Çok sıkıldım!!

Bundan sonra öyle yapıcam.Eltim toplumda bile laf sokmalarını iğnelemelerini yapıyor.Bundan sonra bende öyle olucam.hayır çalışmıyorum

Eşinizle eltinizle ilgili kaçıncı konu bu,nereye kadar bu şüphelerle yaşayacaksınız? Yazık ediyorsunuz kendinize.

Bundan sonra öyle yapıcam.Eltim toplumda bile laf sokmalarını iğnelemelerini yapıyor.Bundan sonra bende öyle olucam.hayır çalışmıyorum
gülerek laf sok kaynınla şakalaş iyi geçin onlar size haftada üç defa gelemesin sen onlara git hazırlan güzelce giyin git otur biraz hizmet etsin bak bakalım gelecek mi
sana nasıl davranıyorsa davranışlarını aynı şekilde kopyala
eşine de bir daha emir vermemesini yoksa ailesini içinde onu rezil edeceğini söyle
tüm bunları yapamam psikolojik olarak böyle savaşlar veremem diyorsan görüşme
çünkü hiç normal değil

Ya zaten başka bayan olsa eşimin huyunu biliyorum mesafeli konuşur gülmesi bile tebessümdur ama bununla öyle bir muhabbet kuruyorki utanmasa kalkıp sevinçten sarılacak hale geliyor.
anlıyorum canım dediğim gibi kıskançlık değil senin ki ,sinir oluyorsun sadece.onlar öyle yaptıgında sende sohbete katıl sende ğül bunu yapıyormusun? yoksa gerşye çekilip onlarımı izliyorsun?

üstelik misafir dediğin ayda yılda bir gelir bunlar önceden hergün bizdelerdi şimdi de haftada iki üç gün bu misafirlik mi bende gidiyorum evlerine kimse beni öyle ağirlamıyor.
Bu kadar sık misafirlik olmaz, haftada iki üç gün misafirlik mi olur ya hu, davetsiz pat diye mi geliyorlar, kabul etmeyin, insan sürekli misafir ağırlayamaz ki, tepkinizi koyun bence,

Ben anladım olayı. Kocanız sizi pasif biri olduğunuz için umursamıyor, o yüzden bir ortamda başkaları da varsa sizi yoksayıp daha sesi çıkan baskın insanlarla iletişim halinde oluyor. Anlayacağınız sizi karakter ve görünüş olarak beğenmiyor ve kendi yanına yakıştırmıyor yani. Başkalarının yanında sizi eziyor soğuk davranarak millete şey mesajı vermeye çalışıyor “biz karımla denk değiliz ben ondan her anlamda üstünüm”

Valla bana böyle muamele yapılsa adam yerine konmasam bir dahakine birileri misafirliğe geldiğinde hiçbir şeye elimi sürmem hiçbir şey hazırlamam geçerim yatak odasına telefondan yüksek sesle komik bir dizi açar seyrederim yanıma da cips kola falan. Kocamla misafirleri de oturur kös kös hizmetsiz ikramsız. O zaman işte adam yerine fazlasıyla konulursunuz burnu sürtülür.

Ha bir de şunu da söyleyeyim eltiye suç bulup onun yüzünden eşimle aram kötü falan demişsiniz ama bu samimiyeti kuran bu samimiyeti isteyen eşiniz zaten. Eşinizle aranız eşiniz yüzünden kötü yani başkası yüzünden değil. Adam sizi genel olarak beğenmiyor ve insan yerine koymuyor üzgünüm… Baskın olmak zorundasınız.

bende kaynımla samimiyimdir. hem çok uzun yıllardır tanıdığım için hem de yaş farkı olduğu için abla kardeş gibi. ama sizin anlattığınız çok rahatsız edici bir durum. çok kıskanç değilimdir ama yaşadıklarınızı yaşasam ciddi olay çıkartırım, ne demek eltinizle sizi bir tutması, sizin tabiki bir önceliğiniz olmalı eşinizin gözünde. üzgünüm ama eşiniz size değer vermiyor

Evet farkında.Böyle olduğu içinde yalakalık yapıp kendini eşime sevdiriyor.
Görüşmeyi kesin, bakalım sözle söylediği kadar rahat kabullenebilecek mi kocanız. Zaten bir ay kadar küseceğiniz kişiyle çok da samimi değilsinizdir. Eltiniz de barışmak istediğinden değil sizi darlayacak bu ortamı oluşturmak için gelmiş size. Kocanızı Allah ıslah etsin diyorum, utanmadan horozluk taslıyor ortamda. Biraz süngüsünü düşürecek şekilde şakayla karışık aşağılayın kocanızı. Ve lütfen sen kıskançsın vs gibi üst örten sizi manipüle eden laflarını direkt ağzına tıkayın. Kıskançsın diyorsa siz de onu insanların içinde nasıl davranacağını bilmiyorsun, illa idare mi edilmen gerek diyerek bastırın. Kendilerini çok akıllı sanıyorlar siz sustukça

Sımdı ben esımle misafirin yanında cok samımı olmak istemem cokta resmı ortası olsun yeter.Evinize bir misafir gelmıs tabıkı guleryuzle ıcten davranmalı.Esım benım tarafımdan esımın tarafından kım olursa soguk durur hal hatır sormaz resmı olursa kızarım ne olursa olsun kım olursa olsun.

