• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok sinirliyim... Kaynanam

nimetad

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Mart 2009
12
0
86
45
Ankara
:oklava:Kızlar olayı en baştan anlatayım bana bir yol gösterin deliricemm
şimdi benim oğlum kurban bayramında sünnet oldu annemlerde kurbanda bana gelmişlerdi düzceden sonrasında şunlar oldu eşim aileler sünnete gelmeyecek eve gelince görürler dedi sonra ben onların tek oğlusun tek erkek torunları olmaz ssizinkiler gelsin diye neysse geldiler sünnete bende bizimkileride götürdüm sünnetten çıktık ben tabi kafam dönmüş eve geldik yarım saat sonra serkanda bir surat kurbanı burnumdan getirdi sonradan öğrendimki neymiş efendim biz sünnet çıkışı KAYINVALıDEMLERE hadi çaya gelin dememişizz neyse serkan özür diledi bende kayınpederimle internetten görüştüm dedim ki biz elmiyiz baba davete ne gerek var gelseydiniz kusura bakmayın haklı görüyorsanızda dedim serkan internetten mi görüşülür diye beynimin etini yedi bende beni el olarak görüyorlarmış kurbanıda burnumdan getirdin gitmiyorum artık dedim bu olay böyle devam etti ben ne onlara gittim ne onlar bana ama ben aradım kayınvalidemi ne yapıyorsun diye ara ara bilenler bilir çok ciddi bir kaza atlattım arabam pert oldu boynum yandı sol elimde 4 kırık boynum fıtık oldu saçlarımda kopmalar gene bin şükür hasstane doktor ssizce ne oldu kayınpederim geçmiş olsuna bile gelmedii kayınvalidem 2. Günü bir uğradı montunu bile çıkarmadan sırf millet geldimi diye ssorduğunda geldi demek için çay bile içmedi el gibi girdi geçmiş olsun dedi kapıdan gitti bende kandilde gitmedimm deli oldumm resmen ben adammı kestim lan sizin oğlunuz sizi sünnete çağırmıyacaktı kocamda özür dilemiş daha ne büyütüyorsunuz en sson serkanla tartıştık beni zor durumda bırakıyorsun bu gidip gelme olayı beni çok geriyor tek başına gidiyor tabii bana söyleyecek laf bırakmıyorssun diye neysee 1 haftadır beynimiin içine etti bugün dedim iyi hadi seçimden sonra gidelim Dedim aramızda taş çatlassın 50 bina varr gittik oturduk barkın yıktı ortalığı ben cereni görücem diye birde uykusu vardı yani yarım saat aralıksız ağladı görümcemin kızı cerende ceren geldi hala susmadı burada durmayalım cerenlere gidelim diye sserkan ellerine vurdu çok kızdımm görseniz o bağırdı barkına barkın dahada çoştu en son ayağıma aldım hıçkıra hıçkıra uyudu neyse yemek yiyoruz barkın uyuyor dönüp demezmi bu çocuğu bir doktora götürün bu çok hırçın hiç anlaşamıyor devamlı ağlıyorr diye barkında 4 haftadır evde kreş kapandı normal dedi döndü evde anne eğitim vericek oğlum evde olması daha iyi değilmi demezmii sustum birşey demedim eşim bir yere geçmiş olsuna gidicekti dedim ben gelmiyim beni eve bırak sen git babayla tamam dedi ama köpürüyorummm ne yapacağımm bilmiyorum şimdi diyin ne yapayım

Son düzenleme:
gerçekten köpürüyorsun arkadaşım sesini duyar gibi oldum okurken..
ne de olsa eşinizin ailesi. kötü olmayın bence. yaptıklarını cahilliklerine verin ve hoşgörülü olun. emin olun kazanan siz olacaksınız..

demekki öğretmen olmak yetmiyormuş. insan ilişkilerinde başarılı olmayı,hoşgörülü olmayı,özverili olmayı öğretmiyormuş..
sizde kızdığınıza göre yaptıkları cahilce mantıksız şeyler değil mi?
şimdi kötü olsanız bu tarz huzursuzluklar devam edecek. siz onlara gülüp geçmeyi başarırsanız eşinizi de kazanırsınız ailesinide kazanırsınız..iyi niyetiniz ve hoşgörünüzle onları utandırabilirsiniz. biraz sabır sadece.
ne yapacaksınız ki? kavga gürültü,görüşmemeler ,küslükler daha mı iyi? daha çok sıkıntı çekersiniz bence..

canı benim son paragrafını anlayamadım onlar mı size diyor siz mi onlara yada oğlunuza mı.biraz daha açık yazarsan daha iyi yorum yapabilrim.

