- 11 Aralık 2014
- 1.072
- 764
-
- Konu Sahibi regarde-moi
Bu ilk değil malesef. Huyu böyle! Iki kişi görünce değişiyor. Ve o arkadaslarinin içinde bir tane de kız var ve o kız çok kötü akıllar veriyor eşime ve erkek arkadaslarina. Ben karışmıyorum diye tepeme çıkıyor.arama sınırlerin daha çok alt üst olur oyalan bıselerle az once bende aynısı yasadm o yuzdn kendımı bu sıteye verdım yazılar okuyup yazıorm zamn gecıorm aynn bu nu yap akşam evde anlarsın zaten konusursn sakınce
Haklısın ne diyebilirim ki. Çok haklısın.böyle yazılar gördükçe evlenmekten korkuyorum
Hayır yanlış anlamissiniz. Telefonu açtı ve konuşmayı hemem bitirip kapatmaya çalıştı. Oyle de oldu. Bir dakika bile konusmaya vakit ayiramadi. acelen mi var dedigimdeyse ne konuşacağız ki dedi. Kapat dedim kapatti firsat bilip. Sadece sesini duymak için aramıştim.Tepkinizi abartılı ve yersiz buldum.
Ben de bazen telefonumu açamıyorum, nişanlımla aynı yerde çalışıyoruz. Gelip bakıyor, hiçbir şey yapmıyor olabiliyorum, gülüşüyor olabiliyorum, sigara içiyor olabiliyorum. Ne var bunda?
Bahsettigim kız eşimin peşinde diye birşey soyleyemem. Bunu soyleme hakkını görmüyorum kendimde ama evliligi kotuluyor erkek arkadaslarina ve benim yanimda bile yaptı. Şimdi eşim benimle konusmayip o ortama gitmek için can atti. Ne konusuyorlar su an bilemem. Çevredeki insanlari da kontrol edemem ama eşimin tercihi beni çok kırdı.inşallah kötü birşey yoktur zaman öyle zamanki öyle kadınlar varki evlilikleri bozan saygı değer bunları unutalı çok oldu..inşallah mutlu olursunuz
Müsait fazlasıyla musait ve aramadigi yetmiyormus gibi aradigimda da konusmadi. Belki su an çok sınırlı olduğum için bu kadar tepkili konuşuyorum burda ama gerçekten çok kırıldım. Zaten esimi arayıp bu sinirle konuyu uzatmamak için sizinle paylaşmak istedim. Teşekkür ederim.Canım ben de gereksiz buldum, aşkım müsait değilsin sanırım derdim ardından müsait olunca ara DİE msj atardim. Erkekler bizim gibi degilki. Bunun için tadını kaçırma..sakin bir şekilde solersin
Sana o kadar katılıyorum kiböyle yazılar gördükçe evlenmekten korkuyorum
Burda ki konuları okuyunca,eşim yatsın kalksın benim gibi biriyle evli olduğu için dua etsin demekten kendimi alamıyorum.Genel de debirkaç aylık 1 yıllık evlilerde oluyor bu tarz hareketler.Ben yeni evliyken de böyle değildim.Yahu müsait olamamış olamaz mı?O an seni kapatmak istemesiyle sevginin ölçütü belli oluyor.Olabilir iş yeridir o an gülüyorlardır kahkaha atıyorlardır.Oraya konsantredir gürültülüdür kapatmak istemiştir.Askeri kışlada çalışmadığına göre gülebilir de kahkaha atabilir de.Sesini duymak istedin duydun kapattın.İş yerinde değil 1 kız 35 kız olsa ne farkeder.Herkesin düşüncesi fikri kendisini bağlar.Kimse senin düşündüğün gibi düşünmeyebilir.Kimse senin yetişme tarzında olmayabilir.Kimse senin huyunda olmayabilir.Ben eşimi bilirim.Yanındakiler,düşünceleri beni bağlamaz.Hayatı kendinize ve eşlerinize zindan etmek için bu kadar uğraşmayın.Yazık ya.İnsanın sağlığına yazık.Arkadaslar sizinle biraz önce yaşadığım olayı paylaşmak istiyorum. İş yerindeyim. Eşim de iş yerinde. Fırsatını buldum ve sesini duymak için eşimi aradım. Meşgule aldı. Birkaç dk sonra aradı musait olmadığım için acamadim sonra ben tekrar aradım açtı. yüksek ses ve kahkaha... sonra dışarı çıktı sessizlik oldu sesini ancak duyabildim. Arkadaskarinin yanindaymis iş yerinde. Ve benimle 30 sn zor konuştu. Ben sesini duymak için aradım ama o telefonu nasıl kapatacagini şaşırdı. Çok sinirlendim acelen mi var dedim. Ne konusacagiz ki dedi sadece 30 sn de. Duyanda yarım saattir telefonda tutuyorum zanneder! Kapat dedim kapattı. çok sinirliyim gerçekten. Sadece onu tekrar arayıp hesap sormamak için sizinle paylaşmak istedim.
o arkadaslarinin içinde bir tane de kız var ve o kız çok kötü akıllar veriyor eşime ve erkek arkadaslarina. bizzat kendi evimde yaşanan olaylar var.
