Çok sıkıldım!!

Ben sizi anladım aslında kıskançlık değil sadece aynı ilgiyi sizde bekliyorsunuz. örnek vereyim ;Çok yakın arkadaşım ben ve eşim taksime Doktora gittik,eşim ardaşımla aramızda oturuyordu, eşim arkadaşıma telefondan bir kaç video gösterdi ,güldüler ama eşim'ede arkadaşıma da sonsuz güvenirim,sonra muayne olmaya girdiğimde doktorun asistanı o bayan kimdi dedi,yakın arkadaşım dedim,sonra acaba neden sordu diye düşündüm,ğüldükleri için olabilirmi diye düşündüm,normalde eşim esprilidir,herkesle konuşur güler,o gün bende bir tuhaf oldum asistan sorunca hatta eşimide söyledim,ama tabi eşim kimsenin yanında bana ters yapamaz..
Ya zaten başka bayan olsa eşimin huyunu biliyorum mesafeli konuşur gülmesi bile tebessümdur ama bununla öyle bir muhabbet kuruyorki utanmasa kalkıp sevinçten sarılacak hale geliyor.

yani gözlerinin içi parlayacak kadar kardeşinin eşine yakınlık duyması
onlar varken bir şekilde sizi ezmeye çalışması falan bilmiyorum

bir de şunu getir kalk bunu götür deyince az yede uşak tut deyin ya sizde ters davranın madem öyle
sizde kaynınızla flörtleşerek konuşun madem adam bunu normal karşılıyorsa
Eltim zannimca kaynımı engelliyor çünkü onunla muhabbet ettiğimde kaynım göz teması kurmuyor benimle eltimin yüz ifadesi düşüyor.

Bunları bende söyledim ne yapayim diyor kucağıma mı alayım aşkım cicim mi diyom diyor.Ya olay sadece bu mu bi muhabbet istiyorum o nuda çok görüyor
Kimse bir ortam içinde eşinin kucağına oturmuyor zaten sevgiyi ve saygıyı göstermenin simgesi , aşkım , cicim değil ki.
Eş kişisi aile içinde sizi görmezden gelip cümlelerinizi kestiğinde diğerlerinin de aynı hareketleri size karşı yapmaları kaçınılmaz oluyor ..
Seven kişi de böyle davranışlar sergiler mi , sanmam:110:

Enteresan bir eşiniz var.
Ailesine bakın ben karımı nasıl yönetiyorum sözümden çıkmıyor diye mi göstermeye çalışıyor. Ne demek onu getir bunu götür. Sizde deseydiniz kalk kendin yap diye.

Biraz mesafe koyun tekrar görüşmeyin. Yada siz mesafe koydunuz diye mi böyle davranıyor dicem de hep böyleymiş.
Seven insan herkesin yanında sever. Övecekse ailesinin yanında da över. Hatta açığı varsa kapatır bile ailesine karşı eş demek bu demektir.

Lütfen kendinizi ezdirmeyin bu kadar eşinize. Bir bireysiniz siz.

Enteresan bir eşiniz var.
Ailesine bakın ben karımı nasıl yönetiyorum sözümden çıkmıyor diye mi göstermeye çalışıyor. Ne demek onu getir bunu götür. Sizde deseydiniz kalk kendin yap diye.

Biraz mesafe koyun tekrar görüşmeyin. Yada siz mesafe koydunuz diye mi böyle davranıyor dicem de hep böyleymiş.
Seven insan herkesin yanında sever. Övecekse ailesinin yanında da över. Hatta açığı varsa kapatır bile ailesine karşı eş demek bu demektir.

Lütfen kendinizi ezdirmeyin bu kadar eşinize. Bir bireysiniz siz.
Dün söyledim zaten böyle giderse bambaşka biri olurum o zaman ne dediğimi anlarsın dedim.Ya sürekli bu konuda tartışiyoruz ve eşim ısrarla böyle yapınca damarıma damarıma basıyor.

Eşiniz ve eltinizle ilgili daha önce de konu açmıştınız.

Sizinle kurmadığı muhabbeti onunla kuruyor. Sen de aynısın o da aynı ne demek ayrıca ya özrü kabahatinden büyük.

Bu elti size sürekli gelip yemek yiyordu, kabul etmeyin niye ediyorsunuz? O da farkında bu durumun hoşuna bile gidiyor olabilir, size gıcıklık olsun diye.

Eşiniz size saygısı yok, emir vererek konuşması falan, öyle dediğinde yapmayın hiçbirsey. Sessiz sakin bulup istediği gibi davranıyor, sinir bozucu.

