• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok sinirliyim... Kaynanam

ya ne kadar kindar insanlar var çaya gelin demediğniz için çok ciddi bir kazada yanınızda olmuyolar offffffff
geçmiş olsun ayrıca arkadaşım

canım sabret ya ben neler görmedimki görümcemden dayak bile yedim ama eşlerdede suç var benim eşim mesela benden yana hiç olmamıştır.

:oklava:Kızlar olayı en baştan anlatayım bana bir yol gösterin deliricemm
şimdi benim oğlum kurban bayramında sünnet oldu annemlerde kurbanda bana gelmişlerdi düzceden sonrasında şunlar oldu eşim aileler sünnete gelmeyecek eve gelince görürler dedi sonra ben onların tek oğlusun tek erkek torunları olmaz ssizinkiler gelsin diye neysse geldiler sünnete bende bizimkileride götürdüm sünnetten çıktık ben tabi kafam dönmüş eve geldik yarım saat sonra serkanda bir surat kurbanı burnumdan getirdi sonradan öğrendimki neymiş efendim biz sünnet çıkışı KAYINVALİDEMLERE hadi çaya gelin dememişizz neyse serkan özür diledi bende kayınpederimle internetten görüştüm dedim ki biz elmiyiz baba davete ne gerek var gelseydiniz kusura bakmayın haklı görüyorsanızda dedim serkan internetten mi görüşülür diye beynimin etini yedi bende beni el olarak görüyorlarmış kurbanıda burnumdan getirdin gitmiyorum artık dedim bu olay böyle devam etti ben ne onlara gittim ne onlar bana ama ben aradım kayınvalidemi ne yapıyorsun diye ara ara bilenler bilir çok ciddi bir kaza atlattım arabam pert oldu boynum yandı sol elimde 4 kırık boynum fıtık oldu saçlarımda kopmalar gene bin şükür hasstane doktor ssizce ne oldu kayınpederim geçmiş olsuna bile gelmedii kayınvalidem 2. Günü bir uğradı montunu bile çıkarmadan sırf millet geldimi diye ssorduğunda geldi demek için çay bile içmedi el gibi girdi geçmiş olsun dedi kapıdan gitti bende kandilde gitmedimm deli oldumm resmen ben adammı kestim lan sizin oğlunuz sizi sünnete çağırmıyacaktı kocamda özür dilemiş daha ne büyütüyorsunuz en sson serkanla tartıştık beni zor durumda bırakıyorsun bu gidip gelme olayı beni çok geriyor tek başına gidiyor tabii bana söyleyecek laf bırakmıyorssun diye neysee 1 haftadır beynimiin içine etti bugün dedim iyi hadi seçimden sonra gidelim Dedim aramızda taş çatlassın 50 bina varr gittik oturduk barkın yıktı ortalığı ben cereni görücem diye birde uykusu vardı yani yarım saat aralıksız ağladı görümcemin kızı cerende ceren geldi hala susmadı burada durmayalım cerenlere gidelim diye sserkan ellerine vurdu çok kızdımm görseniz o bağırdı barkına barkın dahada çoştu en son ayağıma aldım hıçkıra hıçkıra uyudu neyse yemek yiyoruz barkın uyuyor dönüp demezmi bu çocuğu bir doktora götürün bu çok hırçın hiç anlaşamıyor devamlı ağlıyorr diye barkında 4 haftadır evde kreş kapandı normal dedi döndü evde anne eğitim vericek oğlum evde olması daha iyi değilmi demezmii sustum birşey demedim eşim bir yere geçmiş olsuna gidicekti dedim ben gelmiyim beni eve bırak sen git babayla tamam dedi ama köpürüyorummm ne yapacağımm bilmiyorum şimdi diyin ne yapayım

