- 17 Eylül 2008
- 2.789
- 169
- 363
- Konu Sahibi hayallperestt
Ben Ankara'dayım o yüzden istanbul'u bilemiyorum.Üniversite hastanesi olduğuna göre bence iyidir diye düşünüyorum.Benim belirgin bir sikayetim yoktu.Zaten ilk tespit hamilelikte yapılan testlerde çıktı.Hem ast,alt ama daha çok alkalifısfataz diye bir değerim çook yüksek çıkıyordu.sana yapıldığı gibi yapılmayan test kalmadı.Büyüme ve yağlanmada bulunamadı.hepatit b bağışıklığı olduğum söylendi.iki yıl gitmediğim özel yada devlet hastanesi kalmadı.En son biyopsiyi de yaptırdım onda da bir şey çıkmadı.Raporla kullanılan bir ilaç var son üç yıldır onu kullanıyorum.Değerleri düzelttiBen istanbul capa tip fakultesinde olcam biliyomsnz siz nerde oldunuz sizce nasil capa. Ben okadar strese girdimki durup durup ağlıyorum psikolojim bozuldu. Biyopsi sonucunuz nasildi ne cikti kotu bisey yoktur umarim. Ve şikayetiniz neydi sizin ilk.
Yapılan son açıklama kılcal safra yollarında sorun var dendi.Ama bence sonuç bulamadılar.Bana verdikleri ilaç zaten bütün yapabilecekleri şeydi.Sakın takibi bırakma biyopsiden korkma lütfen.Asıl korkman gereken takibi bırakmak.Ben hala üç ayda bir kontrole mutlaka gidiyorum.Korkacak bir şey yok stresten kurtulmak için bir an önce biyopsini ol lütfen.çok çok geçmiş olsun.