çok sinirliyim!!!

Uyumamistim dün gece esimle konuştum. Yaptığın beni çok kırdı kendimi önemsiz hissettim dedim. Tartışma ortamı olmadı yani çünkü eve çok mutlu gelmişti bozmak istemedim. Özür diledi. Tatlıya bağlandı ama bir süre aramayim onu da o arasın diyorum. Kendimi biraz heri cekmen daha iyi olacak sanırım. O kız hakkında konuşmadık dün. Sanırım ben üçüncü bi kişiyi mesele diye ele almak istemiyorum. Konuşmaya çekiniyorum ama sebebini bilmiyorum bunun. Arkadaslarinla gülüp eglenebilirsin ama ben aradigimda iki dakika vakit bulamıyorsan sorun vardır diyebildim sadece. Hak verip ozur diledi.

Evet çok haklısınız. Yani zaten erkeklerin canına minnet bi durumu bi kızdan duymalari daha da cesaret veriyor maalesef. O gün evli olan kişilerden birisinin eşi yanimizda değildi. Resmen onun yerine bile savunmaya geçtim. Yoldan cikarmaya çalışır yorumlar akil vermeler. Yani benim esimle ya da baska bi erkek arkadasiyla şahsi problemi olduğunu zannetmiyorum. Genel bi tutumdu. Bize çok kötü baktığını da gördüm ama geneli görünce sadece esimle ilgili bir olay değildi. Yani demem o ki kızın eşimde gözü var diyemiyorum ama bence insanlar biraz dikkatli olmalı ve yerini bilmeli. Kimseyi yonlendirmek benim haddime değil ama sinir bozucu bi durum yasadim ve istet istemez aklimda bütün gün is yerinde ne konusuluyor. Bilemem tabiki.

Böyle tipler maalesef her yerde çıkıyor. Kendini olduğundan farklı gösteriyor ve bunu marifet sanıyor. Evlendikten sonrada bunların onlarca katını yapıyor. Bazı erkekler çok aptal.
...

Burada da kendini öven , ben böyle değilim diyenler olmuş ve çoğu konuda oluyor.
Eşini konu sahibi tanır ve tabiki her aradığında kırılmıyordur.
Bazen insanların hassas anları olur. Eşi aradığında neyi kaçırıyorsa kaçırsın zaman ayırmak zorunda.
İllaki kapatmak istiyorsa ozur dileyerek kapatsın " ne konuşacağız" diyerek değil.

Erkekler böyle" cumlesinden sıkıldım artık. Biz böyle dedikçe onlarda " nasılsa kabullenilmişiz" deyip daha da abartıyorlar.

Hayır, her erkek öyle değil. Partnerin hayattaki önemini bilen, özentili erkekler gerçekten var.

Telefonu elbette müsait değilse kapatabilir ; ancak naif bit biçimde , en azından çaktırmadan kapatmalı.
Aynı şeyi eşine konu sahibi yapsa olay çıkarır. Ve kendi aralarında nasihat verince " kadınlar böyle" deyip kabullenmiyorlar.

şahsi fikrim gayet dozunda olmuş tepkiniz bidahaki sefer boyle bir durum olduğunda bir anlıkda olsa düşünebilmesini sağladınız sizin adınıza sevindim çok

Kızın yapısı biraz tuhaf kabul.
Ama telefon olayından ziyade sizin kıza karşı nasıl diyeyim bi laf sokmak istemeniz mi desem, kızı ezmek istemeniz mi desem, kıskançlık mı desem. Ya da aynı iş ortamında olmalarından bi sıkıntınız var. Akşam da konuşurken kızdan hiç bahsetmedim demissin, kıza karşı kendine bile itiraf edemediğin yada söyleyemediğin bir zaafiyetin var.Sanki onu rakip görmüssün gözünde büyütmüssün. Bi EZİLMİŞ GİBİ HİSSEDİYORSUN ANLADIĞIM.
Hıncınıda muhtemelen eşinden çıkartacaksın (size geldikleri akşamdan bir yenilmişlik hissediyorsun)
Ne kadar sorun yumağı yapmayı seviyoruz. Icığını ciciğini çıkartıyoruz. geriliyoruz sonra sinirden eşimize patlıyoruz.Haksısız değil. Sadece olayları büyütüyoruz.

ne akıllar veriyo o kız merak ettim

ne akıllar veriyo o kız merak ettim

erkek arkadaslarina benim yanımda aiz esinizle mi tatile cikiyorsunuz plajdaki kizlara nasıl bakacaksiniz dedi yüzünü buluşturup.

Bana sen yokken bunlar neler neler konuşuyor dedi ne diye sordum cevap vermedi.

Eşimle ilgili güzel birsey anlattim biz seni böyle bilmezdik dedi yani esimin bana yaptığı jest sebebiyle esimi küçümsedi sanki

esime dedi ki sen yalniz tatile cikabilir misin esim de evet dedi. Sonra bana döndü izin verir misindedi. Izinlik bi durum yok herkes özgür ama eşim bensiz tatil yapmayi tercih etmez dedim. bana esin sana izin verir mi dedi. Izin diye birşey yok ama ben de tercih etmem dedim. Sonra eşime dönüp benim söylediklerimi söyledi. Esim de ben giderim o gidemez dedi bendenicin. O gun resmen birbirimize düşürdü bizi.

Sen duruşunu bozma canım başka biri olsa senin yanında tartışma yaratabilirdi kendine hakim olamazdı.Ki bunlardan biri ben olurdum biraz dengesizim bu konularda.Ama akıllıca davran erkekler gerçekten dırdır edince bunalıyorlar ne sanıyorlarsa kendilerini.

çok fenaymış yaa inanamadım. sanki sırf arayı bozmaya uğraşıyooo. dikkatli olun.

çok aklı başında mantıklı bir düşünce tarzınız var tebrik ederim. bencede kızın genel tavrı kişiliği böyle. neyse sevdiği bir adam olur bir gün, çocuk onsuz tatile çıkar kızlara bakar falan o zaman görürüz o hatunuda :)) burda konu açıyor mu açmıyor mu :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…