offf offf benim kaynatam senelerdir benim evimde cay icmez kahve yaparim icer ama cay icmez:roflol: sebebi ne biliyormusunuz kizlar :)) bundan seneler once ben turkiyeye ailemin yanina tatile gitmistim ve benden oncede kayinvalidemler gitmisti ( onlar aslinda ayni sehirdeyiz onlarda izine gitdiler ) ucaktan indim abim beni ev goturup acil isine etisecek ve bizde gidip kaynanacigimin ve kaynatacigimin elini opup annemlerde kala bilirmiyim diye izin almamisim :1closedeyes::roflol: (dusunmustukde gidebilsek diye ama vakit yoktu) simdi guluyorum ama o zamanlar buyuk sorun olmustu :bbo:ve kaynatacigim yemin etmis birdaha gelinin evinde cay icersem diye :roflol: adam kahve iciyor ama cay icmiyor:roflol: buyuk kayip benim icin delikafadulden .
ne bicim insanlar var yarabim mlaelaelaelaelae:roflol:

canım sabret ya ben neler görmedimki görümcemden dayak bile yedim ama eşlerdede suç var benim eşim mesela benden yana hiç olmamıştır.

Vallahi bende yedimde gikini cikarmadi sen ne hakla benim karimi doge biliyorsun diye:kızgın:

artik onuda gectim seneler onceydi o dayak ama daha 6 ay once gorumcem sif bana gicikligindan beni kayinvalidemin evinden kovduda gene birsey demedi :çok üzgünüm: ordan ciktikdan sonra bu is bitdi yeter artik dedim 23 yil sonra sen bitdin benim icin koca olarak korumayi birak onlerine canak aciyorsun dedim gercektende o an silmistim beni o pozisyona soktu diye ama sonra yalvardi yanlis yaptim dusunemedim o an felan filan duzeldi ne kadar duzlirse bir erkek iste:kızgın:

valla senin işin yinede kolay..hele ben..kaynanamla oturuyorum..ayda yılda hafta sonu bi beraber dışarı çıkalım diyoruz..kayınvalidem başlıyor surat yapmaya..neymişte onu çağırmamışız..ben sıkıntılarımı ve yaşadıklarımı bir anlatsam oturur ağlarsınız..yemin ediyorum hayatta hiç gülmedim..allahtanki eşim iyi..gerçi çoğu kez oda beni ezdiriyor ama neyse..yani bence yinede şükret..onlarsızda hayat sürebilirsin..fazla takma yoksa benim gibi sinir hastası olursun..kolay gelsin canım..:a015:

ben en son ümüğünü sıkmayı düşünüyorum

HArikasın yaaa koptum vallahi )))) insanı böyle delirtiyorlar işte. valla bizimkilerde neler dedi. "bizede buyrun gelin dememişim ben, naısl gelirlermiş" her zamanda derim halbuki. sinir bozucu hemde komik olaylar. onalr kavga etmeye yer arıyorlar. muhatap olmayacaksın resmi olacaksın. sıkma canını sinirde olma hatta onları sinir et. ben öyle yapıyorum şimdi cnm bak ne güzel oğlun varmış onunla eğlen. keşke benimde bebişim olsa ondan gerisi yalan zaten.

offf offf benim kaynatam senelerdir benim evimde cay icmez kahve yaparim icer ama cay icmez:roflol: sebebi ne biliyormusunuz kizlar :)) bundan seneler once ben turkiyeye ailemin yanina tatile gitmistim ve benden oncede kayinvalidemler gitmisti ( onlar aslinda ayni sehirdeyiz onlarda izine gitdiler ) ucaktan indim abim beni ev goturup acil isine etisecek ve bizde gidip kaynanacigimin ve kaynatacigimin elini opup annemlerde kala bilirmiyim diye izin almamisim :1closedeyes::roflol: (dusunmustukde gidebilsek diye ama vakit yoktu) simdi guluyorum ama o zamanlar buyuk sorun olmustu :bbo:ve kaynatacigim yemin etmis birdaha gelinin evinde cay icersem diye :roflol: adam kahve iciyor ama cay icmiyor:roflol: buyuk kayip benim icin delikafadulden .

ay cok guldum yaa
sende inadina her geldiginde
Cay icermissin diye sor :)))

