-
- Konu Sahibi meredithgrey
Şubat ayından beri işsizim. Mart ayından beri de duvarların konuşma yeteneğini farkettim .
3 kedim var . Ve sokakta her gün sabah akşam besledigim kediler var aksatmadan ..
Ben seni severim ama şu datcada kaynana yazlığı fantazini anlamıyorum anlayamıyorum kusura bakma ..
Kız ya da kızma farketmiyor belki insanların kafa boşaltma şekli illaki Datça da denize girme de olabilir ya da denize girmezse olecek hastalığı da var olabilir ama o yazlık olmasaydi neyle kafa rahatlayacakti ??
Farzet ki yok , yok yani ne yapacaktin?
Eylül geldi salsan mi artık şu Datça yazligini .
Ayrıca diyelim ki gidecem ulan o yazlığa tribin ekim ayına kadar devam edecekse hıc bir dostunuz arkadaşınız kardeşiniz sizin anne babanız yok mu kedileri kontrol edecek illaki o faydasız görümce mi bakmalı ?
Hoş ben kedilerimi babam dışında kimseye emanet etmem ama sizin bu Datça kafası bana oturduğum yerden ağır geldi . .uzgunum fikirlerim bunlar
kediler yer değiştirmeyi sevmezler bunun sonucunda hasta bile olabilirler hava degisikligi ve diğer sebeplerden . İşte kayın aile bu kadar umursamazken ben şahsım adına söylüyorum onların çöpünü kullanmam yani ben gitmem. E zaten gorumce bakmak istemiyor bunu açık açık söylemiş , kaynana gelin kalın oğlum demiyor neden istemediğim yere gideyim ?? İsteseler ağızları dolu dolu cagirirlardi. Diyelim ki güç bela gittim zevk alacak miyim o tatilden vive eşimin de hakkı var diyor ama kimsenin bunu düşündüğünü sanmıyorumOyle demeyin yahu bazi insanlar yaz olunca su istiyor. Ben de acayip kuru, sicak bir bolgede oturuyorum, yolda su birikintisi gorsem girip icine cimesim geliyor. Yoksa yoktur elbette ama anamin babamin Datca gibi yerde yazligi olsa, iki aydir orda keyif yapsalar, ben issiz olsam, Istanbul'da depresif depresif evde otursam acayip ayar olurdum. Kocamin basina bu gelse "ne bicim durum bu gidelim iste sonucta annenin babanin evi???" diye dusunurdum. Benim annem kediden nefret eder korkar, kardesimin kedileri var (ayri evde yasiyor), boyle bir durum olsa kedilerini de al gel kizim madem der. Gorumceye sen gel bizim kedilere bak biz yazliga gidelim demek belki biraz buyuk bir beklenti ama en azindan kedileri oraya goturmek de bu kadar zor olmamali ya. Kadinin oglu depresyonda, issiz. O yuzden kayin aile bana baya bencil ve umursamaz geldi. Es de kendini cok ifade edemiyor gibi.
Göreceli bir konu zaten... Belki garip olan benimdirBeni forumda bilenler garip olmadığımı biliyor. Size bir ispat borcum yok.
Biliyorlar ama kedilerden ötürü gidemeyiz diyorlar. Gelemezsiniz diyorlar pardon.
İzin almak değil tabii ortakSaniyorum yazlik eşinin babasindan miras kalmiş, eşinin hakki var yani. Oraya gitmek için seviliyor olmasi gerekmiyor bence, eşimin hakki varsa kimseden izin almazdik biz de olsak. Bu durumda ama geri kalan konularda fazla beklentili buldum ben sadece.
Maksimum uzaklaşmam 3,5 gün benim de. Tatilleri de ona göre planlıyorum. Şimdi bir yardımcı başladı ona anahtar verebilirim çok eskiden tanıyorum ama onun da iş değişip taşeronla çalışma durumu var. Gideceğimiz yer uzak olduğundan üç günle sınırlayamayız o nedenle yazdım aslında. Kedilere bakmak zorunda değil deniyor da en zahmetsiz hayvandır heralde kedi dünyadaki.
Cevabım yarım kalmışSaniyorum yazlik eşinin babasindan miras kalmiş, eşinin hakki var yani. Oraya gitmek için seviliyor olmasi gerekmiyor bence, eşimin hakki varsa kimseden izin almazdik biz de olsak. Bu durumda ama geri kalan konularda fazla beklentili buldum ben sadece.
Her seyi gectim de bu kadar kedi sevmeyen, bakmak istemeyen insanlara gozunuz arkada kalmadan nasil emanet edeceksiniz "tamam bakayim" deseler bile?
bunu söyleyebilirsinizBiri anladı sonunda. Teşekkür ederim.
Her seyi gectim de bu kadar kedi sevmeyen, bakmak istemeyen insanlara gozunuz arkada kalmadan nasil emanet edeceksiniz "tamam bakayim" deseler bile?
Valla ben de istanbul'un yoğunluğundan kurtulup datcaya tatile gitsem, kedi bak denildi diye hayatta dönmem yani. Kedi sizin sorumluluk sizin, siz gideceksiniz diye onlar neden tatilinden olsun ki. Kayınvalide kedi sevmiyor diye tatile gitmiyorsunuz ama görümce kedi bakmaktan hoşlanmasa bile gelsin diyorsunuz. Ee kediyi götürün o zaman her halükarda birisinden birisinin istemediği şeyi gercekleştirecekseniz, ne demeye onlar İstanbul'a dönsün. Ayrıca bu kadar beklentiye girip kendinizi dolduran da sizsiniz, onlar muhtemelen bunların farkında değil ve denize ne zaman girsek mangali ne zaman yaksak muhabbeti yapıyordur. Söyleyin ona göre de bir çözüm bulunsun. Bu kadar mı zor söylemek