Çok şükür İlk ayda hamileyim, belirtilerim, neler yaptım ,nasıl anladım hepsini anlatıyorum

Merhaba sizce bu test pozitif midir

Eklentiler

• IMG_20210507_035635.jpg
    34,8 KB · Görüntüleme: 139
Sili bi çizgi var sizce pozitif mi

Eklentiler

• IMG_20210507_001352.jpg
    54,5 KB · Görüntüleme: 153
Sili bi çizgi var sizce pozitif mi
Yani vsr gibi ama.. Bence yarın sabahki ilk idrarınızla Bi daha deneyin adetiniz daha var sanırım erken yapmış olabilirsiniz. Bi kaç gün içinde bebiş varsa daha netleşecektir

Yani vsr gibi ama.. Bence yarın sabahki ilk idrarınızla Bi daha deneyin adetiniz daha var sanırım erken yapmış olabilirsiniz. Bi kaç gün içinde bebiş varsa daha netleşecektir
İnşallah vardır lekeler oldu bi kaç kez var olma olasılığını arttırır mı bu lekelenme

Naptin kuzum durumun nasil insallah guzel haberler veririsin

Naptin kuzum durumun nasil insallah guzel haberler veririsin
Cnm adet günüm dündü ama igne olali 12.gun bugun testi 14.yada 15.gun yapayim diyorum inşllah adet olmazsam ozamana kadar kuzum
Sen nasilsin cnm

İnsallah canim ya tek dileğimiz inşallah sende bana guzel haberler verirsin bekliyorum yazarsin canım benim dua ediyirum
Allah razi olsun cnm sende dualarimdasin insllah guzel haber veririm sana

Malesef gebelik yok fakat çok ciddi bel altımda ağrı var ölüyorum resmen yürüyemiyorum böyle olan var mı

Malesef gebelik yok fakat çok ciddi bel altımda ağrı var ölüyorum resmen yürüyemiyorum böyle olan var mı
Benim 2 ay once gebelik istedigin icin çok düşünüp oyle takmaktan dolayı bir agirlar vardi yuruyemiyordum adeti 5 gun geçmişti gebelikte yoktu megerse cok düşünmek istemedende dusunuyordum ve 6. Gun adet oldum oyle 2 gun agrisini cektim yataktan kalkamadim yasadim bende yani canim ayaklarimi ben sıcak suya koymuştum oyle öyle perisan olmustum ama

Bende aynısını yaşadım resmen kaç tane serum takıldı yürüyemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…