çok sinirliyim!!!

Böyle şeyler erkekleri soğutuyor da kadınlar hiç mi soğumuyor.Her seferinde alttan alan kadın.Adam da düşünecek birazcık fedakarlık tek taraflı olmayacak.
Erkeklerin geninde var arkadaşım ince fikirli değiller bizler gibi , bence trip yapmadan güzellikle akşam konuşabilirdiniz bu konuyu ve rahatsızlık duyduğunuzu... Haklısın kkadında soğur erkekte ama çözülmeyecek birşey değil

anlayışlı olmalısınız..
müsait olamamış olabilir.

Iş arkadaşıyla yaşadığınız nahoş muhabbetlerden dolayı bu kadar gerildiğinizi düşünüyorum. Normal şartlarda tepkiniz yersiz ama o bayanın orada olduğunu biliyorsunuz ve hırsınızi alamamıssınız önceki konuda bu sebeple dolmuşsunuz ama gerçekten tepkiniz yersiz. Erkekler daha basit bakıyorlar genelde, öylesine aradığınız için konuşacak birşey yok diye düşünüp kısa kesmiş.
Üzülmeyin, o olayla ilgilide kendinizi doldurmayın. Çok itici olur böyle bayanlar , kendilerini çok sevimli sansalarda.
Eşinizide dolduramaz zaten azıcık akıllı olsa sizin yanınızda abuk sabuk konusmaz gizliden yapar.
Bir daha bir araya gelirseniz bu bayanla, eşinize onun yanında tepki vermeyin tatlı tatlı konuşun ki boşboş konusmasının size zarar veremeyeceğini anlasın
Evet o olay olmada buna asla bu kadar takilmazdim hatta burda naska birisi anlatsa ona sacmaladigini bile soyleyebilirdim ama o saçma olay aklımda nasıl yer etmisse şu an bile kendimi dolduruyorum.

Evet o olay olmada buna asla bu kadar takilmazdim hatta burda naska birisi anlatsa ona sacmaladigini bile soyleyebilirdim ama o saçma olay aklımda nasıl yer etmisse şu an bile kendimi dolduruyorum.
Ama yapacak birşey yok şu an degil mi? Eşiniz orada çalışıp bu bayanla yüzyüze bakmaya devam etmek durumunda. Dolayısıyla kendinizi doldurmayı bırakmalısınız artık. Olmus bitmiş ama hala size zarar veriyor, izin vermeyin buna bence.

Evet. Plaja kız kesmek için mi gidilir dedim Ama sinirden kıpkırmızı olmuştum zaten. Bunu soylemeden once esime dedi ki sen yalniz tatile cikabilir misin esim de evet dedi. Sonra bana döndü izin verir misin dedi. Izinlik bi durum yok herkes özgür ama eşim bensiz tatil yapmayi tercih etmez dedim. bana esin sana izin verir mi dedi. Izin diye birşey yok ama ben de tercih etmem dedim. Sonra eşime dönüp benim söylediklerimi söyledi. Esim de ben giderim o gidemez dedi benden icin. O gun resmen birbirimize düşürdü bizi. Icinde kalan soyleyemedigim o kadar çok şey var ki. O kadar pismanim ki rezil etmediğim için ama evimizde misafirler vardi ve hepsini de ilk kez görüyordum. Sanırım saygısızlık yapmak istemedim. Daha neler yaşandı o gün anlatsam. Sonraki gün evi terketmeye kalktım zaten.
Ben kimse almadı diğer evliliklere çamur atayım tarzında bir zihniyet. Niye bunun dolduruşuna geliyorsunuz ki? Cevap bile vermek hata...
Demek kendi de plaja bakılmak için gidiyor....

