Çok sinirliyim çok

Aslında tam olarak değil böyle yardım ediyosa başka hangi konularda yardım ediyodur diye düşünüyorum

Akşam eve gidince bazı forumları kocama okutacağım. Değerimi daha da iyi anlasın diye bak gör ne kadınlar var diyeceğim. Evet evet bu gece yapmalıyım bunu...

Tatlim bu sekilde hayati kendine zindan edersin aslinda cok da abartilacak bisey yokki yani biraz saglikli dusunsen sen de abarttigini goreceksin .kurma kendi kendine.Boyle basit seylerle zihnini yormaya deger mi sence

Arkadaş daha önce de nişanlısı tanıdıkları bir kıza sadece merhaba dediği için olay çıkarmıştı.

Sen kocanı öp başına koy hala bu saçmalıklara katlandığı için.

bir dilim kek daha istedi diye de iyi fırça yemişti adam.. seviyor işkenceyi herhalde diyecek bir şey yok :)

Ne var yani silgi vermişse ! niye bu şiddet bu celall !!!
Sanırım siz öncesinde bir şeye sinirlenmişsiniz aksi ŞAKA gibi.

Surat asmasın ama ciddi olsun aptal aptal sırıttı sabah sinir etti beni
Siz akademisyenler okulunuzda arkadas degil misiniz? Hic sohbet edilip gulunmez mi? Peki ya sizin hic mi erkek arkadasiniz meslektasiniz yok? Yani soylemek istemiyorum da kabalik olacak magaradan mi geldiniz ya inanamiyorum siz gibi kiskanc insanlarin varligina, yaptiginiz cok ayip ve medeniyetsizce,esiniz harbi kibar insanmis herkesin guldugu bir ortamda gulumsemis, biz unide hocalarimizla arkadas gibiydik birak silgiyi hocalarimiz bizimle ayni masada otururdu sohbet ederdik aralarinda evliler de vardi hic boyle birseyle karsilasmadim allahtan

Öyle oldu haksız oldum ben.
Öyle bişey farketmedim ama böyle saçma kibarlıklar yapmasına gerek yok ki hadi onda yok silgi diğer kızda da mı yoktu.
Ben küs kalcam aynı evde o haklı olduğumu kabul edene kadar

sızın yaptıgınızı ergenler bıle yapmaz
esınızın yaptıgı ınsanlık sızın kıskançlıktan devrelerınız yanmış bence.....

yakındır kocam benimle ilgilenmiyooo, kocam artık beni sevmiyoo ne yapabilirim diye konu açman..
yazık adama bir insan evladı bu kadar bunaltılmaz.. git küs kal adam azcık başını dinlesin.. ben şiştim adam ne yapıyordur..
bence seninki kıskançlık değil hastalık..
acilen psikolojik tedavi olman gerek..

Icinizde kalmasin madem kisa sure tavir takinin ki esinizi tanirsiniz triple yola gelen var mi? Var ama sonrasinda acikca konusun samimi iletisim iyidir guzel guzel anlatin bak ben anliyorum sen iyi niyetlisin ama birde benim acimdan dusun bende aynindurumda olsam emin ol seninde hosuna gitmez...seklinde konusulabilir ben karsi cinse cok samimi olunmamasi gerektigini dusunuyorum suan oyle bir durum yok ama ne bilim baska turlude iyilik yapilabilir degilmi oyle yapsin hem bu olasi tehlikelere kapiyida kapar

Haksizsiniz cunku. Haksizken hakliymis gb bu sekilde cok afedersiniz ama sacma sapan seyleri buyuterek tavir yapar trip atarsaniz adamda 1 susar 2 susar 3uncude aklinda fikrinde yokken sacma sapan seylere trip atmayan bi omuzda destek aramaya baslar sonunda size de gule gule der haberiniz olsun bu kadar bunaltmaya gerek yok cunku trip atip tavir yapcak bi konu yok ortada. Unide asistansiniz bide nolur yapmayin ya ornek olacak insanlarsiniz esim kiz ogrenciye silgi verdi diye olay cikartmak yapacaginiz en son trip olsun ama tabi siz bilirsiniz. Fakat farkindaysaniz burda kimse size hak vermiosa bi hata var demektir o da sizin davranisiniz olsa gerek ama siz kendinizi en dogru bildiginiz icn kabul etmiceksiniz bizde burda yazdiklarimizla kalcaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…