- 4 Eylül 2011
- 11.003
- 23.685
-
- Konu Sahibi regarde-moi
evlilik şans işi be cnm.. inşallah korktugun gibi olmaz.böyle yazılar gördükçe evlenmekten korkuyorum
Uyumamistim dün gece esimle konuştum. Yaptığın beni çok kırdı kendimi önemsiz hissettim dedim. Tartışma ortamı olmadı yani çünkü eve çok mutlu gelmişti bozmak istemedim. Özür diledi. Tatlıya bağlandı ama bir süre aramayim onu da o arasın diyorum. Kendimi biraz heri cekmen daha iyi olacak sanırım. O kız hakkında konuşmadık dün. Sanırım ben üçüncü bi kişiyi mesele diye ele almak istemiyorum. Konuşmaya çekiniyorum ama sebebini bilmiyorum bunun. Arkadaslarinla gülüp eglenebilirsin ama ben aradigimda iki dakika vakit bulamıyorsan sorun vardır diyebildim sadece. Hak verip ozur diledi.bu akşamda eğer uyumamış olursanız sadece ne hissetiğinizi ne için aradığınızı ve onun tepkisiyle ne kadar üzüldüğünüzü soyleyin bence farkında olmayadabilir ama işi kesinlikle tartışmaya çalışmayın o bence uzulsun
Evet çok haklısınız. Yani zaten erkeklerin canına minnet bi durumu bi kızdan duymalari daha da cesaret veriyor maalesef. O gün evli olan kişilerden birisinin eşi yanimizda değildi. Resmen onun yerine bile savunmaya geçtim. Yoldan cikarmaya çalışır yorumlar akil vermeler. Yani benim esimle ya da baska bi erkek arkadasiyla şahsi problemi olduğunu zannetmiyorum. Genel bi tutumdu. Bize çok kötü baktığını da gördüm ama geneli görünce sadece esimle ilgili bir olay değildi. Yani demem o ki kızın eşimde gözü var diyemiyorum ama bence insanlar biraz dikkatli olmalı ve yerini bilmeli. Kimseyi yonlendirmek benim haddime değil ama sinir bozucu bi durum yasadim ve istet istemez aklimda bütün gün is yerinde ne konusuluyor. Bilemem tabiki.kızla ilgili yazdıklarınızı baştan sona okudum ve bence baştan sona haklısınız. hepimiz kadınız burda ne neden söylenir ne söylenir ne söylenmez biliriz kadının amacınıda dün yumurtadan çıkmayan herkes anlayabilir. hani böyle tipler vardırya erkeklerle "seviyesiz" erkek muhabbetine girerler sanki kendileride kadın değilmiş gibi diğer kadınları aşağılarlar erkeklerin kadınlarla ilişkilerindeki nazik yada romantik hareketlerini aşağılarlar, erkektir bakar hakkınız havasında gezerler, karılarına olan sadakatlerini hanım evletlığı gibi yorumlar dalga geçerler.. ayyyy düşünürken böyle yerin dibine sokup orda bırakasım geldi. sorunlu zavallı ego manyağı tipler bunlar hep..allah korusun ama öyle bir kız benim evime gelirse aşağılaya aşağılaya magma tabakasına kadar sokarım.. size hak verdim ama eşiniz bunu anlayamazlar onlarda bu tarz düşünce yapısı ve ayırt etme yeteneği yok malesef..
Biran için karşımda o kız varmış gibi okudum. Müsait olmasa zaten ben ustelemem. O kız diye bahsettigim kisi esimi gaza getirip bizi birbirimize dusurmus bi insan. Tabiki herkes benim gibi dusunmesin bunu istemiyorum ama benim yanimda eşime ve erkek arkadaşlarına tatile esinizle mi cikiyorsunuz o zaman plajdaki kizlara nasil bakacaksiniz öyle tatil mi olur diyen birisi. Belki de bu konudaki hassasiyetim bundan kaynaklanıyor. Sizin yerinizde olsam ben de sizin gibi tepki verebilirdim. Farkli bakış açınız için teşekkür ederim.
Uyumamistim dün gece esimle konuştum. Yaptığın beni çok kırdı kendimi önemsiz hissettim dedim. Tartışma ortamı olmadı yani çünkü eve çok mutlu gelmişti bozmak istemedim. Özür diledi. Tatlıya bağlandı ama bir süre aramayim onu da o arasın diyorum. Kendimi biraz heri cekmen daha iyi olacak sanırım. O kız hakkında konuşmadık dün. Sanırım ben üçüncü bi kişiyi mesele diye ele almak istemiyorum. Konuşmaya çekiniyorum ama sebebini bilmiyorum bunun. Arkadaslarinla gülüp eglenebilirsin ama ben aradigimda iki dakika vakit bulamıyorsan sorun vardır diyebildim sadece. Hak verip ozur diledi.
