çok sinirliyim..

hani bir şeyi kırk kere söylersen olur derler ya aynen bende sürkli dedikçe daha çok sıkılıyorum :KK70:

:KK70::KK70::KK70::KK70: koca olmasa da sevgilim var ona da bağırıp çağırıyorum normal sakin konuştuğumda moralim bozk olduğunu sanıyor :KK70::KK70:
güneş açsa da içim açılsa valla

Doğru gerçekten, ama ben öyle çok üzülüyorum bu aralar inanılmaz gergin ve stresli oldum

göbek at mezdeke falan iyi gelıyo
öyle yatmakla olmaz :KK70:
hareket hareket :p

Merhabalar,

Önceden bu kadar olmasa da sinirliyim , şimdi hiçbir şeye tahammülüm yok en ufak bir şeyde bağırıyorum sinirleniyorum kendi kendimi yiyorum kimi zaman ise az önce annemle tartştığım gibi bağırınca üzüldüm öyle davrandığım içi oturdum ağlıyorum .Olur olmaz herşeye bağırıyorum kendimi durduramıyorum, sakinleştiremiyorum .Hiçbir şey yapmak gelmiyor içimden . Hep bir bunalım modundayım ,insan hiç mi mutlu olmaz bir şeyden Ben hiçbir şeyden mutlu olamıyorum . Çalışmak isemiyorum , ev işi yapmak istemiyorum
Psikiyatriye gitsem o da ilaç verecek ona da gitmem istemiyorum

Bunalıma mı giriyorum acaba :KK53::KK53:
Ne yapmalıyım ?
Ne olursa olsun anneye bağrılmaz. Sonra çok vicdan azabı çekersin kaybettiğinde..

24 yaşındayım çalışıyorum

ilk defa duydum böyle bir şeyi , ben dahiliyeye gidip çok sinirli olduğumu sölesem beni nörolojiye yönlendirir.

ne yazıkki çalışıyorum:)

sanırım öyleyim:KK70::KK70:yattığımda belim ,sırtım ağrıyor başım ağrıyor allahım herşeye bir şikayetim varya :mad::mad::mad:
biz bi dahiliyeye gidelim şekerimize baktıralım normal değiliz:KK70::KK70::p

ilk defa duyuyorum yukarda bir arkadaş da yazsın çok şaşırdım gerçekten.

Dahiliyeye gidip bir baktıralım kendimize. o da var bende canım merak etme birde ben akşamdan gideceğim yeri planlarım sabah kalkarım aman boşver niye planladımki deyip gitmem yani öyle bir insanım.
Bende bugün 1 haftalık izine çıksam keşke diorum ama mümkün değil ne yazıkki :KK43:
Nörolojiye yönlendirmez gerekli tahlilleri yapar merak etmeyin.Tiroit hastalarında sinirli olur tiroit hastasıyım eskiden çok sinirli bir yapım vardı ilaçlar sayesinde düzene girdi,ayrıca şeker hastalığınında belirtileri arasın sinirli olmakta var.

dahiliyeye gittiğinizde sinirliyim derseniz sizi psik. yönlendirmez..tüm doktorlar bilir ki tiroid hastalıkları da sinir yapar..:)
ayrıca tiroid ve şeker değerlerime baktırmak istiyorum dersiniz o kadar kolay..:)

X