Eğer evliliğinizi kötülüyorsa eşinizin dışında tabiki eşinizde suç yoktur ama kadında pek iyi niyet sezemedim :/Bahsettigim kız eşimin peşinde diye birşey soyleyemem. Bunu soyleme hakkını görmüyorum kendimde ama evliligi kotuluyor erkek arkadaslarina ve benim yanimda bile yaptı. Şimdi eşim benimle konusmayip o ortama gitmek için can atti. Ne konusuyorlar su an bilemem. Çevredeki insanlari da kontrol edemem ama eşimin tercihi beni çok kırdı.
evde kalalım şerefeSana o kadar katılıyorum ki
Arkadaslar sizinle biraz önce yaşadığım olayı paylaşmak istiyorum. İş yerindeyim. Eşim de iş yerinde. Fırsatını buldum ve sesini duymak için eşimi aradım. Meşgule aldı. Birkaç dk sonra aradı musait olmadığım için acamadim sonra ben tekrar aradım açtı. yüksek ses ve kahkaha... sonra dışarı çıktı sessizlik oldu sesini ancak duyabildim. Arkadaskarinin yanindaymis iş yerinde. Ve benimle 30 sn zor konuştu. Ben sesini duymak için aradım ama o telefonu nasıl kapatacagini şaşırdı. Çok sinirlendim acelen mi var dedim. Ne konusacagiz ki dedi sadece 30 sn de. Duyanda yarım saattir telefonda tutuyorum zanneder! Kapat dedim kapattı. çok sinirliyim gerçekten. Sadece onu tekrar arayıp hesap sormamak için sizinle paylaşmak istedim.
o arkadaslarinin içinde bir tane de kız var ve o kız çok kötü akıllar veriyor eşime ve erkek arkadaslarina. bizzat kendi evimde yaşanan olaylar var.
Biran için karşımda o kız varmış gibi okudum. Müsait olmasa zaten ben ustelemem. O kız diye bahsettigim kisi esimi gaza getirip bizi birbirimize dusurmus bi insan. Tabiki herkes benim gibi dusunmesin bunu istemiyorum ama benim yanimda eşime ve erkek arkadaşlarına tatile esinizle mi cikiyorsunuz o zaman plajdaki kizlara nasil bakacaksiniz öyle tatil mi olur diyen birisi. Belki de bu konudaki hassasiyetim bundan kaynaklanıyor. Sizin yerinizde olsam ben de sizin gibi tepki verebilirdim. Farkli bakış açınız için teşekkür ederim.Burda ki konuları okuyunca,eşim yatsın kalksın benim gibi biriyle evli olduğu için dua etsin demekten kendimi alamıyorum.Genel de debirkaç aylık 1 yıllık evlilerde oluyor bu tarz hareketler.Ben yeni evliyken de böyle değildim.Yahu müsait olamamış olamaz mı?O an seni kapatmak istemesiyle sevginin ölçütü belli oluyor.Olabilir iş yeridir o an gülüyorlardır kahkaha atıyorlardır.Oraya konsantredir gürültülüdür kapatmak istemiştir.Askeri kışlada çalışmadığına göre gülebilir de kahkaha atabilir de.Sesini duymak istedin duydun kapattın.İş yerinde değil 1 kız 35 kız olsa ne farkeder.Herkesin düşüncesi fikri kendisini bağlar.Kimse senin düşündüğün gibi düşünmeyebilir.Kimse senin yetişme tarzında olmayabilir.Kimse senin huyunda olmayabilir.Ben eşimi bilirim.Yanındakiler,düşünceleri beni bağlamaz.Hayatı kendinize ve eşlerinize zindan etmek için bu kadar uğraşmayın.Yazık ya.İnsanın sağlığına yazık.
Affınıza sığınarak soruyorum,o kadın öyle dedikten sonra siz o kadına ağzının payını verdiniz mi?Biran için karşımda o kız varmış gibi okudum. Müsait olmasa zaten ben ustelemem. O kız diye bahsettigim kisi esimi gaza getirip bizi birbirimize dusurmus bi insan. Tabiki herkes benim gibi dusunmesin bunu istemiyorum ama benim yanimda eşime ve erkek arkadaşlarına tatile esinizle mi cikiyorsunuz o zaman plajdaki kizlara nasil bakacaksiniz öyle tatil mi olur diyen birisi. Belki de bu konudaki hassasiyetim bundan kaynaklanıyor. Sizin yerinizde olsam ben de sizin gibi tepki verebilirdim. Farkli bakış açınız için teşekkür ederim.
biraz once bi arkadasa cevap yazarken de patlastim bunu. Bu kizEğer evliliğinizi kötülüyorsa eşinizin dışında tabiki eşinizde suç yoktur ama kadında pek iyi niyet sezemedim :/