- 25 Şubat 2015
- 710
- 674
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ooo daha çok varmış ama silik çıkmış maşallah hadi hayırlı olsun iki gün sonra tekrar yap bence ve yine silik çıksa bile kan tahlili yaptırEki Görüntüle 1475325 Kızlar merhaba bat 7 nisan ama bir önceki adetimden hemen sonraki hafta yumurtlama olması gerekiyordu doktora göre akşam vakti yaptım ne dersiniz
Evet daha var ama doktorun dediği tarihte yumurtlama olduysa 10 gün civarı oldu. Ikinciyi yapmaya korkuyorum ya onda çıkmazsa diye. Senin de çok yeniymiş canım hayırlı olsunOoo daha çok varmış ama silik çıkmış maşallah hadi hayırlı olsun iki gün sonra tekrar yap bence ve yine silik çıksa bile kan tahlili yaptır
Saol canım evet daha çok yeni daha bebişimizi bile göremedik Allah isteyen herkese nasip etsin inşallahEvet daha var ama doktorun dediği tarihte yumurtlama olduysa 10 gün civarı oldu. Ikinciyi yapmaya korkuyorum ya onda çıkmazsa diye. Senin de çok yeniymiş canım hayırlı olsun
Hayırlı olsun canım bence kesin hamilesinKızlar dün yazmıştım bunu da bugün yaptım 1 hafta var. Ilk 2 dakikada belirdi 5 dakikada netleşti ne diyorsunuzEki Görüntüle 1475619
Haydi insallah ya kan verdim daha çıkmadıHayırlı olsun canım bence kesin hamilesin
İnşallah istediğin gibi çıkar. Merak ettim şimdi. Ne zaman çıkacak sonuç?Haydi insallah ya kan verdim daha çıkmadı
Çıktı canım şimdi aldım 45.43. Iyi degil miİnşallah istediğin gibi çıkar. Merak ettim şimdi. Ne zaman çıkacak sonuç?
Çıktı canım şimdi aldım 45.43. Iyi degil mi
Ooo işte beklenen haber :) gelmesin o kırmızılar istemiyoruz onları hadi inşallah canım bu sefer Allah bebişine kavuşturur seni hergün dua etcem :))))Selam kızlar,
bu ay ovulasyon testi kullandım. Test 28-29 Martta pozitif gösterdi. Bu günleri değerlendirdik. Bat 6 Nisandı ancak hala tık yok. Ovulasyın geç olduğu için doktor henüz testte çıkmaz dedi. Çatlıycam meraktan.
Ozaman senin bat yarın oluyor canım yarın da gelmez inşallahSelam kızlar,
bu ay ovulasyon testi kullandım. Test 28-29 Martta pozitif gösterdi. Bu günleri değerlendirdik. Bat 6 Nisandı ancak hala tık yok. Ovulasyın geç olduğu için doktor henüz testte çıkmaz dedi. Çatlıycam meraktan.
Yok canım yarın değil. Benim döngüm 25 gün. 6 Nisandı bat. İnşallah bu sefer olur. Dua et benim için. Bu arada nasıl gidiyor senin hamileliğin?Ozaman senin bat yarın oluyor canım yarın da gelmez inşallah
İyi Allaha bin şükür bulantı ve tiksinmeler dışında tabi çook sevdiğim şeylerden bile midem bulanıyor ama olsun :)))Yok canım yarın değil. Benim döngüm 25 gün. 6 Nisandı bat. İnşallah bu sefer olur. Dua et benim için. Bu arada nasıl gidiyor senin hamileliğin?
Evet canım sen 28 pozitif deyince 14 ekledim 11 i çıktı hiç test yapmadın dimi dahaOvulasyondan 14 gün mü saydın sen? Sat 12 marttı çünkü
Çok şükür canım. O kadar olsunİyi Allaha bin şükür bulantı ve tiksinmeler dışında tabi çook sevdiğim şeylerden bile midem bulanıyor ama olsun :)))
İdrar yaptım ama negatif. Gerçi doktor kan için bile erken dedikten sonra idrarda çıkmasını beklemiyordum. Umut işte.Evet canım sen 28 pozitif deyince 14 ekledim 11 i çıktı hiç test yapmadın dimi daha