Çok şükür İlk ayda hamileyim, belirtilerim, neler yaptım ,nasıl anladım hepsini anlatıyorum

Bu ayda olmadi canim benim bakalim hayirlisi ile senin olur insallaj
Ya cnm 😔neyse üzülme kuzum inşallah bu ay olur strese girme rabbim hakkinda en hayirlisini nasip etsin bak stres yaptikcada olmaz canim kafani oyala bir seyle insallah olacak ozaman kuzum

Ya cnm 😔neyse üzülme kuzum inşallah bu ay olur strese girme rabbim hakkinda en hayirlisini nasip etsin bak stres yaptikcada olmaz canim kafani oyala bir seyle insallah olacak ozaman kuzum
Aslinda bu ay hic düşünmedim son 3 .4 gun takmaya basladim ama hayirlisi kuzum ne diyim uzulsemde fayda yok allahim nezman nasip ederse canim sadce biraz uzuntu ister istemez oluyor canım

Aslinda bu ay hic düşünmedim son 3 .4 gun takmaya basladim ama hayirlisi kuzum ne diyim uzulsemde fayda yok allahim nezman nasip ederse canim sadce biraz uzuntu ister istemez oluyor canım
Tabi cnm rabbim zamanini biliyordur insllah olur cnm bak benimde kanda pihtilasma falan cikti hic beklemiyordum
Esine vitaminler falan kullan cnm insllah bu ay olacak🤲 klomeni icecekmisn ya bu ay

Tabi cnm rabbim zamanini biliyordur insllah olur cnm bak benimde kanda pihtilasma falan cikti hic beklemiyordum
Esine vitaminler falan kullan cnm insllah bu ay olacak🤲 klomeni icecekmisn ya bu ay
Aslinda icmeyi gene düşünmüyorum canım bu ay cunku gittigim doktor cok tersti gelmek gereklimi dedim klomende illa kontrol ettirmek gerekmis yok filan dedi ondan diyorum yasaklardan sonra baslarim en azindan benim kendi doktorum var oglumun dogumunu yaprigim o uzak diye gidememistim ona giderim simdilik vitamin yazdiririm diyorum saglik ocaginda bide onlarla deneriz kuzum

Aslinda icmeyi gene düşünmüyorum canım bu ay cunku gittigim doktor cok tersti gelmek gereklimi dedim klomende illa kontrol ettirmek gerekmis yok filan dedi ondan diyorum yasaklardan sonra baslarim en azindan benim kendi doktorum var oglumun dogumunu yaprigim o uzak diye gidememistim ona giderim simdilik vitamin yazdiririm diyorum saglik ocaginda bide onlarla deneriz kuzum
Evet cnm klomende takip olmasi lazim
Canim e vitamini cinko d vitamini keciboynuz kurunu eşine
Sende d vitamini folik asit ve ari polenli bal ye
Olur kuzum yeterki sen üzülme rabbimin bir bildigi vardir herzaman sağlıkla gelsin kuzucugun

Evet cnm klomende takip olmasi lazim
Canim e vitamini cinko d vitamini keciboynuz kurunu eşine
Sende d vitamini folik asit ve ari polenli bal ye
Olur kuzum yeterki sen üzülme rabbimin bir bildigi vardir herzaman sağlıkla gelsin kuzucugun
İnsallaj tatlim dualarin icin cok saol insallah bu ay senden güzel haberler alriiz yavrum senin nasil gidiyor

İnsallaj tatlim dualarin icin cok saol insallah bu ay senden güzel haberler alriiz yavrum senin nasil gidiyor
Amin cnm 🤲🤲
Ben sali gunu cat ignesi oldu iste 36 saat degerlendirdim bekliyorum.kuzum.ya insllah bu sefer olur hastaneye gidip gelmek yorucu
Ben iste kafam karisik kan sulandirici kullanmam gerekiyor hamile olunca kimi doktor hamile kalinca ilac alacaksin diyor kimide keseyi gorunce diyor hayirlisi bakalim bu aydan umutluyum 💙💙

