çok sinirliyim!!!

suan kadını yolasım geldi nasıl bir kadınmış o ya resmen evliliğinizi bozmaya seni kıskandırmaya calısıyor
Evlilikten konuşuyorduk o gun. Ben esimin yaptığı güzel bi olayı anlattim. Kiz dedi ki esimden için biz seni böyle bilmezdik. Sonra bana dönüp bunlar yalnızken neler konuşuyorlar neler dedi. Bir arada da esimin işle ilgili söylediği güzel birsey için ağzından bal damliyor dedi. Ben su an yazınca farkediyorum da o gün iyi atlatlamamisim kizin üzerine. Beni destekleyen kimse yoktu. Geri kalan hepsi erkekti ki o kiz erkeklerden de beterdi.

Kadini yolmak vs ne kadar anlamsiz.

Kadınlar istediğini yapsin Eşiniz nerede duracagini biliyorsa sorun cikmaz. Eşiniz de ipin ucunu kaciriyorsa kadina gelene dek ese bakmak gerekir

böyle şeyler erkekleri soğutur , rahat olun biraz.

Siz gerçekten iyi sabretmişsiniz ve kendi duruşunuzu bozmamışsınız.O kadın büyük ihtimalle ya sizi kıskanıyor,herkese öyle davranıyorsa da kendisi mutsuz ve mutlu olan çiftlerin arasına böyle nifak sokmaya çalışıyor.Hayır şu erkeklere sinir oluyorum bu kadar mı körler? Neden sizin sinirinizi bozan bir kadını evinize sokuyor?Adamın aklını bulandırıyor gereksiz kadın...

siz kadına gıcık olmakta sonuna kadar haklısınız ama eşiniz ona yüz vermiyordur ama bu kadın doldurup doldurup ilerde aranızı bozabilir

adam akşam olayı bile hatırlamıcak, eve geldiğinde bir bakcak sende surat beş karış.... noooldu diye sorcak bir de... erkekler ayrı frekansta yaşıyor bu hayatı....

siz kadına gıcık olmakta sonuna kadar haklısınız ama eşiniz ona yüz vermiyordur ama bu kadın doldurup doldurup ilerde aranızı bozabilir
Esim yüz veriyor söyle ki çok yumuşak yuzludur. Ben beni aldatir demiyorum. Boyle birsey olamaz. Esim aldatabilir bunu kastetmiyorum ama o kizla boyle bir ihtimal bile vermiyorum. Sorun eşimin durusunda aslında ama kizin istediği oldu zaten. En büyük kavgamizi ettik onun yüzünden. Ve benim yanımda bile böyle akillar veren birisi yalniz ortamda neler soyluyordur gerçekten düşünemiyorum.

Emin misiniz onun sizi birbirinize düşürdüğüne? Eşinizle olan fikir ayrılığının sorumlusu kız değil. Saçma sapan merakları falan bir yana o konuda haklısınız fakat bu konuda herhangi bir suçu yok. Kötü akıl 3. kişiler tarafından verilebilir de alıp almayacağına dair önce karşınızdakine güvenmeniz lazım.

Ben de ertesi güne bırakmadan kavga çıkarırdım ama sen nasıl milletin yanında benim için gidemez dersin diye çıkarırdım, kız aklıma bile gelmezdi.

bence bidahaki akıl verişinde bir güzel bozun sezsiz durmayın bu bizim evliliğimiz önerin için sağol ama biz çözeriz de

Eşimi savunduğum tek kelime bile yok bu konumda. Ancak bana sorup eşime yetiştirdi esime sorup da bana yetistirdi bak bu böyle diyor ama sen böyle diyorsun diye didikledi. Bu benim hayatımda ilk kez gördüğüm bi insan. Samimiyetimiz bile yokken hayatima burnunu sokmaya çalıştı. Evet bence bu birbirimize düşürmekten başka hicbirsey degildi. Ayrıca eşimin nasıl araba kullandığını ben biliyorum bunu bana anlatması kadar da yersiz birsey yoktu sanırım.

Sence sorun kız da mı,dışarı da ki bir kızın gazıyla hareket eden eşin de mi (eşin ne yaptı bilemediğim için tek taraflı birşey diyemeyeceğim) Verdiğin plaj örneğinde ben inan çokta art niyetli birşey göremiyorum.İş arkadaşları belirli bir samimiyet içerisinde birbirlerine takılabilirler.Art niyetli olsa,ciddi olsa,senin yanında böyle bir şaka yapmaz.Yani o kız öyle deyince mi,eşin plajdaki, kızlara bakacak.Gerçekten çok abrtmışsın.Bu kadar kelimelere,hareketlere,tavırlara,insanlara takılmakla hayat geçmez.Haytaını zorlaştırma.Müsait olma durumuna gelince.Müsait olsa konuşur.Sen telefonun öbür ucundan müsait olduğuna karar veriyorsun.O an gülmek,kahkaha atmak sohbet ortamı müsaitim anlamı taşımıyor.Konuşulacak zaman var,konuşulmayacak zaman var.Demek ki konuşulmayacak zaman.Ya da eşin o an telefonla konuşmak istememiştir olamaz mı?

bence bidahaki akıl verişinde bir güzel bozun sezsiz durmayın bu bizim evliliğimiz önerin için sağol ama biz çözeriz de
Ilk ve son görüşümdu o kizi. Birdaha gorecegimi zannetmiyorum. Evime zaten gelemez bunca olaydan sonra esim davet etmeye cesaret edemez.

Bence işlerine gelmiyor.Biliyor hanım dırdır edecek o yüzden salağa yatıyorlar

dimiii çakal geçiniyorlar..... o kızda az değilmiş hani... saçı başı yolunası bir tipmiş..... ama adamlarında bu kadar gevşek olması itici....

Iş arkadaşıyla yaşadığınız nahoş muhabbetlerden dolayı bu kadar gerildiğinizi düşünüyorum. Normal şartlarda tepkiniz yersiz ama o bayanın orada olduğunu biliyorsunuz ve hırsınızi alamamıssınız önceki konuda bu sebeple dolmuşsunuz ama gerçekten tepkiniz yersiz. Erkekler daha basit bakıyorlar genelde, öylesine aradığınız için konuşacak birşey yok diye düşünüp kısa kesmiş.
Üzülmeyin, o olayla ilgilide kendinizi doldurmayın. Çok itici olur böyle bayanlar , kendilerini çok sevimli sansalarda.
Eşinizide dolduramaz zaten azıcık akıllı olsa sizin yanınızda abuk sabuk konusmaz gizliden yapar.
Bir daha bir araya gelirseniz bu bayanla, eşinize onun yanında tepki vermeyin tatlı tatlı konuşun ki boşboş konusmasının size zarar veremeyeceğini anlasın

Böyle şeyler erkekleri soğutuyor da kadınlar hiç mi soğumuyor.Her seferinde alttan alan kadın.Adam da düşünecek birazcık fedakarlık tek taraflı olmayacak.
Çok çok haklısın. Yemin ederim her tartismada her olayda sogutuyor kendinden. Ben esimden sogumam diye düşünürdüm ama onun gözardı ettigi şeyler sogutuyor kendinden. Eş eşini savunmali ne durumda hangi ortamda olursa olsun. Eşine bagliligiyla ovunmeli sozde özgürlüğüyle degil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…