Çok sinirliyim çok

:KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:

ayy eşim bana dırtlı derdiii

benden dırtlılarda varmış hiç güleceğim yoktu yahuu:KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:

küsünn siz küsün:KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:

Bazen çok korkuyorum insanlık kalmadı diye.silgi verdi, yok merhaba dedi falan filan eğitim şart diyoruz ama görüyoruz ki eğitimlede olmuyor.
Sizin sorununuz kıskançlık değil sizin ki Güvensizlik lütfen eşinize güvenmeyi deneyin yoksa üzülen siz olacaksınız bu kadar kibir iyi değil....

Bu konu gerçek mi, fake mi?

Eşi asistan ve öğrenciye silgi verdi diye çıldırıp konu mu açmış? Ben mi yanlış anlıyorum? Olay bu mu gerçekten? 2 defa okudum ve konunun içinde gizli pis bişey var mı dedim. Yani bir kadının eşine kızabileceği birşey var da ben mi basite indirgiyorum?

Cidden soruyorum bunu, kaçırdığım bir nokta mı var?

Bence konu sahibi ya ekşici, ekşici değilse de yakında ekşiye düşer bu konuyla.

:KK57::KK57::KK57:

Tövbe estağfurullah tövbe.

ne var bu kadar büyütecek bunda olabilir versin ne olmuşki sen olsaydın eşinin yerinde o sana böyle davransaydı ho olurmuydu empati kur biraz

Bi daha silgi filan vermemeyi kimseye yardım etmemeyi kabul edene kadar küs kalcam aynı evde yeter artık yüz verdiği ya!

Sen ciddi misin?

Ciddi ciddi eşin birisine yardım etti diye kızgın mısın?

Yani eşin bir öğrenciye yardım etti, silgi verdi diye.

Kimseye yardım etmesin mi? Bunu kabul mu etsin? :KK57:

Cidden algılarım kapalı sanırım, şu an bu kadının neye bozulduğunu, sorunun ne olduğunu anlayamadım.

Öğrenci kız diye dicem, kıskandı dicem ama olamaz yani, böyle bir kıskançlık olması mümkün müdür? Öğrenciye silgi verdi diye insan kıskanılmaz sonuçta.

Eee sebep ne?

Bunu sorun ediyosanız, evliliği nasıl yürütüyosunuz, merak ettim.
Bu bir sorun mu, gerçekten sorun mu:KK47:

mrb herkese.
Konuya giriyorum hemen belkide haksız olcam ama anlatmazsam patlayabilirim.
Bugün mazeret sınavı vardı eşimin bölümünde binalarımız yakın,aradı beni işin yoksa sen dururmusun 2 öğrenci var dedi gittim yaptım sınavı 2kız öğrenci.sınav bitiminde kzlardan biri silgi verdi bana,hocam bunu az önceki asistan hoca verdi ona verirmisiniz dedi...
Sonrasını tahmin edersiniz kızdım neden silgi veriyosun diye sonuçta öğrenci o nasıl unutuyo silgiyi ya,bu da okulun yardımseveri sanki kendini sevdirmeye mi çalışıyo artık napıyosa...Alttan almadı ne var bunda diğer hocalarda veriyo insanlık yaptım dedi.
Bi daha silgi filan vermemeyi kimseye yardım etmemeyi kabul edene kadar küs kalcam aynı evde yeter artık yüz verdiği ya!
Sabah da toplantı vardı tüm bölümden asistanlar toplanıyo işte toplantıyı yapan da eşim yani koordinatör.
Bayan asistanlar bişey soruyo gülüyolar bu da yüzlerine bakıp gülüyo insan biraz ciddi olur ya lanet olsun bütün sinirlerimi bozdu
Canım ben senin arkandayım boşver bu insanları. Eğitimci olsa da olmasa da evli bir erkeğin başka kız veya kadınlara karşı mesafeli olması gerekir her zaman. Ne o cıvık cıvık gülmeler bayanlarla, insan biraz ciddi bir adam olur haklısın bence.

Ben olsam bosanirim, ne demek ogrenciye silgi vermek!!!
Bugun silgi veren yarin neler verir!!!
Ar namus ahlak kalmamis, çocuklarımızı nasil gonderecegiz okula, hocalari bile boyle imali silgi vermeler falan yapiyorsa :KK14:
Herhalde kizi kendine borclu birakmak icin verdi o silgiyi, karsiliginda ne isteyecek allah bilir :KK43:

Bence sizde özgüven eksikliği var bu ne kıskançlık böyle siz böyle yaptıkça adamin aklında yoksa da sokarsiniz aklına aldatildim diye konu acarsiniz ne var bi silgi vermekte madem bu kadar kiskancsiniz kocaniz evde yemek yapsın bulasik yıkasin siz çalışın sadece ya da bi kafes yaptır tık adamı içine çok yanlış yoldasiniz sonuçları kötü olur bence daha hoşgörülü olmayı deneyin yoksa adam bunalip kacar erkekler bh kadar despot kadinlari itici bulurlar

Senin isin gucun yokmu arkdasim ya.
Aboovvv silgi vermis ogrenciye.
Kocan seni bosasa yeridir be, senle hayat cekilmez.

Gelsin boyle hanimlarimiz koca bulup evlensin, bizse hala kiz kurusu gibi evde oturalim cekirdek citletelim iyimi:KK14:

Canım ben senin arkandayım boşver bu insanları. Eğitimci olsa da olmasa da evli bir erkeğin başka kız veya kadınlara karşı mesafeli olması gerekir her zaman. Ne o cıvık cıvık gülmeler bayanlarla, insan biraz ciddi bir adam olur haklısın bence.
Biz de " bu insanlar" oluyoruz sanirim :KK66:
Neyse gorus farkidir saygi duyuyoruz

X