Çok sinirliyim çok

Tatlim bu sekilde hayati kendine zindan edersin aslinda cok da abartilacak bisey yokki yani biraz saglikli dusunsen sen de abarttigini goreceksin .kurma kendi kendine.Boyle basit seylerle zihnini yormaya deger mi sence
Bende ona dedim değer mi bu yüzden beni üzüyosun diye

adam giderek patlama noktasına geliyor benden söylemesi...
tedavi görmelisin... yoksa bu evlilik zindan olur öncelikle eşine...

Gun gecmiyor ki kk da bizi bu hale sokan bir konu okumayalim. Bu konunun gercek olduguna inanmak istemiyorum ya. Insanlik diye birsey var ya. Bir silgi verdi diye bir insana bu yapilir mi? Bu kiskanclik da degil yani. Insani duygulara sahip olamamakla alakali tamamen. Demekki biri gozunuzun onunde ölse, bir damla su vermezsiiniz insana. Boyle insanlarin olduguna inanmak istemiyorum ben.

Nerde asistansiniz çok merak ettin. Bence cok dikkat cekiyorsunuzdur bu davranislarinizla... Ne var ki silgi verdiyse

Altı üstü bir silgi yahu bu kadar abartacak ne var ben anlayamadım. Bu tartışma ilkokul sıralarında olur. İnsanlık hali unutulur. Kusura bakmayın ama bu tavrınız sürerse bu ilişkinin sonu hayır olmaz.

Adamdaki sansa bakar misin? Sen kalk kac milyar kadin icinden gel bunu bul

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…