- 24 Mayıs 2010
- 7.753
- 9.873
-
- Konu Sahibi elifff_____
Lorena evlendin mi gı ? Sensin dimi ?
Saçma bir kavga .
Altı üstü silgi vermiş ,
Bi daha silgi filan vermemeyi kimseye yardım etmemeyi kabul edene kadar küs kalcam aynı evde yeter artık yüz verdiği ya!
Yok lorena oşaka mısın ya
Canım ben senin arkandayım boşver bu insanları. Eğitimci olsa da olmasa da evli bir erkeğin başka kız veya kadınlara karşı mesafeli olması gerekir her zaman. Ne o cıvık cıvık gülmeler bayanlarla, insan biraz ciddi bir adam olur haklısın bence.mrb herkese.
Konuya giriyorum hemen belkide haksız olcam ama anlatmazsam patlayabilirim.
Bugün mazeret sınavı vardı eşimin bölümünde binalarımız yakın,aradı beni işin yoksa sen dururmusun 2 öğrenci var dedi gittim yaptım sınavı 2kız öğrenci.sınav bitiminde kzlardan biri silgi verdi bana,hocam bunu az önceki asistan hoca verdi ona verirmisiniz dedi...
Sonrasını tahmin edersiniz kızdım neden silgi veriyosun diye sonuçta öğrenci o nasıl unutuyo silgiyi ya,bu da okulun yardımseveri sanki kendini sevdirmeye mi çalışıyo artık napıyosa...Alttan almadı ne var bunda diğer hocalarda veriyo insanlık yaptım dedi.
Bi daha silgi filan vermemeyi kimseye yardım etmemeyi kabul edene kadar küs kalcam aynı evde yeter artık yüz verdiği ya!
Sabah da toplantı vardı tüm bölümden asistanlar toplanıyo işte toplantıyı yapan da eşim yani koordinatör.
Bayan asistanlar bişey soruyo gülüyolar bu da yüzlerine bakıp gülüyo insan biraz ciddi olur ya lanet olsun bütün sinirlerimi bozdu
birkaç yorumda daha gördüm bi ben tanımıyorum heralde Lorena'yı..... neyse tanışmış olduk sanırımYok lorena o
Biz de " bu insanlar" oluyoruz sanirimCanım ben senin arkandayım boşver bu insanları. Eğitimci olsa da olmasa da evli bir erkeğin başka kız veya kadınlara karşı mesafeli olması gerekir her zaman. Ne o cıvık cıvık gülmeler bayanlarla, insan biraz ciddi bir adam olur haklısın bence.
acil yardım almalısınız eğer bizimle kafa bulmuyorsanızAslında tam olarak değil böyle yardım ediyosa başka hangi konularda yardım ediyodur diye düşünüyorum