- 10 Temmuz 2012
- 658
- 311
-
- Konu Sahibi regarde-moi
demek bayan baya geniş bir kadınmış bir erkeğe bu kadar rahat başka kadınlara bakamazsınız diyen insanda aile terbiyesi, yada hanımefendilik bekleme bence kesinlikle görüştürmebiraz once bi arkadasa cevap yazarken de patlastim bunu. Bu kiz
benim yanimda eşime ve erkek arkadaşlarına tatile esinizle mi cikiyorsunuz o zaman plajdaki kizlara nasil bakacaksiniz öyle tatil mi olur diyen birisi. Kendisi de evliliğe karşı değil. Şöyle ki gelinlik ayakkabimin altina eşimden onun ismimi yazmami istemis. uzun süredir aslında sizinle bu konuyu paylaşıp fikirlerinizi almak istiyordum ama kendimi doldurmamak için erteliyordum.
Arkadaslar sizinle biraz önce yaşadığım olayı paylaşmak istiyorum. İş yerindeyim. Eşim de iş yerinde. Fırsatını buldum ve sesini duymak için eşimi aradım. Meşgule aldı. Birkaç dk sonra aradı musait olmadığım için acamadim sonra ben tekrar aradım açtı. yüksek ses ve kahkaha... sonra dışarı çıktı sessizlik oldu sesini ancak duyabildim. Arkadaskarinin yanindaymis iş yerinde. Ve benimle 30 sn zor konuştu. Ben sesini duymak için aradım ama o telefonu nasıl kapatacagini şaşırdı. Çok sinirlendim acelen mi var dedim. Ne konusacagiz ki dedi sadece 30 sn de. Duyanda yarım saattir telefonda tutuyorum zanneder! Kapat dedim kapattı. çok sinirliyim gerçekten. Sadece onu tekrar arayıp hesap sormamak için sizinle paylaşmak istedim.
o arkadaslarinin içinde bir tane de kız var ve o kız çok kötü akıllar veriyor eşime ve erkek arkadaslarina. bizzat kendi evimde yaşanan olaylar var.
Evet. Plaja kız kesmek için mi gidilir dedim Ama sinirden kıpkırmızı olmuştum zaten. Bunu soylemeden once esime dedi ki sen yalniz tatile cikabilir misin esim de evet dedi. Sonra bana döndü izin verir misin dedi. Izinlik bi durum yok herkes özgür ama eşim bensiz tatil yapmayi tercih etmez dedim. bana esin sana izin verir mi dedi. Izin diye birşey yok ama ben de tercih etmem dedim. Sonra eşime dönüp benim söylediklerimi söyledi. Esim de ben giderim o gidemez dedi benden icin. O gun resmen birbirimize düşürdü bizi. Icinde kalan soyleyemedigim o kadar çok şey var ki. O kadar pismanim ki rezil etmediğim için ama evimizde misafirler vardi ve hepsini de ilk kez görüyordum. Sanırım saygısızlık yapmak istemedim. Daha neler yaşandı o gün anlatsam. Sonraki gün evi terketmeye kalktım zaten.Affınıza sığınarak soruyorum,o kadın öyle dedikten sonra siz o kadına ağzının payını verdiniz mi?
Üzgünüm ama kızda hiç bir sorun yok..Biran için karşımda o kız varmış gibi okudum. Müsait olmasa zaten ben ustelemem. O kız diye bahsettigim kisi esimi gaza getirip bizi birbirimize dusurmus bi insan. Tabiki herkes benim gibi dusunmesin bunu istemiyorum ama benim yanimda eşime ve erkek arkadaşlarına tatile esinizle mi cikiyorsunuz o zaman plajdaki kizlara nasil bakacaksiniz öyle tatil mi olur diyen birisi. Belki de bu konudaki hassasiyetim bundan kaynaklanıyor. Sizin yerinizde olsam ben de sizin gibi tepki verebilirdim. Farkli bakış açınız için teşekkür ederim.
biraz once bi arkadasa cevap yazarken de patlastim bunu. Bu kiz
benim yanimda eşime ve erkek arkadaşlarına tatile esinizle mi cikiyorsunuz o zaman plajdaki kizlara nasil bakacaksiniz öyle tatil mi olur diyen birisi. Kendisi de evliliğe karşı değil. Şöyle ki gelinlik ayakkabimin altina eşimden onun ismimi yazmami istemis. uzun süredir aslında sizinle bu konuyu paylaşıp fikirlerinizi almak istiyordum ama kendimi doldurmamak için erteliyordum.
Evet. Plaja kız kesmek için mi gidilir dedim Ama sinirden kıpkırmızı olmuştum zaten. Bunu soylemeden once esime dedi ki sen yalniz tatile cikabilir misin esim de evet dedi. Sonra bana döndü izin verir misin dedi. Izinlik bi durum yok herkes özgür ama eşim bensiz tatil yapmayi tercih etmez dedim. bana esin sana izin verir mi dedi. Izin diye birşey yok ama ben de tercih etmem dedim. Sonra eşime dönüp benim söylediklerimi söyledi. Esim de ben giderim o gidemez dedi benden icin. O gun resmen birbirimize düşürdü bizi. Icinde kalan soyleyemedigim o kadar çok şey var ki. O kadar pismanim ki rezil etmediğim için ama evimizde misafirler vardi ve hepsini de ilk kez görüyordum. Sanırım saygısızlık yapmak istemedim. Daha neler yaşandı o gün anlatsam. Sonraki gün evi terketmeye kalktım zaten.