Amin cnm 🤲🤲
Ben sali gunu cat ignesi oldu iste 36 saat degerlendirdim bekliyorum.kuzum.ya insllah bu sefer olur hastaneye gidip gelmek yorucu
Ben iste kafam karisik kan sulandirici kullanmam gerekiyor hamile olunca kimi doktor hamile kalinca ilac alacaksin diyor kimide keseyi gorunce diyor hayirlisi bakalim bu aydan umutluyum 💙💙
Ay hadi insallah kuzum hayirlisi ile güzel haberlerini aliriz olsun sen gene takma elbet bir yolu bulunur hayirlisi ile sag saglim allah evatlar nasip etsinde canim dualrim seninle inşallah guzel haberler verirsin bizede ,😍

Kizlar merhaba. Ben araniza yeni katildim. Iki çocuğum var. 32 yasindayim.Yaşim geçmeden üçüncüyü çok istiyorum. Birkaç aydir deniyoruz. Ovolusyon testlerini netten araştirdim. Daha önce hiç kullanmamiştim. Buraya nisan ayinda ilk yaptiğim testleri koyuyorum. Ovolusyon testini iyi bilenlerin yardimina ihtiyacim var. Şimdiden teşekkürler kizlar

Eklentiler

• 20210502_111157.jpg
    20210502_111157.jpg
    82,4 KB · Görüntüleme: 123
Kizlar buda Maxis ayinda yapmaya basladiğim testler. Reglim nisan 23 te başladi 30da bitti. 30.da
1 Maxis ve sonuncusu 2 mayis. Bu Sefer uykudan uyandiğim ilk idrarla yaptim. Yardimlarinizi bekliyorum kizlar. Acaba başka cocugum olmicak diye çok korkuyorum. Yardim edin lütfen

Eklentiler

• 20210502_111018.jpg
    20210502_111018.jpg
    115,1 KB · Görüntüleme: 98
Kızlar merhaba öğrenene kadar neler yaşadım nasıl anladım hepsini anlatıyorum umarım faydası olur.

Hamile kalmak için basvurdugum yöntemler?
#Buraya üye olmadan önce ovulasyon takibimi pek de yapmıyordum aslında, sadece uygulamadan görüyordum. Bebeğe karar verince ovulasyon testi aldım ilk defa ve adetim bittikten yaklasık 1 hafta sonra basladım (adet döngüm uzun oldugu için geç basladım. Sizin adetle yumurtlama yakınsa adet biter bitmez baslayın.)

20 ocaktan 27 ocaga kadar değerlendirdim. Her gün. 3 gün pik göründü 4.gün çatlama oldu. Çatlamadan bikaç gün öncesinden catlama sonrasına kadar değerlendirdim, riske atmadım 1 hafta boyunca.

Etkisi var mı bilmiyorum ama 2 hafta kadar incir havuç kaynatıp içtim. 2 haftadan sonra düzenli yapmamaya basladım, üşendim, bıraktım

İlişki sırasında belime yastık koydum yarım saat uzandım kalkmadan. Etkisi var mı bilmiyorum bence var. Çünkü önceki aylarda ben pek hazır degildim eşim boşalıyodu ama ben kalkıp yıkanıyodum. Kalkmasaydım belki önceki aylarda hamile kalırdım Tabi TAKDİRİ İLAHİ

Çatlamadan sonraki ağrılar sancılar belirti midir?

#Şöyle bişey var yumurta çatlarken ağrı yapıyo cogu kadında bazen çatlama günü baslayıp biter veya Bi iki gün sürüp biter. Kişiye göre değişir. Benim de basladı ama bitmedi. Araştırdım o günü değerlendiriyoruz diye oluyo dediler o da tamam. Ama o zaman baslayan yani bugün 11.g0nü olan agrılar 11 gün boyunca şiddetlenerek arttı. Bence bikaç günden fazla sürerse şüphelenin :) tabii diğer belirtiler de varsa

Hangi belirtileri gördüm/ hala görüyorum? Gün gün artan belirtilerim

#Çatlamadan sonra kasıkta sağlı sollu ağrılar daha da şiddetlendi ve kasıgı üst kısmı, yumurtalık kısımları aralıksız agrıdı agrırken üstüne sancı girip cıktı. Bu belirti hala var ama ilk Bi haftaya göre şu 4 gündür daha hafif.
Bel ve sırt agrısı inanılmaz agrım var. Ayakta iş yaparken ensemden belime belimden bacagıma vuran Bi ağrım var çalışırken cok agrıyodu. Şuan evdeyken iş yapmıyoken hafif agrıyor.
Karında şişkinlik çok vardı pantolon kapanmıyodu ama gaz yoktu cıkarmıyodum. Son iki gündür gaz cıkarmaya hıçkırmaya basladım karın şişim cok az indi gibi. Ayrıca kabızlık var o da geçiyo gibi son 2 gündür.
Bulantım son 3 4 gündür şiddetini arttırdı. Önceden hissetmemiştim sabahları mide yanması kusacak gibi his ama kusmama, vardı geceleri de oluyo bunlar gün ortasında cok nadir.
Çişe cok sık sık gidip geliyorum az az yapıyorum o basından beri aynı hala cok gidiyorum

