- 20 Kasım 2018
- 11.289
- 40.597
- 35
-
- Konu Sahibi meredithgrey
Yani bir camin acik kalmasına, kapidan kacmasina vs bakar. Sevmeyen insan, zordan bakan insan ozen gostermez ki.O da var zordan bakıp iki tane vursa iteklese benim aklımda soru işareti kalır ve ben o tatilden bir .ok anlamam .
Belki ben fazla salagimdir aklıma böyle felaket senaryolari getiriyor olabilirim ama bakmak istemiyorsa bunlar da ihtimal dahilinde değil mi ?
Yerim tatilini kuzularim benle olsun kafasindayim o yüzden belki anlayamıyorum konu sahibini
Beni İstanbul'a bağlayan bir işim gücüm, elzem bir durumum yoksa dönmem yani. Siz de bunalmışsınız haklısınız eşinizin de bir nefes almaya ihtiyacı var belli ki, ben olsam hiç düşünmez arar konuşurdum. Önümüzdeki hafta gelmeyi düşünüyoruz, kedileri de getireceğim bir alan yaparız onlara sen muhatap olmazsın diye söyleyin kv'ye. Çok rahatsız olacaksa da baktı siz gitmeye kararlısınız kızını gönderir ya da kedilere alışmaya bakar. Siz neden o rahatsız oluyor diye hakkınız olan şeyi kullanmıyorsunuz, onlarlar beraber tatil yapmıyorsunuz.İlk cümleye istinaden; iki ay kalmış olsanız bile mi dönmezsiniz? İki ay yahu 60 gün insaf. Yine ilk paragrafa istinaden, bizimki de can biz de bunaldık İstanbul’dan işte mevzu o.
Kardeşim bende kaldı geçen ay ben evdeyim sıcak oluyor diye kedileri koridora çıkarıp odasının kapısını kapatıp cami açmış Fransız camYani bir camin acik kalmasına, kapidan kacmasina vs bakar. Sevmeyen insan, zordan bakan insan ozen gostermez ki.
Belki he gittim baktim diyecek gitmeyecek, belki itip kakacak, suyu var diye uc gun degistirmeyecek ama kedi beklemis su icmeyecrk vs.bir suru ihtimal var.
Ha konu sahibi güvendiği birine emanet eder, aile ona rağmen tatile bize gelmeyin der o ayri konu
Adamlar kim? O ev eşimin de evi ayrıca.
İlk cümleye istinaden; iki ay kalmış olsanız bile mi dönmezsiniz? İki ay yahu 60 gün insaf. Yine ilk paragrafa istinaden, bizimki de can biz de bunaldık İstanbul’dan işte mevzu o.
Herkes gorumceye odaklanmis ama istanbulda ayni sehirde yasayan bir, kayinbirader de var. O da yardim etmemis. Acaba yogun mu calisiyor o neden yardim etmedi ki?
Sorulmamış ya da rica edilmemiş anladığım kadarıyla. Konu sahibi istiyor ki kayınvalide her şeyi organize etsin, kızına sen git kediye bak kardeşin gelsin desin ya da oğluna abinin kedisine bak onlar buraya gelsinler desin. Talep edilen, karşı tarafın haberdar olduğu bir durum yok. Eski konulara bakmadım ama normal şartlarda yazlığa giden, gitmek isteyen bir çift de yok ortada sanırım. Şimdi kayınvalide yazlığına mecbur kalındığı için gidilmek isteniyor. E kayınvalide de gitmek istediklerini düşünememiş olabilir haliyle.Herkes gorumceye odaklanmis ama istanbulda ayni sehirde yasayan bir, kayinbirader de var. O da yardim etmemis. Acaba yogun mu calisiyor o neden yardim etmedi ki?
Eee bu doğru...... İsteyenin bir vermeyenin iki yüzü kara.... Demişler....İyi de millet müneccim b.ku mu yedi. Nereden bu ihtimaller aklına gelip tutup da size söylesinler ki? Kedi beslemeyen tatile çıkarken kediyi bırakma sorununun ne büyük bir sorun olduğunu bilmez. Aynı köpek beslemeyenin her gün hastalıkta sağlıkta,yağmurda çamurda köpeği dışarıya çıkarmanın ne büyük bir külfet olduğunu bilmediği gibi.
Madem niyetiniz bu, siz sorun normal insan gibi; böyle böyle yapsak nasıl olur? Diye.
Ha o zaman da yok mok derlerse alinin, gücenin ama konu bu kadarıyla 'tavsan dağa küsmüş,dağın haberi olmamış' hikayesi olmus.
Üzgünüm ama bunu aklına getirmeyen insanların hiçbir suçu yok. Kimse kimse için böyle detaylı plan yapmaz. Siz teklif etmelisiniz
Verdiğiniz cevaplara bakıyorum da muayyen gününüzdesiniz herhalde. Yani umarım öyledir. Allah sabır versin çevrenize.
yok kayınbirader değil görümcenin oğlu yeğen
yaz başında da konusu vardı
eşine kediyi ona bırakalım demiş ama eşi olmaz demiş bakamaz demiş
konu sahibi neden bakamasın kedileri seviyor, sevmeye bile geliyor yazmıştı
biz de eşin kedileri değil evi bırakmak istemiyor muhtemelen demiştik
sonuçta yazmadı ben hala çok merak ediyorum yani neden ille de eş ailesi bakacak
anladığım konu sahibinin İstanbul da akrabası yok
ama zaten görümce daha önce yarı yolda bırakmış bir daha ondan beklemek abes
eskiden önceki yardımcısına bırakıyormuş hatta
şimdi de yeni yardımcısı da varmış ona bırakmak çözüm, konu sahibi tatilde iken haber beklediği diğer işe girse de iki akşamda bir uğrar bakar, parası ile sonuçta
bence bunaldığı için neden eşimin ailesinden bu kadarcık yardım görmüyoruz diye kırılıp da konuyu açtı yani aslında bu yardımın istenemiyor olmasından şikayetçi
eşi yeğeni kabul etmiyor, görümce de daha önce bakarım deyip sonra da beni sıkıştırmayın deyince erken dönmüşler
eşim her kesin her şeyine koşarken ben kedime şöyle azıcık baksınlar deyince neden kimse oralı olmuyor diyor lakin bunu kimseye de dile getirmiyor
ben olsam yeğeni arar bakar mısın derdim galiba eşime de emrivaki olurdu ona bırakamayız, bakamaz vs demişti ama ne yağalım bakar yani koca üniversiteli çocuk