- 1 Haziran 2009
- 14.516
- 25.748
- Konu Sahibi regarde-moi
Maalesef çok haklısın. Eminim tavır yapıyorum diye üstüne bir de bana tavir yapar.
malesef öyle olur dimi, bir de iizahate kalkışırsan dırdırcı olursun.... görmezden mi gelsen acaba.....
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Maalesef çok haklısın. Eminim tavır yapıyorum diye üstüne bir de bana tavir yapar.
oda güzel fikirevlenirsekte ayda yılda bir görüşmeli :)))))
Erkeklerin geninde var arkadaşım ince fikirli değiller bizler gibi , bence trip yapmadan güzellikle akşam konuşabilirdiniz bu konuyu ve rahatsızlık duyduğunuzu... Haklısın kkadında soğur erkekte ama çözülmeyecek birşey değilBöyle şeyler erkekleri soğutuyor da kadınlar hiç mi soğumuyor.Her seferinde alttan alan kadın.Adam da düşünecek birazcık fedakarlık tek taraflı olmayacak.
Aksam bi isi var. Geldiğinde gec olur muhtemelen. Konusmamak için uyuyakalmayi planlıyorum.malesef öyle olur dimi, bir de iizahate kalkışırsan dırdırcı olursun.... görmezden mi gelsen acaba.....
Aksam bi isi var. Geldiğinde gec olur muhtemelen. Konusmamak için uyuyakalmayi planlıyorum.
Evet o olay olmada buna asla bu kadar takilmazdim hatta burda naska birisi anlatsa ona sacmaladigini bile soyleyebilirdim ama o saçma olay aklımda nasıl yer etmisse şu an bile kendimi dolduruyorum.Iş arkadaşıyla yaşadığınız nahoş muhabbetlerden dolayı bu kadar gerildiğinizi düşünüyorum. Normal şartlarda tepkiniz yersiz ama o bayanın orada olduğunu biliyorsunuz ve hırsınızi alamamıssınız önceki konuda bu sebeple dolmuşsunuz ama gerçekten tepkiniz yersiz. Erkekler daha basit bakıyorlar genelde, öylesine aradığınız için konuşacak birşey yok diye düşünüp kısa kesmiş.
Üzülmeyin, o olayla ilgilide kendinizi doldurmayın. Çok itici olur böyle bayanlar , kendilerini çok sevimli sansalarda.
Eşinizide dolduramaz zaten azıcık akıllı olsa sizin yanınızda abuk sabuk konusmaz gizliden yapar.
Bir daha bir araya gelirseniz bu bayanla, eşinize onun yanında tepki vermeyin tatlı tatlı konuşun ki boşboş konusmasının size zarar veremeyeceğini anlasın
Ama yapacak birşey yok şu an degil mi? Eşiniz orada çalışıp bu bayanla yüzyüze bakmaya devam etmek durumunda. Dolayısıyla kendinizi doldurmayı bırakmalısınız artık. Olmus bitmiş ama hala size zarar veriyor, izin vermeyin buna bence.Evet o olay olmada buna asla bu kadar takilmazdim hatta burda naska birisi anlatsa ona sacmaladigini bile soyleyebilirdim ama o saçma olay aklımda nasıl yer etmisse şu an bile kendimi dolduruyorum.
Ben kimse almadı diğer evliliklere çamur atayım tarzında bir zihniyet. Niye bunun dolduruşuna geliyorsunuz ki? Cevap bile vermek hata...Evet. Plaja kız kesmek için mi gidilir dedim Ama sinirden kıpkırmızı olmuştum zaten. Bunu soylemeden once esime dedi ki sen yalniz tatile cikabilir misin esim de evet dedi. Sonra bana döndü izin verir misin dedi. Izinlik bi durum yok herkes özgür ama eşim bensiz tatil yapmayi tercih etmez dedim. bana esin sana izin verir mi dedi. Izin diye birşey yok ama ben de tercih etmem dedim. Sonra eşime dönüp benim söylediklerimi söyledi. Esim de ben giderim o gidemez dedi benden icin. O gun resmen birbirimize düşürdü bizi. Icinde kalan soyleyemedigim o kadar çok şey var ki. O kadar pismanim ki rezil etmediğim için ama evimizde misafirler vardi ve hepsini de ilk kez görüyordum. Sanırım saygısızlık yapmak istemedim. Daha neler yaşandı o gün anlatsam. Sonraki gün evi terketmeye kalktım zaten.
Çok haklısınız. Teşekkür ederim.Ama yapacak birşey yok şu an degil mi? Eşiniz orada çalışıp bu bayanla yüzyüze bakmaya devam etmek durumunda. Dolayısıyla kendinizi doldurmayı bırakmalısınız artık. Olmus bitmiş ama hala size zarar veriyor, izin vermeyin buna bence.