Geceleri sıcak basıyor uyuyamıyorum gündüzleri ne sıcak ne soguk normalim. Su az içerim normalde gece uykudan kalkıp su wc ihtiyacımı karsılıyorum

Testi ne zaman yaptım? Erken mi yaptım?
Bu yazdıklarımı 11 gündür hissediyorum ve içimdeki ses de hamilesin diyordu. Ama korkuyordum adet gecikmesini beklemek istiyordum b ekleyemedim. Bu kadar belirtiye güvenip test yaptım. Erken gebelik testini. Adetime 4 gün kala. Ve pozitifi gördüm çok şükür, kan da vereceğim tabiki değerim yükselecek mi diye takip edeceğim. Herşeyin hayırlısı tsbi ama bunu görmek cok rahatlattı beni acaba değer yükselecek mi diye stres yapmıyorum yapmicam. Gebeliği gördüm ya cok sükür bütün stresim sorularım uçtu gitti.

AAllah isteyen herkese versin inşallah 🙏🏻 ❤️ bu duayı kendime etmeye basladıgımdan beri herkese ediyorum, burda konuştuğum konuşmadığım herkes için 🙏🏻❤️ güzel haberler almanız dileğiyle...
Umarım bazılarının sorularına cevap olmuştur, çünkü ben de cok aradım araştırdım kendimle aynı şeyleri yasayanların yazılarını. Görüşmek üzere 🌸🙏🏻

Merhaba kızlar, bu konuyu açtıktan sonra haftasonu yasagından sonra gidip kan verdim
beta hcg 93,6 (8 şubat pzt adete 2 gün kala)

TTam bi hafta sonra
beta hcg 3150 (15 Şubat pzt adet 5 gün geciktiğinde)

Dün de ultrasona girdim keseyi de gördüm çok şükür şuan her şey yolunda 🙏🏻 5+6 haftalıgız

Allah isteyen herkese versin inşallah 🙏🏻 ❤️ çok güzel bi duygu..
Merhaba canim. Kanada yardimci olurmusun. Ovolusyon testKizlar merhaba. Ben araniza yeni katildim. Iki çocuğum var. 32 yasindayim.Yaşim geçmeden üçüncüyü çok istiyorum. Birkaç aydir deniyoruz. Ovolusyon testlerini netten araştirdim. Daha önce hiç kullanmamiştim. Buraya nisan ayinda ilk yaptiğim testleri koyuyorum. Ovolusyon iyi bilenlerin yardimina ihtiyacim var. Şimdiden teşekkürler kizlar

Herkese merhaba, adetlerim duzenlidir 28-29 gunde bir olurum. Normalde 3 Mayıs olmam gerekiyordu bugun 30. gunum.
Uygulamaya göre yumurtlama gunlerini degerlendirdik. Yumurtlama gunu 18 nisandi ve 19 nisandan beri karin-kasik bolgemde adet agrisi gibi agrilar, ara sira batma hissi oldu.
Son bir haftadır aşırı bel ağrım vardı.
Agrilar azalsa da ara ara devam ediyor. Son iki gundur goguslerimde asiri bir dolgunluk bu sabahtan itibaren de fazlaca sizlama var. Son bir haftadir da asiri olmasa da özellikle aksamlari mide bulantısı yaşıyorum.
Normalde adetten bir iki gun once baslayarak akintim olurdu ancak su an sifir akintim var. Bugun de adet gormezsem yarin sabah gebelik testi yapsam cikar mi acaba?

