- 19 Aralık 2011
- 1.742
- 34
- 113
- 32
- Konu Sahibi hayallperestt
öncelikle şunu söyliyim İNTERNETTEN LÜTFEN HİÇ BİRŞEYE BAKMAYIN. benim ultrason sonuçlarıma göre sabah rahim kanseriydim.nişanlanmak üzere olduğum erkek arkadaşıma ona çocuk veremicem diye bırakıyodum aileme anlatamıyodum kemoterapiden saçlarım dökülüyordu falan.. meğerse mantar kapmışım şimdi biraz gülümsediyseniz devam ediyorum.
biyopsi kesinlikle kötü değil bu yüzden doktor haricinde bi yerden bilgi edinmeyi doğru bulmuyorum. zaten etraftan bakarak öğrenilerek bu iş olsaydı hepimiz fahri doktor olurduk. biyopsi daha öncesinde annemde aldırdı babamda aldırdı. en kesin tanıyı bu koyuyor içiniz rahat olsun. hatta sadece içiniz rahat olsun diye bile aldırabilirsiniz bi zararı yok size. gelişmeleri yazın lütfen. merak etmeyin herşey iyi olacak
Teşekkür ederim gecmis olsun sizede. Su yazi kafamı karıştırdı.
Biyopsi nerde yapılırsa yapılsın, çoğunlukla kanama yaratır. Bu kanamayla kanser rahatlıkla vücudun başka bölgelerine yayılma imkanı bulurlar. Kendi halinde duran tümöre yapılan biyopsi bu sefer çok daha ölümcül sonuçlar doğurabilecek metastaz'lara yol açar. Kemoterapi kanserin daha agresif şekilde yayılmasına sebep olur. Cerahhi müdahalede biyosi gibi rahatlıkla metastaz'a neden olabilir. Sadece biyosi sebeiyle ölebilirsiniz. Bir örnek vermek istiyorum. Benim eczacımın babasına karaciğer biyosisi yapıldı. Kanama meydana geldi, dedilerki iç organlar bu kanamayı emer bişi olmaz önemli değil. Daha sonra vücut kanı ememedi ve kandaki amonyak miktarı yükselmeye başladı. Ama onkolog karaciğere biz bir kemoterapi den yatak yapıcaz böylelikle karaciğerdeki tümörü yarı yarıya düşürmeyi planlıyoruz. Devamında kemoterapi uygulandı ve tümör yarı yarıya yükseliceğine 2 kat büyüdü. Eczacı hanım, onkoloğa hani yarı yarıya tümör küçülücekti aksine 2 kat daha büyümüş diye sinirlenince onkolog çok pişkin bir cevap verdi "biliyorsunuz bu kanser ne olucağı belli olmaz". Devamında annem eczaneye uğradığında eczacı hanımın ağladığını görmüş, bana söyledi. Ben daha önce kendisine bu konu hakkında bilgi vermiştim ancak kendisi babasının karaciğer kanseri olunca sadece doktorların dediklerini uygulamayı uygun görmüş. Ben eczaneye indim, kendisiyle konuşmaya anlatmaya başladım. Kendisine William D. Kelley, D.D.S. den bahsettim .. kansere tek cevap kitabını diyeti acı badem diyetini nasıl beslenilmesi gerektiğini,sonra Vitamin B17 Amygdalin haplarının satıldığını söyledim. Daha sonra M.S., G. Edward Griffin in Videosunu izlemesini istedim., Dr. John Beard'ın kanser teorisini anlattım. Ona göre Kanser pankreas'ın salgıladığı enzimlerle alakalıydı. Embiryolog Dr. John Beard embiryoları incelerken plesenta göbek kordonunda kanser hücrelerinin oluştuğunu ancak devamında bu hücrelerin bir anda hızla yok alduğunu gözlemlemiş ve bütün kanser türlerinin pankreasla alakalı olduğunu ön görmüştü. Neyse daha sonra yurt dışından Vitamin B17 hapları getirtildi. Sebze ağırlıklı beslenmeye başlandı ancak çok büyük bir sorun vardı kandaki amonyak miktarının artması diğer hücrelere ve organlara çok ciddi hasar vermeye başladı. Devamında halüsünasyonlar görmeye başladı. Tekrar hastahaneye yatırıldı. Yapılan biyopsi sonucu oluşan iç kanama ve bu kanın vücuttan atılamaması ve bunun sonucu oluşan hasar yüzünden vefat etti. Eczacı hanım'la konuştuğumda bana şunu sordu "Kemal bey, çok ilginç babamın öldüğü gün doktor hanım bana babamın öğleden sonra saat: 15:00 da vefat ediceğini söyledi ve babam tam saat: 15:00 da babamı kaybettik. Bunu doktor nasıl bu kadar dakik bilebildi anlamıyorum. Daha sonra doktor başsağlığı dileyip helallik almak içi geldiğini söyledi ve ben o an dona kaldım." .. Babası karaciğer kanserinden değil, yapılan biyopsiden ölmüştü.
