- 16 Temmuz 2017
- 8.106
- 6.969
- 128
Az da kalmis tekrar yumurtlama gibi bi durumun yoksa genel olarak umutlandim ben bikac gun sonra da bi test patlat cila niyetine bize de guzel haberler ver insallah
inşallah kuzum :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Az da kalmis tekrar yumurtlama gibi bi durumun yoksa genel olarak umutlandim ben bikac gun sonra da bi test patlat cila niyetine bize de guzel haberler ver insallah
Ben öyle çok tutamadım da yaptım gördüm mü testimi canımcanım ben öğleden sonraları en az 3 saatlik idrarla yapıyorum
görmedim canım atsana banaBen öyle çok tutamadım da yaptım gördüm mü testimi canım
görmedim canım atsana bana
Evet bende onu merak ettimCanim sen daha once de ovuda cift cizgi gorup yine mi adet oldun yoksa ilk defa mi adete yakin Çift cizgi yakaladin?
Canim sen daha once de ovuda cift cizgi gorup yine mi adet oldun yoksa ilk defa mi adete yakin Çift cizgi yakaladin?
2 canim :)Gamzelikiziniz alıntıyı yapamadım bata kaç var :))
Kozpatlican E Endoplazmik_garipbikulum daha öncede görmüştüm böyle koyu çizgi adet olmuştum. Hatta geçen ay erken testte baya çift çizgi çıktı hala saklarım o testi öyle işte ben son testim var diye yaptım. Bir beklentim yok kızlar anlicaginiz olursa örnek olur tabiiki birilerine unut bana da bayram olur :)
2 canim :)
O zaman erkenden yapıp kendimizi uzmenin anlamı yok canim ben zaten bu ay yapmıyorum geçerse kan veririmcanım kimyasal gebelikte idrar testi pozitif çıkıyor ama sonra hızla düşüyor
bende de öyle oldu dr bana eger erken test yapmasan adetle atılıcaktı dedi
O zaman erkenden yapıp kendimizi uzmenin anlamı yok canim ben zaten bu ay yapmıyorum geçerse kan veririm
Başka testim yok canım beklicez mecbur.. Ben bunları internetten 50 li almıştım bayadır yaptığım için bittiler :)eger testlerin bata kadae böyle çıkarsa hatta daha d koyulaşırsa güzel
bat günü idrar testi yapabilirsin
O zaman erkenden yapıp kendimizi uzmenin anlamı yok canim ben zaten bu ay yapmıyorum geçerse kan veririm