"serkan internetten mi görüşülür diye beynimin etini yedi bende beni el olarak görüyorlarmış kurbanıda burnumdan getirdin "

eşinize şu cümleyi kurmadan ayy canım benim farkında değilim, burdan yazarsam bişey olmaz diye düşündüm ya da ayy haklısın dur arıyım gibi cümlelerle yanıt verseniz eşiniz hep sizin yanınızda olur gibi geliyor

Bırde serkan dıyorkı bız 3 kıŞılık bır aıleyız barkın sen ben dıyorr ama bu huzursuzluklar canıma tak edıyor dıyor bende dedım kı hayatımızda tÜm Önemlı gÜnlerımızın ıÇıne edenler kım acaba dedım bır bak gÖr dedımmm sen 5 kıŞılık bır aılessın dedım basıp oĞlumu alıp gıttım bılıyorsunuz ama yok yokk dıyorkı gelıp gıttt onlar lafını ssÖylesın ÖzÜr dıle dıyorlarssa dılee sonra eve dÖnelım aynen bÖylee yaaa Çok acaıpp gıcık olmuŞ durumdayımmmmmmmm ne yapacaĞım bılmıyorum ÇocuĞum ıÇın doktora gÖtÜr dedı yaaa varmı bÖyle bırŞey herkes ÇocuĞuma gıptayla bakarken bır onlar bÖyle dıyor neymıŞ gÖrÜmcemın 2 kızı var evden Çıkmıyor Çocuklarına adamıŞ kendını kendıne hayatını mahvetmıŞ Çok usslularmıŞ Çocuklar ıyıde onlar kız ÇocuĞuu her Çocuk bır olacak deĞıl kı

BugÜn gıttımm ve bunlar oluyor kurbandan berı gıtmıyordumm gelın sız dÜŞÜnÜn bırde gÖzÜne kan oturmuŞ geÇmıŞ olsun demeddım hıÇ doktor damla verdı dedı kendısı ıyı dedım geÇmıŞ olsun ben ÖlÜyordum arabam pert oldu betondan uÇup tır vurdu bu kadar Önemsenmedı Şımdı neymıŞ gÖzÜndekı damar ÇatlamıŞ kan oturmuŞ gÖzÜÜne

Fırsday canım bak ŞÖyle bır durum var ben dalga geÇıyor sandım eŞımı ÇÜnkÜ o sÜnnete ÇaĞırmayacaktı Çaaya ÇaĞrılmamıŞlar dıye kızdılar dıyınce gÜldÜm

canım bunalrın hepsi böyle bende ayno sokkata oturuyorum kayınvalidemlerle ve nefret ettim artık.ne yaparsa yapsınlar bize oğlu onların suçlu olduğunu gördüğü halde bir laf söylemiyor aşağılanan horlalan biz olduğumuz halde biz surat yapsak kötü biz oluyoruz.erkekler için ailesi önce geliyor eşi ve çocuğu çooookkk sonra....

Bazı insanlar akıl almaktan hiç hoşlanmaz.
Hayat da ,çocuk da sizin.
Tatlı dille konuşun ve bildiğinizi okuyun.Kimseyi kırmadan istediğinizi yapın kısacası.:kahve:

Sakin olun bence bu kadar sinir size zarar verir yalnızca..
eşiniz onları sünnete cağırmaz sorun olmaz ama siz caya gel demezsiniz sorun olur bu işler hep böyledir maalesef..yapılacak pek bi şey yok bence sakinleşin eşiniz gelene dek...kaynananız cocugunuza hırçın dedi diye boşa üzülüyorsunuz derse desin boşverin her çocuk hırçın ne var bunda..
olayları beş kat daha büyütüyorsunuz kendi içinizde kendinizi hasta etmeyin derim ben..

senağlamay canım yazdıklarını okurken dedim aynı ben yanlız değilsin benimkilerde aynı seninkiler gibi ben gidersem gelirler yoksa uğramazlar hiç torunlarını bile görmeye gelmezler bir sokak altımda oturuyorlar bazen lanet ediyorum onları tanıdığım güne ama ben şanslıyım eşim her zaman benim yanımda ve hep beni destekler çünkü annesiyle babasının her konuda haksız olduklarını bilir takma kafana der gelmezlerse sende gitme burda iş eşine düşüyor tabikide ailesi atamaz hiç biri ama eşini tatlı dille ikna et haklıyı haksızı ayırt etmesine yardımcı ol yoksa onlar hiç bir şekilde değişmezler iş eşinde canımCADIARZU

Zorla güzellik olmaz arkadasim..ne diye bu kadar sinir ediyorsunki kendini!:delphin:

Demekki senin esinin ailesi ilgili alakali aileye düskün insanlar degil, bunu kabullen ve hic tinlama bile...esinle oglunla mutlu huzurlu olmaya calis...a.s

Degistiremeyecegin insanlar ve olaylar icin kendini bu kadar hirpalamana degmez..:delphin:

elime yapışır deli oldum yaaa vallahi çıkış noktası bulamıyorum

OFfffff bana neler yaptılar,ama sakin ol ve sakın yüz göz olma kimseyle sonra çok pişman olursun keza ben zamanında kaynanamın ve görümcemin seviyesine indiğim için kendimden çok utanmışımdır.En güzeli mesafeyle tavrını belli etmek laf dalaşı ya da benzeri olaya girmemek.Neden böyle yapıyorsan dediğinde de sorununu anlatırsın çok etkili oluyor valla

Son düzenleme:
Back