Çok sinirliyim çok

sınav esnasında yardım amaçlı verilen bir silgiyi bu kadar buyutmeyin lütfen. hayatınız boyunca bu kadar kotu dusunceli olmamanızı tavsiye ediyorum, diğer türlü işiniz çok zor.

Ay birde kendini haklı görüyor ben şok ben iptal :confused: Bizim arkadaş geçen hesap makinesi unutmuştu asistan verdi sağolsun nolacak bunlar insanlık hali ya.

Ben artik boyle bir kisinin var olduguna inanmiyorum.
Olsa olsa uzun uzun kandirmaca yapan bir sahte hesap olabilir.
Yok, hayir, bunca sene israrla kiskanan, israrla hicbir tavsiyeyi anlayamayan ustelik israrla hala da konu acan bir hemcinsim olamaz.

mrb herkese.
Konuya giriyorum hemen belkide haksız olcam ama anlatmazsam patlayabilirim.
Bugün mazeret sınavı vardı eşimin bölümünde binalarımız yakın,aradı beni işin yoksa sen dururmusun 2 öğrenci var dedi gittim yaptım sınavı 2kız öğrenci.sınav bitiminde kzlardan biri silgi verdi bana,hocam bunu az önceki asistan hoca verdi ona verirmisiniz dedi...
Sonrasını tahmin edersiniz kızdım neden silgi veriyosun diye sonuçta öğrenci o nasıl unutuyo silgiyi ya,bu da okulun yardımseveri sanki kendini sevdirmeye mi çalışıyo artık napıyosa...Alttan almadı ne var bunda diğer hocalarda veriyo insanlık yaptım dedi.
Bi daha silgi filan vermemeyi kimseye yardım etmemeyi kabul edene kadar küs kalcam aynı evde yeter artık yüz verdiği ya!
Sabah da toplantı vardı tüm bölümden asistanlar toplanıyo işte toplantıyı yapan da eşim yani koordinatör.
Bayan asistanlar bişey soruyo gülüyolar bu da yüzlerine bakıp gülüyo insan biraz ciddi olur ya lanet olsun bütün sinirlerimi bozdu
sanırım bu senın patlama noktan olmus .. sorun baska .. ılgısı sana yetmıyorsa en ufak bı sorunu buyutmussun gıbı

ya sen zaten deşifre oluyosun senden başka bu kıskançlıkları yapan olmuyor neden o zaman yenı uyelıklerle gelıyosun foruma ?kendı uyelıgınle gel sende rahat et bızde lorenacıgımm:KK14:
Ben saklanmıyorum ki sadece yeni bi hesap açtım diğeri ile ilgili sorun olduğu için yönetimede söyledim

Adamdaki sansa bakar misin? Sen kalk kac milyar kadin icinden gel bunu bul
Bu sensin bilip bilmeden saçma sapan yorumlar yapıyosun burda ki bir kaç üye gibi başka yerde eğlenin gidin
demek ki eşinize , kendinii hiiiç yakışmıyorsunuzda ondan böyle ezik ezik davranmışsınız ne diyim
armudun iyisini ayılar yer lafı dogruymus meger
Yoo tam aksi.
sanırım bu senın patlama noktan olmus .. sorun baska .. ılgısı sana yetmıyorsa en ufak bı sorunu buyutmussun gıbı
Bilmem belki de

mrb herkese.
Konuya giriyorum hemen belkide haksız olcam ama anlatmazsam patlayabilirim.
Bugün mazeret sınavı vardı eşimin bölümünde binalarımız yakın,aradı beni işin yoksa sen dururmusun 2 öğrenci var dedi gittim yaptım sınavı 2kız öğrenci.sınav bitiminde kzlardan biri silgi verdi bana,hocam bunu az önceki asistan hoca verdi ona verirmisiniz dedi...
Sonrasını tahmin edersiniz kızdım neden silgi veriyosun diye sonuçta öğrenci o nasıl unutuyo silgiyi ya,bu da okulun yardımseveri sanki kendini sevdirmeye mi çalışıyo artık napıyosa...Alttan almadı ne var bunda diğer hocalarda veriyo insanlık yaptım dedi.
Bi daha silgi filan vermemeyi kimseye yardım etmemeyi kabul edene kadar küs kalcam aynı evde yeter artık yüz verdiği ya!
Sabah da toplantı vardı tüm bölümden asistanlar toplanıyo işte toplantıyı yapan da eşim yani koordinatör.
Bayan asistanlar bişey soruyo gülüyolar bu da yüzlerine bakıp gülüyo insan biraz ciddi olur ya lanet olsun bütün sinirlerimi bozdu
barı egıtımcı ınsanlar bunu yapmasın ya
offff
bence esınız calısmasın evde otursun sız calısın :KK66: sorun kökten cozulur.

Ben saklanmıyorum ki sadece yeni bi hesap açtım diğeri ile ilgili sorun olduğu için yönetimede söyledim

Bu sensin bilip bilmeden saçma sapan yorumlar yapıyosun burda ki bir kaç üye gibi başka yerde eğlenin gidin

Yoo tam aksi.

Bilmem belki de
Yok valla gidip baska yerde eglenemem su an en eglenceli konu bu:)

valla tatlım o zaman kocana söyle işe de gitmesin böyle yapa yapa adamı kendinden soğutursun söyliyim hem eşine hem de kendine güven lütfen bu kadarcık şeylerle aranızı bozma.adamın aklında olmayan bir şeyi de zorla aklına sokma derim

Sizinle bir ömür geçirecek sevgilinize üzüldüm.
Bütün hayatınız o olmuş. O kız güldü,bu kıza silgi verdi diyorsunuz ,sinirleniyorsunuz ,duyanda sanacak kalbinin anahtarını vermiş kıza.
Yazık günah,buncacık şeye bu kadar anlam yüklenir mi? Hayat böyle diken üstünde geçer mi?
Akvaryumda yaşamıyor adam illaki insanlarla selamlaşacak,silgide verecek,selamda.
Sevgili demişim,eş olarak düzelttim varsayın.

X