Yasak koysam ne olacak ki. Is yerinde bütün gün birlikteler. Bize geldiğinde bana esin çok hızlı arana kullanıyor dedi. Ben eşimin arabasına bildiğini bile bilmiyordum. Bu art niyet değil de nedir Allah aşkına. Yeri geliyor bemi de is yerinden arkadaslarim arabalariyla birakuyirlar duraga ama ben onların eşlerine gidip asla böyle birsey soylemem. Niye soyleyim ki.demek bayan baya geniş bir kadınmış bir erkeğe bu kadar rahat başka kadınlara bakamazsınız diyen insanda aile terbiyesi, yada hanımefendilik bekleme bence kesinlikle görüştürme
Üzgünüm ama kızda hiç bir sorun yok..
Bu cümleleri kurabilecek yüzü veren eşiniz. Eğer siz rahatsız oluyorsanız eşiniz kurturtmaycak. Siz bir problem olarak görüyorsunuz diye bayan istediğini söyleyemicek diye bir durum yok.
Eşiniz sizin istediğinizden fazlasına izin vermeyecek.
Ama sebep ne olursa olsun ben bugun ki telefon mevzusunu abarttığınızı düşünüyorum boşuna keyfinizi kaçırmayın lütfen.
Yasak koysam ne olacak ki. Is yerinde bütün gün birlikteler. Bize geldiğinde bana esin çok hızlı arana kullanıyor dedi. Ben eşimin arabasına bildiğini bile bilmiyordum. Bu art niyet değil de nedir Allah aşkına. Yeri geliyor bemi de is yerinden arkadaslarim arabalariyla birakuyirlar duraga ama ben onların eşlerine gidip asla böyle birsey soylemem. Niye soyleyim ki.
suan kadını yolasım geldi nasıl bir kadınmış o ya resmen evliliğinizi bozmaya seni kıskandırmaya calısıyorYasak koysam ne olacak ki. Is yerinde bütün gün birlikteler. Bize geldiğinde bana esin çok hızlı arana kullanıyor dedi. Ben eşimin arabasına bildiğini bile bilmiyordum. Bu art niyet değil de nedir Allah aşkına. Yeri geliyor bemi de is yerinden arkadaslarim arabalariyla birakuyirlar duraga ama ben onların eşlerine gidip asla böyle birsey soylemem. Niye soyleyim ki.
demek bayan baya geniş bir kadınmış bir erkeğe bu kadar rahat başka kadınlara bakamazsınız diyen insanda aile terbiyesi, yada hanımefendilik bekleme bence kesinlikle görüştürme
suan kadını yolasım geldi nasıl bir kadınmış o ya resmen evliliğinizi bozmaya seni kıskandırmaya calısıyor
doğru diyorsun kocasının bitirmesi lazım görüşmeyi kendisi istemeli yoksa görüşmüyorum der görüşür cok zor ve karısık bir durumama nasıl görüştürmeyecekki
görüşmüyorum konuşmuyorum der konuşur eşini mi takip etcek
gerçekten çok üzücü bir durumaynen çok sinirlendim gel beraber yolalım
Yazdıklarımdan konu sahibi sorunlu dediğimi nasıl cıkardınız bilmiyorum ama yanlış anlam yüklemişsiniz.Siz bir problem olarak görüyorsunuz diye bayan istediğini söyleyemicek diye bir durum yok.
bu sözünüze katılmıyorum. insanlara öyle kafamıza estiği gibi her şeyi söyleyemeyiz soramayız bence
kadın problemli konu sahibi değil
Bu anlattiklarimin uzerinden iki üç ay geçti ama ben hergun sunu soyleseydim bunu deseydim diye kuruyorum kafamda. Arkadaşları evden gittiklerinde esime art niyetli oldugunu söyledim. Esimin baska kiz arkadaslari da var benim de tanidigim ama herhangi birisiyle en ufak bi sorunum acabam olmadı hepsini anlattim esime. Uste cikmak için o kiz iyi sen yanlis anlamissindir filan dedi bana. Ertesi gün rapor aldim ise gitmedim evi terkettim. O Zamam kabul Etti ve sonrasinda o kizin ismi geçmedi evde ama ben biliyorum ki hergün saatlerce gorusuyorlar.suan kadını yolasım geldi nasıl bir kadınmış o ya resmen evliliğinizi bozmaya seni kıskandırmaya calısıyor
Yazdıklarımdan konu sahibi sorunlu dediğimi nasıl cıkardınız bilmiyorum ama yanlış anlam yüklemişsiniz.
İzin veren olduktan sonra isteyen istediğini konuşur buna kimse karışamaz.
Eşi eğer arkadaşını böyle konuşturuyorsa sorun kızda değil konu sahibinin eşindedir.
kesinlikle tavır koyun o resmen suan evlilik bitirmeye uğrasıyor arabasına bindim flan demeler hani sen yokken görüşüyoruz bak samimiyiz arabasınada biniyorum diyor fesat işte.Bu anlattiklarimin uzerinden iki üç ay geçti ama ben hergun sunu soyleseydim bunu deseydim diye kuruyorum kafamda. Arkadaşları evden gittiklerinde esime art niyetli oldugunu söyledim. Esimin baska kiz arkadaslari da var benim de tanidigim ama herhangi birisiyle en ufak bi sorunum acabam olmadı hepsini anlattim esime. Uste cikmak için o kiz iyi sen yanlis anlamissindir filan dedi bana. Ertesi gün rapor aldim ise gitmedim evi terkettim. O Zamam kabul Etti ve sonrasinda o kizin ismi geçmedi evde ama ben biliyorum ki hergün saatlerce gorusuyorlar.