- 9 Eylül 2015
- 3.641
- 1.322
- Konu Sahibi elifff_____
Herkeste bir önyargı oluştu evt çekindim demem bu yüzden ama asıl sebep hesapta bi sorun olmasıydı,lorenayım dememde bir itiraf değildi yönetim onayladı bende açıkladım.pardon da daha önceki konularında kendin demedin mi evet ben lorenayım sizden çekindiğim için öle yazdım diye
şimdi uğraşıp bulamam ama emin ol bulan çıkar
ayrıca evet boşsun
hem de bomboş
Bul çıkar çok umurumda sanki
Senin kadar boş değilim gelip burda dalga geçeyim milletin konusuyla çok şükür işim gücüm var benim!
Şunu doğru anlamışsınız sorunuö aldatmayla ilgili değil sadece yakınlıktan nefret ediyorum ama kimse umurumda değil bu konuda yani sadece eşimi kıskanıyorum onun bi yakınlığı olmasın karşı cinsle başka bişey istemiyorumTam da herkesin tahmin ettiği gibi.
Eşinize güveniyorsunuz ve sizi aldatacak için böyle olmadığınızı, sadece başka kadınlarla resmi olmasını istediğinizi söylüyorsunuz.
Sizin sıkıntınız sizin de belirttiğiniz gibi eşle, aldatmayla ilgili değil.
Siz hemcinslerinizden nefret ediyorsunuz.
Kendinize bir sorun:
Dostum diyeceğiniz yaşıtınız, kafa dengi kimse var mı hayatınızda?
Dertleştiğiniz, sırlarınızı paylaştığınız, hesapsızca yanında gülüp yine hesapsızca ağlayabildiğiniz, teklifsiz gelip gidebildiğiniz, gecenin bir yarısı ağlayabildiğiniz arkadaşlarınız var mı?
Elbette yok.
En fazla merhaba merhaba. Yüzeysel ve resmi ve de sığ.
Demem o ki asosyalsiniz ve kendinizle barışık değilsiniz. Özgüvensìz ve kronik kaygılı ve insanlardan uzak bir yapınız var.
Sizinki kıskanma değil, çünkü bu anlaşılabilir ve normal değil.
Sizin sorununuz daha derin, daha geniş açıdan bakılması gereken bir durum.
Eşinizin merhaba merhaba ya da silgisi değil mesele.
Nasıl kolumuz kırılınca ortopediste gidiyorsak, insanlarla ilişkilerimizde ya da kendimizle ilgili özgüven sorunumuz varsa -ki bu gayet normal ve kınanacak bir şey değil- doktora gitmeliyiz.
Kınıyor değilim, size normal gelen ya da bu da benim huyum diye normalleştirdiğiniz için belirtmek istedim.
Sahiden de sorun büyük. Bunu farketmıssınızdır muhtemelen 38 sayfa yorumdan sonra...
Kimseden de nefret etmiyorum yani beni tanıyomusunuz?:)
Benim arkadaşımda var dostum da var hatta dost demiyim kardeşim gibi sevdiğim iki kız arkadaşım var diğerleriylede sadece arkadaşlık ilişkim