Adamcagiz sözünün eriymis -tatlicadiarzu-

ruh hastası bu insanlar bende de var kurban bayramında yine buldular bişey vırvır ettiler fakat yüzüme karşı asla bişey diyemezler aynen veriyorum cevabı ortamı huzuru bozarım ezdirme kendini eşin destek olsun olmasın eger küserlerse hiiççç sorma neden küsmüşler diye kendi kendilerini yesinler eşin uğraşsın rahat ol cnm keşke bebeğine laf söylediklerinde bassaydın cevabı çatır çatır

şu an biraz sinirlisin anladığım kadarıyla aslında haklısında ama yapıcak bişey yok maalesef çünkü insanlar işlerine geldiği gibi hareket ediyorlar...:( sen biraz politik davranmaya çalış o arama konularında falan yoksa o da ailesinden yana olmaya başlayabilir dikkat et yani öfkene hakim olmaya çalış...geçmiş olsun ziyaretine gelmemeleri de büyük yanlış aynı yanlış banada yapıldı nişanlıyım ameliyat geçirmeme rağmen kayınvalidem sadece telefon etti halen çok kızgınım....

çoook komikmiş yaaa:)yeşil çay yapsan içer mi?acaba yoksa bütün çay türlerine karşı mı senin ewinde:)))))))))))

kızlar sağolun yazdıklarını için ben düşünüyorum eğer çatır çatır tartışsam kan çıkar heraldee ben cevap vermeden bile kendi kendilerine gelin güvey oluyorlar ben anlamadım gitti

kendını çok aşırı yıprattıgını duşunuyorum. bu ne sinir dur sakın ol azıcık. ortada kendını bu kadar yıpratmaya deger bır durum yok bence. onlar tavır yapmışsa he he de geç arkadaşım. canına yazık degıl mı?

ayyyy deger mı? asla şu tatlı canını ve guzel evlılıgını şu fanı konularla yorma tatlım. bır gun gözlerını kapatıp gıdecekler, bu gunlerını bu yaşlarını böyle tatsız şeylerle harcama. degmez asla degmez. agzımı bıle yormam ben böyle cahıl ınsanlar ıçın.

Slinn kullanıcısından alıntı
offf offf benim kaynatam senelerdir benim evimde cay icmez kahve yaparim icer ama cay icmez sebebi ne biliyormusunuz kizlar :)) bundan seneler once ben turkiyeye ailemin yanina tatile gitmistim ve benden oncede kayinvalidemler gitmisti ( onlar aslinda ayni sehirdeyiz onlarda izine gitdiler ) ucaktan indim abim beni ev goturup acil isine etisecek ve bizde gidip kaynanacigimin ve kaynatacigimin elini opup annemlerde kala bilirmiyim diye izin almamisim (dusunmustukde gidebilsek diye ama vakit yoktu) simdi guluyorum ama o zamanlar buyuk sorun olmustu ve kaynatacigim yemin etmis birdaha gelinin evinde cay icersem diye adam kahve iciyor ama cay icmiyor buyuk kayip benim icin .
ne bicim insanlar var yarabim m
nimetad kullanıcısından alıntı
ben en son ümüğünü sıkmayı düşünüyorum
koptum ben ya allahım şaka gibi harikasınız kızlar şakkıdısırnaşık şey

yazıyorum siliyorum nebu ya nekadar kavga varsa eşler arasın da kaynana kaynata yüzünden ya bırakın şu eşleri hayatlarına karışmayın gelmesinler sanki gitsek yüzümüze bakıyorlarda gitmeyince ağlıyorlar gelmiyor diye nefret ediyorum onlardan öööööööööööööööööööööööğğ miğdem bulanıyor onlardan

Benimki uzakta,ama heryaz beraberiz yazlıkta oluruz.Ya$lanmı$ artık kayınvalidem,belki bu yüzdende her$eye sevgiyle bakıyor..Evinde yardımcısı olduğu için elimi hiç bi$eyede sürdürtmez sürersem çok kızar:kızgın:..Ben $anslıyım benim kayınvalidem en çok beni tutar onu anneme çok benzetiyorum..hihoyyyt

Back