Arkadaslar sizinle biraz önce yaşadığım olayı paylaşmak istiyorum. İş yerindeyim. Eşim de iş yerinde. Fırsatını buldum ve sesini duymak için eşimi aradım. Meşgule aldı. Birkaç dk sonra aradı musait olmadığım için acamadim sonra ben tekrar aradım açtı. yüksek ses ve kahkaha... sonra dışarı çıktı sessizlik oldu sesini ancak duyabildim. Arkadaskarinin yanindaymis iş yerinde. Ve benimle 30 sn zor konuştu. Ben sesini duymak için aradım ama o telefonu nasıl kapatacagini şaşırdı. Çok sinirlendim acelen mi var dedim. Ne konusacagiz ki dedi sadece 30 sn de. Duyanda yarım saattir telefonda tutuyorum zanneder! Kapat dedim kapattı. çok sinirliyim gerçekten. Sadece onu tekrar arayıp hesap sormamak için sizinle paylaşmak istedim.

o arkadaslarinin içinde bir tane de kız var ve o kız çok kötü akıllar veriyor eşime ve erkek arkadaslarina. bizzat kendi evimde yaşanan olaylar var.
Eşinin o kızla konuşup, samimi olmasına izin verme bence. Benim eşimin okulunda da var öyleleri. Iyyy hepsi cıvık bunların diye selam dahi vermiyor. Bir arkadaşımın eşinin iş ortamında da öyle bir kız varmış. Arkadaşım eşini açıkça uyarmış, görüşmeni istemiyorum diye. O da konuşmuyor. Arkadaşım da okula gidip yokluyormuş :) Şimdilik tartışma. Evde uzun uzun konuşursunuz ama sert davran biraz. Kararlı olduğunu görsün.

Ben kimse almadı diğer evliliklere çamur atayım tarzında bir zihniyet. Niye bunun dolduruşuna geliyorsunuz ki? Cevap bile vermek hata...
Demek kendi de plaja bakılmak için gidiyor....
Ya o gün yanimizda olan eşimin arkadaslarindan birisinin eşi tesetturlu. Sen onunla nasıl plaja gideceksin dedi. Sok oldum. Adam da hasemasi var onun giyiyor benimle denize giriyor dedi.

Eşinin o kızla konuşup, samimi olmasına izin verme bence. Benim eşimin okulunda da var öyleleri. Iyyy hepsi cıvık bunların diye selam dahi vermiyor. Bir arkadaşımın eşinin iş ortamında da öyle bir kız varmış. Arkadaşım eşini açıkça uyarmış, görüşmeni istemiyorum diye. O da konuşmuyor. Arkadaşım da okula gidip yokluyormuş :) Şimdilik tartışma. Evde uzun uzun konuşursunuz ama sert davran biraz. Kararlı olduğunu görsün.
Evi terkettim o gunden sonra tepkimi daha sert gosteremezdim herhalde ama konusu açılmadı tekrar. Şimdi onun ismini tekrar gundeme getirip gorusuyormusun demek de gelmiyor içimden. On kisiler ve hepsi birlikte yani gorusmeme durumu yok. Ben görüşme desem de farkedecegini zannetmiyorum.

Evi terkettim o gunden sonra tepkimi daha sert gosteremezdim herhalde ama konusu açılmadı tekrar. Şimdi onun ismini tekrar gundeme getirip gorusuyormusun demek de gelmiyor içimden. On kisiler ve hepsi birlikte yani gorusmeme durumu yok. Ben görüşme desem de farkedecegini zannetmiyorum.
Valla bilemiyorum eşim de öğretmenler odasında hep aynı yerdeler teneffüslerde falan, hatta yemeğe falan gidiyorlar hiç biriyle yemeğe gitmiyor sırf o kızlar var diye. Muhatap olmak istemese olmaz yani. Bu kadar net. Ben de daha önce kalabalık bir ortamda çalışıyordum. Büyük bir alanda herkesin masası var falan, 17 kişilik bir gruptaydım, tavrı hali hoşuma gitmeyenlerle hiç konuşmuyordum muhabbetimiz olmamasına rağmen. Bu durumda yapacak bişey yok. Allah yardımcınız olsun ne diyeyim.

Eşimi savunduğum tek kelime bile yok bu konumda. Ancak bana sorup eşime yetiştirdi esime sorup da bana yetistirdi bak bu böyle diyor ama sen böyle diyorsun diye didikledi. Bu benim hayatımda ilk kez gördüğüm bi insan. Samimiyetimiz bile yokken hayatima burnunu sokmaya çalıştı. Evet bence bu birbirimize düşürmekten başka hicbirsey degildi. Ayrıca eşimin nasıl araba kullandığını ben biliyorum bunu bana anlatması kadar da yersiz birsey yoktu sanırım.