Gün boyu eşinizi ve diğer kişileri izlemek yerine siz de sohbete dahil olsaydınız, misafir her gün gelmiyor sonuçta, misafirlere surat asacak değil ,tabi ki sohbet edecek şakalaşacak, bence çok kıskançsınız ve olayları yanlış yorumluyorsunuz, bu kadar kıskanç olmanız hem sizin için hem de aile huzurunuz için zararlı..

Ben sizi anladım aslında kıskançlık değil sadece aynı ilgiyi sizde bekliyorsunuz. örnek vereyim ;Çok yakın arkadaşım ben ve eşim taksime Doktora gittik,eşim ardaşımla aramızda oturuyordu, eşim arkadaşıma telefondan bir kaç video gösterdi ,güldüler ama eşim'ede arkadaşıma da sonsuz güvenirim,sonra muayne olmaya girdiğimde doktorun asistanı o bayan kimdi dedi,yakın arkadaşım dedim,sonra acaba neden sordu diye düşündüm,ğüldükleri için olabilirmi diye düşündüm,normalde eşim esprilidir,herkesle konuşur güler,o gün bende bir tuhaf oldum asistan sorunca hatta eşimide söyledim,ama tabi eşim kimsenin yanında bana ters yapamaz..
siz yine de hiç kimseye sonsuz güvenmeyin.

Eşiniz ve eltinizle ilgili daha önce de konu açmıştınız.

Sizinle kurmadığı muhabbeti onunla kuruyor. Sen de aynısın o da aynı ne demek ayrıca ya özrü kabahatinden büyük.

Bu elti size sürekli gelip yemek yiyordu, kabul etmeyin niye ediyorsunuz? O da farkında bu durumun hoşuna bile gidiyor olabilir, size gıcıklık olsun diye.

Eşiniz size saygısı yok, emir vererek konuşması falan, öyle dediğinde yapmayın hiçbirsey.
Dün beyefendi beni suçluyor bir daha ne sen git onoara ne de onlar gelsinler buraya.Ben zaten gitmiyorum onlarda gelmesinler sıkildım senin onunla bu derece laubali olman hoşuma gitmiyor dedim.Hop kıskanç damgası yedik adam sevmiyor kıskançlık nasıl olur onu dahi bilmiyor.

Gün boyu eşinizi ve diğer kişileri izlemek yerine siz de sohbete dahil olsaydınız, misafir her gün gelmiyor sonuçta, misafirlere surat asacak değil ,tabi ki sohbet edecek şakalaşacak, bence çok kıskançsınız ve olayları yanlış yorumluyorsunuz, bu kadar kıskanç olmanız hem sizin için hem de aile huzurunuz için zararlı..
Asık suratli olup onu bunu izlemiyorum.Bende gülüyorum muhabbete dahil oluyorum ama kimse dönüp dur bu ne diyor demiyorlar anlayacağınız dislanıyorum.Kıskanç ilsam eşimi disi sinekten kıskanırim ama eşim sadece eltimle böyle oluyor.Benim sorunum bu.

Dün beyefendi beni suçluyor bir daha ne sen git onoara ne de onlar gelsinler buraya.Ben zaten gitmiyorum onlarda gelmesinler sıkildım senin onunla bu derece laubali olman hoşuma gitmiyor dedim.Hop kıskanç damgası yedik adam sevmiyor kıskançlık nasıl olur onu dahi bilmiyor.
Gelmesinler çünkü normalin üzerinde gelip gidiyorlardı zaten.
Size insan gibi davransın, emir vermeyi bıraksın ilk önce eşiniz, kıskançlıkla suçlamak yerine.

üstelik misafir dediğin ayda yılda bir gelir bunlar önceden hergün bizdelerdi şimdi de haftada iki üç gün bu misafirlik mi bende gidiyorum evlerine kimse beni öyle ağirlamıyor.

üstelik misafir dediğin ayda yılda bir gelir bunlar önceden hergün bizdelerdi şimdi de haftada iki üç gün bu misafirlik mi bende gidiyorum evlerine kimse beni öyle ağirlamıyor.
bu size hizmetçilik yaptırmak elti gelsin eve kocası sizle konuşunca kıskansın
kocanız sizi çalıştırsın
ben olsam ya kabul etmez
ya cidden süslenir püslenir biraz da açık kıyafetler giynip ortalıkta şen kahkalar atarım
madem onların yaptığı normal bende aynı seviyede davranırım
bence siz bu insanları evinize kabul etmeyin
çalışıyor musunuz

X