Çok teşekkür ederimşahsi fikrim gayet dozunda olmuş tepkiniz bidahaki sefer boyle bir durum olduğunda bir anlıkda olsa düşünebilmesini sağladınızsizin adınıza sevindim çok
al benden de o kadar!böyle yazılar gördükçe evlenmekten korkuyorum
al benden de o kadar!
amin canım benimevlilik şans işi be cnm.. inşallah korktugun gibi olmaz.
ne akıllar veriyo o kız merak ettimArkadaslar sizinle biraz önce yaşadığım olayı paylaşmak istiyorum. İş yerindeyim. Eşim de iş yerinde. Fırsatını buldum ve sesini duymak için eşimi aradım. Meşgule aldı. Birkaç dk sonra aradı musait olmadığım için acamadim sonra ben tekrar aradım açtı. yüksek ses ve kahkaha... sonra dışarı çıktı sessizlik oldu sesini ancak duyabildim. Arkadaskarinin yanindaymis iş yerinde. Ve benimle 30 sn zor konuştu. Ben sesini duymak için aradım ama o telefonu nasıl kapatacagini şaşırdı. Çok sinirlendim acelen mi var dedim. Ne konusacagiz ki dedi sadece 30 sn de. Duyanda yarım saattir telefonda tutuyorum zanneder! Kapat dedim kapattı. çok sinirliyim gerçekten. Sadece onu tekrar arayıp hesap sormamak için sizinle paylaşmak istedim.
o arkadaslarinin içinde bir tane de kız var ve o kız çok kötü akıllar veriyor eşime ve erkek arkadaslarina. bizzat kendi evimde yaşanan olaylar var.
ne akıllar veriyo o kız merak ettim
erkek arkadaslarina benim yanımda aiz esinizle mi tatile cikiyorsunuz plajdaki kizlara nasıl bakacaksiniz dedi yüzünü buluşturup.
Bana sen yokken bunlar neler neler konuşuyor dedi ne diye sordum cevap vermedi.
Eşimle ilgili güzel birsey anlattim biz seni böyle bilmezdik dedi yani esimin bana yaptığı jest sebebiyle esimi küçümsedi sanki
esime dedi ki sen yalniz tatile cikabilir misin esim de evet dedi. Sonra bana döndü izin verir misindedi. Izinlik bi durum yok herkes özgür ama eşim bensiz tatil yapmayi tercih etmez dedim. bana esin sana izin verir mi dedi. Izin diye birşey yok ama ben de tercih etmem dedim. Sonra eşime dönüp benim söylediklerimi söyledi. Esim de ben giderim o gidemez dedi bendenicin. O gun resmen birbirimize düşürdü bizi.
çok fenaymış yaa inanamadım. sanki sırf arayı bozmaya uğraşıyooo. dikkatli olun.erkek arkadaslarina benim yanımda aiz esinizle mi tatile cikiyorsunuz plajdaki kizlara nasıl bakacaksiniz dedi yüzünü buluşturup.
Bana sen yokken bunlar neler neler konuşuyor dedi ne diye sordum cevap vermedi.
Eşimle ilgili güzel birsey anlattim biz seni böyle bilmezdik dedi yani esimin bana yaptığı jest sebebiyle esimi küçümsedi sanki
esime dedi ki sen yalniz tatile cikabilir misin esim de evet dedi. Sonra bana döndü izin verir misindedi. Izinlik bi durum yok herkes özgür ama eşim bensiz tatil yapmayi tercih etmez dedim. bana esin sana izin verir mi dedi. Izin diye birşey yok ama ben de tercih etmem dedim. Sonra eşime dönüp benim söylediklerimi söyledi. Esim de ben giderim o gidemez dedi bendenicin. O gun resmen birbirimize düşürdü bizi.
çok aklı başında mantıklı bir düşünce tarzınız var tebrik ederim. bencede kızın genel tavrı kişiliği böyle. neyse sevdiği bir adam olur bir gün, çocuk onsuz tatile çıkar kızlara bakar falan o zaman görürüz o hatunuda :)) burda konu açıyor mu açmıyor mu :))Evet çok haklısınız. Yani zaten erkeklerin canına minnet bi durumu bi kızdan duymalari daha da cesaret veriyor maalesef. O gün evli olan kişilerden birisinin eşi yanimizda değildi. Resmen onun yerine bile savunmaya geçtim. Yoldan cikarmaya çalışır yorumlar akil vermeler. Yani benim esimle ya da baska bi erkek arkadasiyla şahsi problemi olduğunu zannetmiyorum. Genel bi tutumdu. Bize çok kötü baktığını da gördüm ama geneli görünce sadece esimle ilgili bir olay değildi. Yani demem o ki kızın eşimde gözü var diyemiyorum ama bence insanlar biraz dikkatli olmalı ve yerini bilmeli. Kimseyi yonlendirmek benim haddime değil ama sinir bozucu bi durum yasadim ve istet istemez aklimda bütün gün is yerinde ne konusuluyor. Bilemem tabiki.