• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok sinirliyim... Kaynanam

''Okumak sadece cehaleti alır,eşşeklik baki kalır:'' diye bir söz vardır bilirsin canım.Zaman zaman hepimiz sorunlar yaşıyoruz eşlerimizin aileleriyle,bize ters gelen durumlarla karşılaşıyor sabrımızın son noktasına geliyoruz ama değiştiremeyeceğimiz insanları kabullenip mesafe koymayı öğrenmek zorundayız.Aksi taktirde kendimize ve huzurumuza zarar veririz.Allah hepimizin yardımcısı olsun.

canım tek şey var umursamamak.zor ama bu doğrusu.mezuniyetin eğitimle ilgisi yok unutma.insanın kendini yetiştirmesi önemli.benzer şeyleri ben de yaşadım.ama uzakta olmak ya da birlikteyken önemsememek en güzel çözüm yolu

önemsememeyi becerebilmek bence büyük erdem..keşke bende görmezden gelip, olana bitene denilene takılmadan yoluma devam edebilsem ama anlattığını çok iyi anlıyorum .. ayrı bi aile olunmuyor.. kurulmuş ailenin devamı haline getirmeye çalışıyor kayınvalideler oğullarının evini.. şube açmak gibi.. ve bitmeyen güç gösterileri insanı bezdiriyor.. hiç bir şey olmamış gibi davranmak ise insanı kendine küstürüyor.ben şahsen yediremiyorum..

Back