Bu gün bir mail aldım, bayan annesine 4 gün sonra yapılacak biyopsiden korku içindeydi. Bana soranlara Biyopsinin tehlikelerinden bahsettim ancak Biyosi hakkında bir paylaşım yapmamıştım. O yüzden bugün ilk önce bu konu hakkında bir yayın olup olmadığına baktım, türkçe düzgün hiç bir yazı bulamadım. Bugün eczaneye tekrar uğradım bu konuda bir haber yapıcağımı babasının hikayesini tekrar anlatmasını rica ettim. Bugünde Kemal bey o dönem Biyopsinin bu kadar tehlikeli olabileceği hiç aklıma gelmemişti. Hani kemoterapinin zararları konusunda bir bilgim vardı ama biyopsi'nin bu kadar tehlikeli olabileceğini hiç düşünmemiştim dedi.
Şimdi google tercüme iyi olmasada kısmen iş görür. Aşağıdaki linkleri ve yazıları okuyabilirsiniz. İngilizce bilenler aşağıda paylaştığım linlerde yazan yazıları okuyabilirler. Aşağıda pek çok linkte hem biyopsinin, hemde cerrahi müdahalenin ne kadar tehlikeli ve kanserde nasıl metastaz'lara yol açtığını okuyabilirsiniz.
Şimdi pek çok insan özellikle doktorlar, kanser için kesin teşhis biyosi sonucu anlaşılır diyeceklerdir. Lakin eğer metastaz'a yol açması tümörün kendisinden çok daha tehlikeli olucaktır. Üstelik metastaz yapması dışında çok ciddi kan zehirlenmelerine, enfeksiyonlara sebebiyet vermesi dahada büyük tehlikelere yol açacaktır. Aşağıda bütün bunlarla ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz. Ben linkleri veriyorum buna göre eğer biyosi yaptıracaksanız bir kere daha düşünmenizi tavsiye ederim. Yabancı bu kadar yazı varken, Türkiyede kimsenin bu konu hakkında bir yazı yayınlamaması gerçekten hayret verici. Şunuda belirteyim 1991 senesinde ben askerdeyken Babamı biyosiden dolayı kaybettim. Babam hastahanede yatarken her gün gelip gidip babama biyosi yapmışlar. Babam vefat ettiğinde ise anlıyamadık neden vefat etti her şey çok temiz çıkmıştı demişler. O dönem ben biyopsinin çok masum bir işlem olduğunu zannediyordum. Böyle düşünmem çok normal çünkü kimse bunun hakkında bizlere bir uyarıda bulunmadı. Çoğu insan yakınlarını kaybettiğinde susup kalıyorlar. Biraz bilinçlenmemiz lazım. Biyopsi kanser olup olmadığının anlaşılmasının en kesin yoludur ancak metastaz'a sebebiyet veriyorsa bu kesin yolu bana göre hiç denememek daha sağlıklı olucaktır. Bana Biyopsi yaptıralım mı diye sormayın çünkü benim cevabım bütün bu haberlere bağlı olarak çok tehlikeli olduğu yönünde olucaktır. Ancak illa böyle bir durum varsa muhakkak beden pH nı 8 lere çekmeden ne ameliyat olun nede biyosi yaptırın. Hiç bir Doktorun kanser'in neden metastaz yaptığını söyleyeceğini sanmıyorum. UNUTMAYIN EN SON PAYLAŞTIĞIM MESANE KANSERİ İÇİN DOKTORLAR HİÇ UĞRAŞMAYIN AĞRI MERKEZİNE GİDİN DEMİŞLERDİ 70 GÜN SONRA HERŞEY TEMİZ ÇIKTI!!!. NEDEN ÇÜNKÜ KEMO, RADYO YAPILMADI!. Ben şahit olduğum bir haberi paylaştım, bununla ilgili sizinde yaşanmış, şahit olduğunuz haberler varsa paylaşın herkes bilsin!!!. DUYARSIZ KALMAYIN!!!!! ...