Çok sinirliyim çok

Evt öncesinde toplantıdaki cıvık bayan asistanlara gülümsedi

Eşinize güven probleminiz mi var ?
Yani 24 saat neyaptığını kontrol edemezsiniz herhalde ,
Bu şekilde adam bezer yapmayın allah aşkına !!!
Olmadı adama kamera falan takın uzaktan izlersiniz akşama da geldiğinde yapmadığınızı bırakmazsınız .

Bende ona dedim değer mi bu yüzden beni üzüyosun diye
Ama tatlim o ozur dilenecek ya da seni uzecek bi davranista bulunsamis kitarafi yardimci olup bi silgi vermis bence bi an once bakis acini degistirmelisin zamanla insanlarin sana tahammulu kalmayabilir sonra sen cooook uzulursun

Yapmayın, etmeyin. Kocası başkasına silgi verdi diye kızıp, bütün günü öğrencilerinize azap haline getirmeyin. Ya da mümkünse eğitimciliğin kapısından bile geçmeyin bu zihniyetle. Sonra üniv öğrencileri çekiyor sizin gibilerin derdini. Kocası öğrenciye silgi vermiş diye küsen hoca mı olur allasen?

hala lorenaya aklı başında yorumlar yapan iyi niyetli kadınlar var:)boşa yoruyorsunuz kendinizi asla anlamaz.ben sevgili kocacığını öyle merak ediyorum ki,nedir bu adamın derdi de sana katlanıyor diye.sevgiliyken de böyleydin,adam bir de evlenmiş seninle bu açıdan bakınca o da hak ediyor bu psikopatlıkları aslında.

Bunca kadın burada ne yazıyor o hala küs kalacam anlasın hatasını diyor. Fenalık geldi mazlumu getirin banaaaa
Konu sahibinin konularını okuyup yorum yapınca sanki biri bize şaka yapıyormuş gibi hissediyorum,gerçeklik algımı yitiriyorum adeta. Sanki çıkıp "kızlar hepsi şaka "diyecekmiş gibi ama sonra konu sahibinin yorumlarını okuyunca gerçek olduğuna kanaat getiriyorum. Bunca söylenene kulak asmayıp burnunun dikine dikine gidiyor,Allah sonunu hayır etsin,ben pek iyi görmüyorum.

Başka bir şeye canınız sıkkın da ondan mı böyle yapıyorsunuz? diyeceğim ama bu belli ki sizin kişilik yapınızdan kaynaklanıyor. Eşinizin davranışları gayet normal, anormal olan sizsiniz. Eğitimci olmanız da içinde bulunduğunuz durumları daha vahim hale getiriyor. Psikiyatr ile görüşmenizde, yanlış kararlarınızı düzeltmenizde fayda görüyorum.

Ağır psikolojik sorunların var.

eşinize neden güvenmiyorsunuz daha önce bi sıkıntı mı oldu güven konusunda değilse silgi yani sonuçta eşeğin aklına karpuz kabuğu sokmak diye bi deyim var bence adamın aklına getirme kötü kötü şeyleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…