cok silik ikinci çizgi

Eklentiler

• DSC_0088.JPG
    DSC_0088.JPG
    54,1 KB · Görüntüleme: 245
Canım benimde böyleydi ikinci çizgi iki dakika sonra dilim bir şekilde belirdi ihtimal vermemiştim ama gidip kan testi yaptırdım aynı gün sonuç 70.1 pozitif geldi hayırlı olsun şimdiden :)

Canım benimde böyleydi ikinci çizgi iki dakika sonra dilim bir şekilde belirdi ihtimal vermemiştim ama gidip kan testi yaptırdım aynı gün sonuç 70.1 pozitif geldi hayırlı olsun şimdiden :)
Saol canım seninde hayırlı olsun :)

yardım lütfeennn ?? öğlen idrar testinde gölge gibi ikinci çizgi çıktı ama 15 dk sonra . akşam erken olan testlerden yaptım onda hiç bişey çıkmadı.. bugun adt günüm .. hamilelik olabilir mi

Buraya mesaj attığımı bile unutmuşum kızlar :) ben 2 hafta önce çok silik çıkmıştı 2. çizgim kan tahlili yaptırdım 87.42 i çıktı..İlk hamileliğim olduğu için dr un sonuca bakıp evet hamilesin demesi ile çok sevindim :)) Ama ultrasonda kesemi bile göremedik ilk dr a gittiğimde adetimden 4 gün geçmişti..3 hafta sonrasına yani haftaya randevu verdi..Geçen hafta komşumun boş gebelik anısı yüzünden berbat geçti çok korktum :KK43: Haftaya perşem 8+3 günlük olarak kontrole gideceğim.. ne ağrım ne sızım hiç bişeyim yok ama ben bu bhcg ile ilgili artış vs leri araştırdıkça gördüm d rumda ilk testten sonra 2. bir test istemedi..kötü hiç birşey söylemedi hatta doğum için ağrısız normal doğumu araştır dedi :) bu hafta daha rahatım herşey Allahtan ama dua edinde haftaya kalp atışını ve bebeğimi göreyim :KK43:
Canım naptın gittin mi dr inşallah güzel haberlerin vardır haber verirsin diye bekledim ama hiç bişi yazmayınca merak ettim

yardım lütfeennn ?? öğlen idrar testinde gölge gibi ikinci çizgi çıktı ama 15 dk sonra . akşam erken olan testlerden yaptım onda hiç bişey çıkmadı.. bugun adt günüm .. hamilelik olabilir mi
Hamilelikte ilk birkaç gün sabah idrarı ve akşam idrarı farklı sonuçlar verebilir su yemek derken idrarda ki hcg oranı düşer tekrar test yaptın mı hiç

Hamilelikte ilk birkaç gün sabah idrarı ve akşam idrarı farklı sonuçlar verebilir su yemek derken idrarda ki hcg oranı düşer tekrar test yaptın mı hiç

Evet cmrtesi yaptım biraz dha belirgin çıktı. Bu sabah yaptım çizgi gorunmuyo bile.az önce gene yaptım gene çizgi net değil .çok moralim bozuldu.cizgilerin gittikçe netlesmesi gerekmez mi bunlar kayboluyor. Ve 6 7 dk çıkıyo. Uzun olan ilk yaptığım aşağı doğru en son bugün yaptigim

Eklentiler

• 20150322_145748.jpg
    20150322_145748.jpg
    54,5 KB · Görüntüleme: 213
Evet cmrtesi yaptım biraz dha belirgin çıktı. Bu sabah yaptım çizgi gorunmuyo bile.az önce gene yaptım gene çizgi net değil .çok moralim bozuldu.cizgilerin gittikçe netlesmesi gerekmez mi bunlar kayboluyor. Ve 6 7 dk çıkıyo. Uzun olan ilk yaptığım aşağı doğru en son bugün yaptigim
Canım üstünden baya geçmiş yeni gördüm kusura bakma sonuç ne oldu bilmiyorum ama testlerin markası farklı farklı gördüğüm kadarıyla belki hassasiyet oranları da farklıdır inş güzel bir sonuç almışsındır

Arkadaşlar ya adettim yarin karnim cok agriyor bir hafta once de bellim ve kasigim ağrıyordu sizce var midir birsey test yapayim mi

Canım üstünden baya geçmiş yeni gördüm kusura bakma sonuç ne oldu bilmiyorum ama testlerin markası farklı farklı gördüğüm kadarıyla belki hassasiyet oranları da farklıdır inş güzel bir sonuç almışsındır

Cnm kam verdim pazartesi hamile yim. Salı gittim ultrasonda görünmesi kan verdim hcg değerine bakalım dedi oda 129 çıktı düşük dedi. Haftaya salı gidicem. Moralim çok bozuldu

2.gün geçti öyle yaptım, silik çıktı sonra bir 2 gün sonra yine yaptım o biraz daha belirgindi.4+5 bugün oldu.beta değerim 430 civarı çıktı, doktor hibor kan sulandırıcı iğne yazdı, progestan iğne ve hap yzdı, bide balık habı yazdı.Pazartesi beta değerime yine bakılacak hayırlısı olur inşallah bu 3.gebeliğim , ilk 2 sini kaybettim umarım bunu

mrb benimde günlerim seninle aynı ama benim değerim dün 128.9 çıktı. Doktor olumsuz konuşmadi olumluda konuşmadı sadece düşük dedi. Haftaya gün verdi hiç bi ilaç da vermedi sadece bi tane vitamin yazdı. Acaba dış gebelik olabilir mi bu değerle.

Cnm kam verdim pazartesi hamile yim. Salı gittim ultrasonda görünmesi kan verdim hcg değerine bakalım dedi oda 129 çıktı düşük dedi. Haftaya salı gidicem. Moralim çok bozuldu
Üzülme canım bak ne güzel hamişsinnn belki geç döllenmedir zaten salıya kadar degerin yükselir bakma sen onun dediğine moralini bozma eger düşük yaşarsanda bu zaten çogu bayanın ilk hamileliğinde yaşadığı bir durum kimyasal gebelik sonradan bebeğe alışınca kürtaj olmaktansa kendiliğinden düşmesi daha iyi şimdi sen kendine dikkat et ama kendini kaptırma olur mu

X