hamama git gevse yavrim
=)))
yani başka ne denir
insana kendınden başka kımse yardımcı olamaz
ben oraya gitsem ordan bile sıkılırım yani durumum o kadar vahim
Psikiyatriden önce dahiliye ya da aile hekimine git,Tiroitlerine baktır tiroitlerinde problem olabilir tiroit problemide sinir yapar.Şekerinede baktır.Merhabalar,
Önceden bu kadar olmasa da sinirliyim , şimdi hiçbir şeye tahammülüm yok en ufak bir şeyde bağırıyorum sinirleniyorum kendi kendimi yiyorum kimi zaman ise az önce annemle tartştığım gibi bağırınca üzüldüm öyle davrandığım içi oturdum ağlıyorum .Olur olmaz herşeye bağırıyorum kendimi durduramıyorum, sakinleştiremiyorum .Hiçbir şey yapmak gelmiyor içimden . Hep bir bunalım modundayım ,insan hiç mi mutlu olmaz bir şeyden Ben hiçbir şeyden mutlu olamıyorum . Çalışmak isemiyorum , ev işi yapmak istemiyorum
Psikiyatriye gitsem o da ilaç verecek ona da gitmem istemiyorum
Bunalıma mı giriyorum acaba
Ne yapmalıyım ?
Diyosunben oraya gitsem ordan bile sıkılırım yani durumum o kadar vahim
İnsuli direncine baktirgizli seker sinir yapabilirMerhabalar,
Önceden bu kadar olmasa da sinirliyim , şimdi hiçbir şeye tahammülüm yok en ufak bir şeyde bağırıyorum sinirleniyorum kendi kendimi yiyorum kimi zaman ise az önce annemle tartştığım gibi bağırınca üzüldüm öyle davrandığım içi oturdum ağlıyorum .Olur olmaz herşeye bağırıyorum kendimi durduramıyorum, sakinleştiremiyorum .Hiçbir şey yapmak gelmiyor içimden . Hep bir bunalım modundayım ,insan hiç mi mutlu olmaz bir şeyden Ben hiçbir şeyden mutlu olamıyorum . Çalışmak isemiyorum , ev işi yapmak istemiyorum
Ne yapmalıyım ?
kaç yasındasın çalısıyor musun
Psikiyatriden önce dahiliye ya da aile hekimine git,Tiroitlerine baktır tiroitlerinde problem olabilir tiroit problemide sinir yapar.Şekerinede baktır.
Bunlar hep işsizlikten oluyor.
Diyosunay bende ne ev işi yapmak istiyorum ne çalışmak. Malak gibi 7/24 yatmak istiyorum kardess senin derdin yok bendensin tembelsin tembelll rahatını bozduklari zamanda doğal olarak sinirleniyosun,teshisi koydum ben
İnsuli direncine baktirgizli seker sinir yapabilir
bende senin gibiyim bir suredir canim.
tavsiyeleri takip edeyimde tembellik yapmadan ne yapilmasi gerekiyorsa yapayim.
ben senden farkli olarak kimseyle gorusmek ve konusmak istemiyorum.ailemle bile.sadece cocuklarim ve esimle vakit gecirmek ve hatta 4 kisi dag basinda bir evde kimsecikler olmadan yasasak diyorum.
bu duygular neye delalet acaba
Benimde olur belli dönemlerde kendiliğinden geçer sürekli mi böyleMerhabalar,
Ne yapmalıyım ?
Ay ayni bensanırım öyleyimyattığımda belim ,sırtım ağrıyor başım ağrıyor allahım herşeye bir şikayetim varya
biz bi dahiliyeye gidelim şekerimize baktıralım normal değiliz
ne yazık ki çalışıyorum dıyor ya
dunyaya yatmaya gelmiş =))
ay cok sevımlısın cıdden bak
Benimde olur belli dönemlerde kendiliğinden geçer sürekli mi böyle
Ay ayni benyatarim yatmaktan,çalışırım çalışmaktan şikayet ederim ben baktirdm normal görünüyorum ama değilim
arkadaş bunlar hep işsizlikten demiş ya bende na istinaden yazdım çalışan şikayetçi işsiz şikayet ne olcak bu dünyanın hali
önceden de vardı bu kadar değildi yani
daha ona göre neler var ve ikimizde aynı huylar daha çok kesişir eminimbiz normal değiliz
bişi olmas yaneden sıkılıyom dedıkce bulamazsın sebebını
salla geç bence dertsız basına dert arıyosun :=)
doktor civanim filmi geldi aklimaBu hasta degil buna koca lazim
Normaldir Üzülme havadandir simdi ilk bahar olsun günes ciksin gecer tek derdin bu olsunnnnnn
Önce git anneni öp ve özür dile. Sonra git duş al abdest al dua et rahatlarsın.
Annenin kıymetini bil.
Anneye bağrılmaz.