Merhaba canim. Kanada yardimci olurmusun. Ovolusyon testKizlar merhaba. Ben araniza yeni katildim. Iki çocuğum var. 32 yasindayim.Yaşim geçmeden üçüncüyü çok istiyorum. Birkaç aydir deniyoruz. Ovolusyon testlerini netten araştirdim. Daha önce hiç kullanmamiştim. Buraya nisan ayinda ilk yaptiğim testleri koyuyorum. Ovolusyon iyi bilenlerin yardimina ihtiyacim var. Şimdiden teşekkürler kizlar
Nerede göremedim resimleri. Her şey gönlünüzce olsun inşallah 🌹

Lütfen bana da yardımcı olur musunuz Son 5 testim.Her eden gün biraz daha soluklaşıyor 3 ü koyu gibi içlerinden.3 yumurtlama mı acaba.Kasıklarım,karnımın alt kısmı,belim adet olacakmışım gibi ağrıyor.27 nisan ilk adet günüm 30 nisanda bitti.Lütfen yardımcı olur musunuz

Eklentiler

• E07F196C-B6D1-4564-847C-1B8C544E4293.jpeg
    E07F196C-B6D1-4564-847C-1B8C544E4293.jpeg
    142,1 KB · Görüntüleme: 74
  • 9DA35D40-E6BF-48AC-AF20-650520A2E986.jpeg
    9DA35D40-E6BF-48AC-AF20-650520A2E986.jpeg
    131,7 KB · Görüntüleme: 60
  • B6FE079D-44A9-40E4-9254-75EEF3214D80.jpeg
    B6FE079D-44A9-40E4-9254-75EEF3214D80.jpeg
    93,3 KB · Görüntüleme: 57
  • 10381EEC-882A-459D-B6AF-AA784F936615.jpeg
    10381EEC-882A-459D-B6AF-AA784F936615.jpeg
    63,5 KB · Görüntüleme: 57
  • 44AB47FB-8828-4CB0-8746-E431514529A0.jpeg
    44AB47FB-8828-4CB0-8746-E431514529A0.jpeg
    231,8 KB · Görüntüleme: 44
  • A32764A3-B933-41A4-9808-9A1EE057EB53.jpeg
    A32764A3-B933-41A4-9808-9A1EE057EB53.jpeg
    90,9 KB · Görüntüleme: 49
Ben de 5 ay önce Kimyasal gebelik geçirdim 23 yaşındayım 5 aydır deniyoruz Geçen hafta cumartesi günü yumurtlamam oldu kilcal damar seklinde yerlesme kanamamda oldu. ama ben çok ama çok korkuyorum Belki çok saçma belki çocukça ama Adetten 2 hafta önce veya 9 gün önce düşük olur mu bebeğe bir şey olur mu Eğer döllenme olduysa tabii. Evde gün içinde tekim markete gitmem gerekiyor yanında başka hiç kimsem yok alışveriş poşetleri ne ben taşıyorum ağır olsa bile korkuyorum Hani bugün de mesela markete gittim gene bir sürü poşet taşıdım ama korkuyorum yani bir şey olacak diye Henüz çok erken ama psikoloji insanı mahvediyor. Senin adina sevindim allah isteyen herkese ayni seyleri yaşatdn🥺♥️

Nerede göremedim resimleri. Her şey gönlünüzce olsun inşallah 🌹
Lütfen bana da yardımcı olur musunuz Son 5 testim.Her eden gün biraz daha soluklaşıyor 3 ü koyu gibi içlerinden.3 yumurtlama mı acaba.Kasıklarım,karnımın alt kısmı,belim adet olacakmışım gibi ağrıyor.27 nisan ilk adet günüm 30 nisanda bitti.Lütfen yardımcı olur musunuz

Eklentiler

• AFEF8EE9-B7DB-4BD5-B0B5-F499FD066381.jpeg
    AFEF8EE9-B7DB-4BD5-B0B5-F499FD066381.jpeg
    131,7 KB · Görüntüleme: 48
  • 0A48A485-9C4B-44E1-BCC2-D6DF2F6F75F9.jpeg
    0A48A485-9C4B-44E1-BCC2-D6DF2F6F75F9.jpeg
    142,1 KB · Görüntüleme: 54
  • 35E1ACF2-0B4B-43C3-8390-321B0A56C09E.jpeg
    35E1ACF2-0B4B-43C3-8390-321B0A56C09E.jpeg
    73,6 KB · Görüntüleme: 46
  • F200179B-CC55-48EF-A5FE-BBBFA30301E9.jpeg
    F200179B-CC55-48EF-A5FE-BBBFA30301E9.jpeg