çok sinirliyim!!!

demek bayan baya geniş bir kadınmış bir erkeğe bu kadar rahat başka kadınlara bakamazsınız diyen insanda aile terbiyesi, yada hanımefendilik bekleme bence kesinlikle görüştürme

bence 30 sn den bişi olmaz kendini gaza getirme. onların yanında konuşmamak için rahat bir yere geçmiştir ne var bunda bende eşim arayınca meşgule atarım sonra müsait bir yere geçer ararım

o kötü akıllar ne mesela kızın verdiği merak ettim . tehlikeli mi?

Affınıza sığınarak soruyorum,o kadın öyle dedikten sonra siz o kadına ağzının payını verdiniz mi?
Evet. Plaja kız kesmek için mi gidilir dedim Ama sinirden kıpkırmızı olmuştum zaten. Bunu soylemeden once esime dedi ki sen yalniz tatile cikabilir misin esim de evet dedi. Sonra bana döndü izin verir misin dedi. Izinlik bi durum yok herkes özgür ama eşim bensiz tatil yapmayi tercih etmez dedim. bana esin sana izin verir mi dedi. Izin diye birşey yok ama ben de tercih etmem dedim. Sonra eşime dönüp benim söylediklerimi söyledi. Esim de ben giderim o gidemez dedi benden icin. O gun resmen birbirimize düşürdü bizi. Icinde kalan soyleyemedigim o kadar çok şey var ki. O kadar pismanim ki rezil etmediğim için ama evimizde misafirler vardi ve hepsini de ilk kez görüyordum. Sanırım saygısızlık yapmak istemedim. Daha neler yaşandı o gün anlatsam. Sonraki gün evi terketmeye kalktım zaten.

Üzgünüm ama kızda hiç bir sorun yok..
Bu cümleleri kurabilecek yüzü veren eşiniz. Eğer siz rahatsız oluyorsanız eşiniz kurturtmaycak. Siz bir problem olarak görüyorsunuz diye bayan istediğini söyleyemicek diye bir durum yok.
Eşiniz sizin istediğinizden fazlasına izin vermeyecek.
Ama sebep ne olursa olsun ben bugun ki telefon mevzusunu abarttığınızı düşünüyorum boşuna keyfinizi kaçırmayın lütfen.

çü...şşşş bunlarımı dedi sizin yanınızda bu kızı hiç gözüm tutmadı

e cevabını vercektin sende

eşinde suçlu burada kıza uymuş prim vermeyecekti ona

demek bayan baya geniş bir kadınmış bir erkeğe bu kadar rahat başka kadınlara bakamazsınız diyen insanda aile terbiyesi, yada hanımefendilik bekleme bence kesinlikle görüştürme
Yasak koysam ne olacak ki. Is yerinde bütün gün birlikteler. Bize geldiğinde bana esin çok hızlı arana kullanıyor dedi. Ben eşimin arabasına bildiğini bile bilmiyordum. Bu art niyet değil de nedir Allah aşkına. Yeri geliyor bemi de is yerinden arkadaslarim arabalariyla birakuyirlar duraga ama ben onların eşlerine gidip asla böyle birsey soylemem. Niye soyleyim ki.

Siz bir problem olarak görüyorsunuz diye bayan istediğini söyleyemicek diye bir durum yok.

bu sözünüze katılmıyorum. insanlara öyle kafamıza estiği gibi her şeyi söyleyemeyiz soramayız bence
kadın problemli konu sahibi değil

ben hak veriyorum sana, ama butun erkeklerin bu tarz davranislari oluyor.. umursamaz mi dersin anlamiyorlar mi dersin ne dersin bilmiyorum canim
sende ona aynisini yap, illa telefonda olmasi gerekmiyor, sende ona aynen boyle umursamaz bir sekilde davran onu ikinci plana at, arkadas ve aile arasinda vs anlasin

tamamen art niyet iyice süphelendim bak bunun arkasından bir bir yeniği çıkmasın tetkte ol
kız sizi kıskanıyor

suan kadını yolasım geldi nasıl bir kadınmış o ya resmen evliliğinizi bozmaya seni kıskandırmaya calısıyor

Bende size hak verdim.Aynı olay benim basıma gelse delirirdim cünkü herkes yaptıgının karsılıgını en iyi sekilde almak ister.Özlediyse özlenmek ister.Merak ettiyse merak edilmek ister yani
En iyisi sizde bundan sonra rahat davranın.Ne kadar rahat davranırsanız o kadar üstünüze düser
Ayrıca bir insan evli bir erkege istedigi her seyi söyleyemez söylemesin.Ben olsam cekinirdim yani.
Esinizin kötü bir düsüncesi olacagına inanmıyorum zaten ama yinede siz moralinizi bozmakta haklısınız ben olsam bende bozardım yani.

Yazdıklarımdan konu sahibi sorunlu dediğimi nasıl cıkardınız bilmiyorum ama yanlış anlam yüklemişsiniz.
İzin veren olduktan sonra isteyen istediğini konuşur buna kimse karışamaz.
Eşi eğer arkadaşını böyle konuşturuyorsa sorun kızda değil konu sahibinin eşindedir.

suan kadını yolasım geldi nasıl bir kadınmış o ya resmen evliliğinizi bozmaya seni kıskandırmaya calısıyor
Bu anlattiklarimin uzerinden iki üç ay geçti ama ben hergun sunu soyleseydim bunu deseydim diye kuruyorum kafamda. Arkadaşları evden gittiklerinde esime art niyetli oldugunu söyledim. Esimin baska kiz arkadaslari da var benim de tanidigim ama herhangi birisiyle en ufak bi sorunum acabam olmadı hepsini anlattim esime. Uste cikmak için o kiz iyi sen yanlis anlamissindir filan dedi bana. Ertesi gün rapor aldim ise gitmedim evi terkettim. O Zamam kabul Etti ve sonrasinda o kizin ismi geçmedi evde ama ben biliyorum ki hergün saatlerce gorusuyorlar.

hayır hayır öyle bişi demediniz siz . konu sahibi sorun etmekte haklı kız gerçekten sorunlu demek istedim ben
eşinin suçlu olduğunu söyledim bende zaten ama kendini bilen kişi düşünmeden istediğini konuşmaz konuşamaz akıl var fikir var benim düşüncem bu

kesinlikle tavır koyun o resmen suan evlilik bitirmeye uğrasıyor arabasına bindim flan demeler hani sen yokken görüşüyoruz bak samimiyiz arabasınada biniyorum diyor fesat işte.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…