı disarda acamazsiniz. Ikametiniz neredeyse oraya taşınır dava acsaniz bile.
Amcaniz iyi bir avukatsa kesinlikle onu tercih etmelisiniz.
Çocuğunuz varsa altınları alin yoksa birakin gitsin sizin olmayanlari.
Rabbim kolaylıklar versin
Hayır ama kıza kayınvalidemin taktığı altınları da almış adam o Yüzden kızıyor.kızın altınlarını almışlar diye düşünüyorlarsa o zaman bu altınlar da senin
onlarda olunca kızın sizde olunca erkeğin mi oalcak
31 yaşındayım ve çocuğum yok.Yaşın kaç çocuğun var mı?
Inşallah. Evlilik yapmasam da olur, mutsuz olmayım da..İyi..Mutlu bir evllk yaparsın inşallah.Biraz zor ama herkesin kaderi aynı olmaz.
Olmasa da olur dyeblyorsan ne gzel...Ben bunu demekte zorlanıyorum..8yıl oldu..Inşallah. Evlilik yapmasam da olur, mutsuz olmayım da..
O kadar yıprandım ki evlilik lafını bile duymak istemiyorum artık. Şu an tek derdim ayaklarımın üstünde durabilmek, başka da bir beklentim yok.Olmasa da olur dyeblyorsan ne gzel...Ben bunu demekte zorlanıyorum..8yıl oldu..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?