Basamaklar sıra ile çıkılır ..Bire basmadan beşe atlamak sağlıklı olmaz.Birinci basamak sen kendini sayacak deger vereceksin ikinci basamak esin sana saygı duyacak üçüncü basamak işte eltiye o zaman geleceksin.İs önce sizde başlıyor bir kendine güven lafını saydir.Birde su var her evli karı koca birbirine deli gibi aşık değil gemiyi yürütüyorlar sadece .Elti ile kayın aşık olabilir birbirine ama eşiniz size o tutkuyu hissetmiyor

Eşinize benimle de ilgilen banada deger ver gibi konusmayin. Sanki hic birsey olmamis gibi davranin ve ilgi istediginizi deger görmek istediginizi söylemeyin. Kendisini birsey zannediyor böyle davraninca. Onun yaptigi gibi davranin sizde ilginizi kesin. Birsey dedigi zaman sizde donuk donuk bakın. Eltiniz gelecek oldugu zaman regl oldum cok agrim var vs diyip kabul etmeyin. Bir kac kere bahane bulursaniz ve evlerine gitmezsen anlar diye düşünüyorum. Esra ezmeciyi takip edin instagramda cok guzel videolari var.

canım, seni çok iyi anladım. Bu yazıyı ben yazsam, ancak böyle anlatırdım. Bu evliliğimiz, eşiminde, benimde 2. evliliğimiz. daha evlenmeden önce eltimin benim hakkımda kötü şeyler söyledğini duymuştum. Görümcemdem, işte keşke dul almasaydınız, bekar olsaydı falan gibi şeyler söylemiş. Zaten çok kırgındım ona, eşimde duydu tabi bunları neyse boşver takma falan dedi. Konu kapandı. neyse Evlendik ilk hafta beni aradı eltim, akşama müsaitsen çaya gelmek istiyoruz dedi, tabi buyrun dedim. Geldiler neyse çay ikram ettim. Tabi ortam soğuk, eltim ve eşim bir başladı sohbete kahkahalar havada uçuşuyor. inanırmısın eşimin yüksek sesle güldüğünü ilk defa gördüm o gün. Resmen adamın gözlerindeki ışıltıyı gördüm. Birbirlerine şaka yapmalar falan, kaynımla ben öyle kaldık, onları dinliyoruz. sanki benim hakkımda konuşan kadın o değil gibi. Kendi evimde, kendimi yabancı hissettdim. Neyse onların çocuklarının uykusu geldi. saat gece 11.00 gibi falan gittiler. Eşime bu neydi, dediğimde alıdğım cevap şu: sen çok kıskançsın, kovalımmı evimize gelen insanları. ve sonra çok farklı şeyler oldu, şimdi görüşmüyorum onunla.

Hoşlantı değil de
Sohbetini seviyor demek ki
Bazı yenge kayın ilişkileri var böyle
Çok iyi anlaşan birbirini kardeş gibi gören
Özellikle eltiniz o aileye sizden önce girdiyse kaynaşmış olabilirler.
Ama yine de eşinizin o da aynı sizde demesi aşırı saçma

ne ben gideyim ne de o gelsin istiyorum o kadar ki uzak durmak istiyorum.O hayatımıza girmeden önce eşimle gayet iyiyidik kaynım evlendi evleneli herşeyimizin içine giriyor nereye gitsek bizimle geliyorlar eşim bu durumdan memnun ben sıkıkdığımı dile getirsem suçlu oluyorum.

anlıyorum canım dediğim gibi kıskançlık değil senin ki ,sinir oluyorsun sadece.onlar öyle yaptıgında sende sohbete katıl sende ğül bunu yapıyormusun? yoksa gerşye çekilip onlarımı izliyorsun
ya önceleri susuyordum ama artık öyle yapmıyorum bende katılıyorum konusmalara gülüyorum yorum yapıyorum ama eşim umursamıyor beni sadece o anda eltim odak noktasi eltim yine söylediklerime cevap verip muhabbet ediyor ama eşim oralı dahi olmuyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…