- 24 Aralık 2024
- 327
- 385
- 18
- 34
- Konu Sahibi Zamanmakinesi
Kızlara ben eş ailesi ile görüşmüyorum. Haksızlık yaptılar ve gurur, onur kırıcı şeyler. Üstüne de bizden talepte bulunup evden attılar. Neyse eşim de dedi ki sürekli çocuğumuzu soruyorlar bize gelecekler vs. Neyse ben de görüşmediğim için eşimin ısrarı üzerine tm sen çocuğu al git dedim araya girmek istemedim. Sonra tesadüfen gördüm.İnstagramda kardeşi durum yapmış herkese açık .2 tane daha yiğenleri var. Benim gönderdiğim gün sadece o 2 çocuğu paylaşmış. Bir de bunlara isimli bileklik yapmışlar altın. Onu da paylaşmış ellerini. Benim çocuğum da aynı gün gitti. Hadi bana yapmadın. El kadar bebeğin ne suçu var
Onu yapsa ne yapmasa ne. Ama o da gitmiş en azından 1 tane zıbın alın. Hayır tüm her şey diğerlerine. Aynı gün gitmiş. Diğer 2 sine isimli bileklik. İnstagram da hikayeler. Benim çocuğum ney üvey mi?Eşimle de tartıştım sen nasıl susuyorsun sustun dedim. Sizce ne yapmalıyım?
Onu yapsa ne yapmasa ne. Ama o da gitmiş en azından 1 tane zıbın alın. Hayır tüm her şey diğerlerine. Aynı gün gitmiş. Diğer 2 sine isimli bileklik. İnstagram da hikayeler. Benim çocuğum ney üvey mi?Eşimle de tartıştım sen nasıl susuyorsun sustun dedim. Sizce ne yapmalıyım?