Saçma sapan merakları diye kastettiğim bunlardı zaten var böyle insanlar hep de olurlar, eşiniz o işten ayrılana kadar veya o ayrılana kadar da görmeye devam eder, bu şu an için değiştirebileceğiniz bir şey değil ama bundan sonra yeri geldiği zaman zaten karşılığını verirsiniz, eşin dediğini düzeltmek falan saygısızlık değildir ki, yani aynı soru bize sorulsa ikimiz de gitmeyiz bıktık plajdan, denizden diye cevap veririz ama ben giderim o gidemez dese, hadi canım :) emin misin diye sorarım, ya her yere beraber gidiyoruz zaten sorunun kendisi aşırı saçma diye güleriz sonra. Yani evinize ilk defa gelen insan sizin evliliğinize dair yorum yapsa ne olur, yapmasa ne olur, 3. gereksiz bir kişi o.

Ya o gün yanimizda olan eşimin arkadaslarindan birisinin eşi tesetturlu. Sen onunla nasıl plaja gideceksin dedi. Sok oldum. Adam da hasemasi var onun giyiyor benimle denize giriyor dedi.
Gerizekaliya bak, biride kalkip sana ne, niye herkesin yaz tatilini bu kadar dert ettin dememis.

bence tavrınızı net koyun ve yavaş yavaş bu kadından soğutun hem siz huzura kavuşursunuz hemde eşiniz ne olduğunun farkına bile varmaz :) ilk etapta çok iyi belirtmişsiniz sizi kaybedeceğini anlamış evet ama bu başlangıç bir zaman sonra bunu unutabilir eşiniz onların doğasında var daha doğrusu yaptıklarının sizin tarafınızdan nasıl göründüğünü kestiremeyebilir ve tekrar aynı duruma istemeden düşebilir
işiniz nasıl bilmiyorum kim erken çıkıyor onu da bilmiyorum ama bence bir gun iş çıkışına giderek süpriz yapın (iş yeri musaitse tabi) hem eşiniz her zaman her yerde sizinle karşılaşacağını bilir hemde arkadaşlarına göz dağı olur
neden geldiğinizi sorarsa canım yemek yapmak istemedi dışarda yiyelim dersiniz sonrada acaba sinemaya mı gitsek tiyatroya mı gitsek dersiniz tabi cok sık tekrarlamayın bu iş çıkışı olayını :)

Akıllı telefonlar icat edilmeden önce kocalara nasıl cemkiriyorduk acaba.

bu akşamda eğer uyumamış olursanız sadece ne hissetiğinizi ne için aradığınızı ve onun tepkisiyle ne kadar üzüldüğünüzü soyleyin bence farkında olmayadabilir ama işi kesinlikle tartışmaya çalışmayın o bence uzulsun

kızla ilgili yazdıklarınızı baştan sona okudum ve bence baştan sona haklısınız. hepimiz kadınız burda ne neden söylenir ne söylenir ne söylenmez biliriz kadının amacınıda dün yumurtadan çıkmayan herkes anlayabilir. hani böyle tipler vardırya erkeklerle "seviyesiz" erkek muhabbetine girerler sanki kendileride kadın değilmiş gibi diğer kadınları aşağılarlar erkeklerin kadınlarla ilişkilerindeki nazik yada romantik hareketlerini aşağılarlar, erkektir bakar hakkınız havasında gezerler, karılarına olan sadakatlerini hanım evletlığı gibi yorumlar dalga geçerler.. ayyyy düşünürken böyle yerin dibine sokup orda bırakasım geldi. sorunlu zavallı ego manyağı tipler bunlar hep..allah korusun ama öyle bir kız benim evime gelirse aşağılaya aşağılaya magma tabakasına kadar sokarım.. size hak verdim ama eşiniz bunu anlayamazlar onlarda bu tarz düşünce yapısı ve ayırt etme yeteneği yok malesef..

X