Eşinin o kızla konuşup, samimi olmasına izin verme bence. Benim eşimin okulunda da var öyleleri. Iyyy hepsi cıvık bunların diye selam dahi vermiyor. Bir arkadaşımın eşinin iş ortamında da öyle bir kız varmış. Arkadaşım eşini açıkça uyarmış, görüşmeni istemiyorum diye. O da konuşmuyor. Arkadaşım da okula gidip yokluyormuş :) Şimdilik tartışma. Evde uzun uzun konuşursunuz ama sert davran biraz. Kararlı olduğunu görsün.Arkadaslar sizinle biraz önce yaşadığım olayı paylaşmak istiyorum. İş yerindeyim. Eşim de iş yerinde. Fırsatını buldum ve sesini duymak için eşimi aradım. Meşgule aldı. Birkaç dk sonra aradı musait olmadığım için acamadim sonra ben tekrar aradım açtı. yüksek ses ve kahkaha... sonra dışarı çıktı sessizlik oldu sesini ancak duyabildim. Arkadaskarinin yanindaymis iş yerinde. Ve benimle 30 sn zor konuştu. Ben sesini duymak için aradım ama o telefonu nasıl kapatacagini şaşırdı. Çok sinirlendim acelen mi var dedim. Ne konusacagiz ki dedi sadece 30 sn de. Duyanda yarım saattir telefonda tutuyorum zanneder! Kapat dedim kapattı. çok sinirliyim gerçekten. Sadece onu tekrar arayıp hesap sormamak için sizinle paylaşmak istedim.
o arkadaslarinin içinde bir tane de kız var ve o kız çok kötü akıllar veriyor eşime ve erkek arkadaslarina. bizzat kendi evimde yaşanan olaylar var.
Ya o gün yanimizda olan eşimin arkadaslarindan birisinin eşi tesetturlu. Sen onunla nasıl plaja gideceksin dedi. Sok oldum. Adam da hasemasi var onun giyiyor benimle denize giriyor dedi.Ben kimse almadı diğer evliliklere çamur atayım tarzında bir zihniyet. Niye bunun dolduruşuna geliyorsunuz ki? Cevap bile vermek hata...
Demek kendi de plaja bakılmak için gidiyor....
Evi terkettim o gunden sonra tepkimi daha sert gosteremezdim herhalde ama konusu açılmadı tekrar. Şimdi onun ismini tekrar gundeme getirip gorusuyormusun demek de gelmiyor içimden. On kisiler ve hepsi birlikte yani gorusmeme durumu yok. Ben görüşme desem de farkedecegini zannetmiyorum.Eşinin o kızla konuşup, samimi olmasına izin verme bence. Benim eşimin okulunda da var öyleleri. Iyyy hepsi cıvık bunların diye selam dahi vermiyor. Bir arkadaşımın eşinin iş ortamında da öyle bir kız varmış. Arkadaşım eşini açıkça uyarmış, görüşmeni istemiyorum diye. O da konuşmuyor. Arkadaşım da okula gidip yokluyormuş :) Şimdilik tartışma. Evde uzun uzun konuşursunuz ama sert davran biraz. Kararlı olduğunu görsün.
Valla bilemiyorum eşim de öğretmenler odasında hep aynı yerdeler teneffüslerde falan, hatta yemeğe falan gidiyorlar hiç biriyle yemeğe gitmiyor sırf o kızlar var diye. Muhatap olmak istemese olmaz yani. Bu kadar net. Ben de daha önce kalabalık bir ortamda çalışıyordum. Büyük bir alanda herkesin masası var falan, 17 kişilik bir gruptaydım, tavrı hali hoşuma gitmeyenlerle hiç konuşmuyordum muhabbetimiz olmamasına rağmen. Bu durumda yapacak bişey yok. Allah yardımcınız olsun ne diyeyim.Evi terkettim o gunden sonra tepkimi daha sert gosteremezdim herhalde ama konusu açılmadı tekrar. Şimdi onun ismini tekrar gundeme getirip gorusuyormusun demek de gelmiyor içimden. On kisiler ve hepsi birlikte yani gorusmeme durumu yok. Ben görüşme desem de farkedecegini zannetmiyorum.
Eşimi savunduğum tek kelime bile yok bu konumda. Ancak bana sorup eşime yetiştirdi esime sorup da bana yetistirdi bak bu böyle diyor ama sen böyle diyorsun diye didikledi. Bu benim hayatımda ilk kez gördüğüm bi insan. Samimiyetimiz bile yokken hayatima burnunu sokmaya çalıştı. Evet bence bu birbirimize düşürmekten başka hicbirsey degildi. Ayrıca eşimin nasıl araba kullandığını ben biliyorum bunu bana anlatması kadar da yersiz birsey yoktu sanırım.
Gerizekaliya bak, biride kalkip sana ne, niye herkesin yaz tatilini bu kadar dert ettin dememis.Ya o gün yanimizda olan eşimin arkadaslarindan birisinin eşi tesetturlu. Sen onunla nasıl plaja gideceksin dedi. Sok oldum. Adam da hasemasi var onun giyiyor benimle denize giriyor dedi.