Çok şükür İlk ayda hamileyim, belirtilerim, neler yaptım ,nasıl anladım hepsini anlatıyorum

Merhaba Öncelikle sizin adınıza çok sevindim sağ sağlim kucağına almayı nasip etsin İnşallah Rabbim. Bende çok kararsızım şu anda 28-29 günde bir adet döndüm var BAT 11 Temmuz . Yumurtlama tarihim 22 Haziran - 1 Temmuz arasındaydı o zamanları ve yüksek hamile kalma şansı olan günlerimi değerlendirdik . Şu an adetime 8 gün kaldı fakat sağ kasığımda adet sancısı gibi ama biraz daha hafif bir ağrı var. Çok fazla gaz sorunum olmaya başladı. Acaba hamile kalmış olabilir miyim Yorumlarınızı bekliyorum . Sabırsızlığım hat safada 7 gün öncesinde kanda çıkar mı teste gitsem ? Tecrübeli olanlar yaşamış olanlardan yardım bekliyorum

Merhaba öncelikle teşekkür ederim güzel dile iniz için, sık giremiyorum kusura bakmayın. Adet oldunuz mu merak ettim? Bahsettiğiniz belirtiler bende de vardı. 7 gün öncesinde kesin kanda cıkar diyemem. Hormonun yükselme hızına baglı. Haöşle olsanız bile 7 gün kala kan verip negatif görenler de oluyo çünkü. En erken adete 4 5 gün kala cıkar diye biliyorum. Ben öyle yaptım yani. Her şey gönlünüzce olsun haber verin lütfen

Merhaba rica ederim ilk denememizde sonuç alamadık hayaller ağustosa kaldı hayırlısı olsun Allahım nasip etsin inşallah

Merhaba kızlar ben sitede yeniyim. Gebe olma ihtimalinden şüpheleniyorum. Son adet tarihim 22 Temmuzdu, tahmini ovülasyon dönemim 4-5 Ağustos gibi ve o tarihleri değerlendirdim. Yumurtlama döneminden beri sürekli adet olacak gibi hissediyorum. Kasık ağrılarım var arada bıçak saplanır gibi oluyor ve sanki ateş basıyor kasıklarımı. Beyaz ve krem kıvamında kokusuz akıntım oluyor. 15 Ağustosta iç çamaşırımda kahverengi çizgi şeklinde leke gördüm adet olacağım diye düşündüm sonrasında hiçbir şey gelmedi, sadece beyaz akıntım devam etti. Bugün 19 Ağustos ve beklenen adet tarihim.. bu hafta da adet olmazsam evde test yapmayı planlıyorum. Sizce de bunlar hamilelik belirtisi olabilir mi ?

Söyledikleriniz hamilelik belirtisi genel olarak evet herkes de değişik belirtiler olabiliyor bence. Benim de sat 15 Temmuz du aramızda çok bir şey yokmuş ben adetime 6 gün kala öğrendim 5 liralık kaset testle. Sabah ilk idrarınla eğer geç döllenme olmadıysa çıkar bence

Teşekkürler.. test yapıcam kısa zamanda

Merhaba arkadaşlar
Aynı bekleyiş süreçleri ve geçmek bilmeyen zamanlar.. Ne kadar zormuş gerçekten bir bekleyişle çocuk sahibi olma denemeleri.. Fakat bir yanıyla da muazzam güzel ve değerli sonuçta bir bekleyiş, sabır bu da insanı olgunlaştıran ve aslında bir bebeğin gelişini beklemenin kıymetini daha iyi fark etmeyi sağlayan durumlar.. Aynı veya ufak farklılıklarla benzer belirtileri yaşıyorum tek tek yazmama hiç gerek yok ve regl tarihine yaklaşana kadar beklemek çok zor. Burada benim gibi bekleyen arkadaşlara da sabır diliyorum. Halbuki yeni denemeye başladık 2. ayımız ama ne kadar zormuş... Aklımdan çıkarıp başka işlerle meşgul olmaya çalışıyorum ama tekrar aynı yere dönüyorum en zor kısmı bu psikoloji işiymiş...

Merhaba. Sağlıcakla kavuşun bebeğinize inşallah.
Bu dediğiniz belirtiler ben de sancı kramp ağrı ve seğirme gibi devam ediyor en çok da geceleri. Bu gün yumurtanın çatlamasının üzerinden 6 gün geçti. Sizce de döllenme mi oluyor. İlk kez bu şekilde yoğun hissediyorum. Ve arada bir de beyaz akıntı geliyor. Rabbim isteyen herkese evlat nasip etsin.

Amin teşekkür ederim evet 6 gün boyunca şiddeti azalıp artarak ama kesilmeyerek belirtiler varsa hamilelik olabilir saydıgınız tüm belirtiler bende de oldu ama yumurta çatladıktan en erken 12 14 gün sonra falan yerleşme olur ve o zaman testte cıkar. Ben 4 gün kala adetime erken gebelik testi yaptım öğrendim. Bence Bi 5 6 gün daha geçsin siz de test yapın. Güzel haberler bekliyorum

Bugün Regle 4 gün kaldı. Aynı şeyler devam ediyor. Bakalım bekleyim biraz daha. İnşallah güzel haber vermek nasip olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…