Çok sıkıldım!!

Eltin cocugu dogurdu buyuttu hala yemekleri sende mi yiyorlar?
eskisi olduğu kadar değil çunkü bizzat eltimin yüzüne vurdum sen evinde istemiyorsun bizi sen neden geliyorsun dedim.benim de hayatım var eşime çocuklarıma vakit ayırıyorum dedim daha da gelmedi.şuan gelsede haftada bir veya iki defa gelir yemeğe illaki kalıyor zaten.ama eskisi gibi susmuyorum ben üzeleceğime o üzülsün diye herşeyi yuzüne vurup mesafeyi koyuyorum.lakin eşimle onun arasina o mesafeyi koyamıyorum bir türlü

İnsan eltisini de kıskanmamalı ama yaa yok artık yani Ama eşinizin sizi sevmemesi bence eltiyle ilgili bi durum değil, bu konuyu ayrıca değerlendirin bence,yerinizde olsam çoktan boşanmıştım.
kıskanmak değil gerçekten öyle biri olsam üç eltim daha var onlardan da kısakanırım uçan dişi sinekten bile kıskanırım ama eltim çok sinsi sırf göze girip ben böyleyim demek için üstüne vazife olmayan şeylere kaŕişıp muhabbet açiyor eşimin hoşuna gidiyor uzuyorda uzuyor bende az çok tanıyorum artık ne yapmaya çalıştığını anlıyorum ama eşime anlatamıyorum yada anlıyor işine gelmiyor.Yalnızken iyiyiz eskisi gibi değil takılıyor bana espiruler yapıyor ama kısa süreli ya eltimle olan muhhabbwtinde ki neşesini bende göremiyorum takıldığım nokta bu.

Kocanızın sadece bu aile bireyleri yanında horozlanıp, başka misafir yanında ve siz başbaşayken miyavlaması; klasik bizim toplum erillerinin ne kaaadddar errrrrrkek olduğunu ispatlama çabasıdır. Ezikler.
Sorun eltinize davranma biçimi değil, sorun size tasladığı taş fırın errrrkeği rolü. Ayar vermeniz lazım, bu modellerde bu sorun var. Keşke fabrikaları geri toplasa hepsini.

Bu kadar sık misafirlik olmaz, haftada iki üç gün misafirlik mi olur ya hu, davetsiz pat diye mi geliyorlar, kabul etmeyin, insan sürekli misafir ağırlayamaz ki, tepkinizi koyun bence,
ben bi ara gidiyordum yüzünü asiyordu çocuklarımi azarlıyordu bende yüzüne vurdum senin geliyorsun böyle böyle yapıyorsun dedim çat kapı geliyorsun yemekte zorlqnıyorum o yuzden halbuki işin bahanesi yalniz olayım istiyor.bende evlendiğin ilk günden bu yana 1,5 yıl boyunca sen çatkapi geldin bende zorlqndım yemekte ama birgün surat asmadim dedim tartıştık baya o zamandan sonra biraz düzeldi artık sık sık gelmiyor

bir insan sevilmediğini hisseder mi ben iliklerime kadar hissediyorum boşansam iki çocukla ne yaparım bilmiyorum onlar beni bağlıyor yoksa bir dakika çekmem bu koca müsveddesini

bir insan sevilmediğini hisseder mi ben iliklerime kadar hissediyorum boşansam iki çocukla ne yaparım bilmiyorum onlar beni bağlıyor yoksa bir dakika çekmem bu koca müsveddesini
Böyle ortamda çocuklar da mutsuzdur eminim… Hayata kaç kere geliyorsunuz idare etmeyin şu kocayı. Kendisi çocukları düşünseydi eşini bu kadar ezip mutsuz etmezdi.

Eşinle eltin arasında bişey olduğunu sanmıyorum ama eşin ailesinin yanında sana saygı duymuyorsa bu hiç iyi değil aklınca ailesini seni nasıl yonetebildigini göstermeye çalışıyor ama sevgi bu değil bende seninle aynı durumu yaşamıştım eski eşimin abisi ailesinin yaninda karısini övüp bu hatası olduğu zaman bile eşini temize çıkarmak icin herşeyi yapıyordu ama eski eşim ailesinin yanında senin eşin gibi davranıyordu bana kaç defa uyardım ben böyleyim ailemin yanında ancak böyle davranabilirim diyordu hatta sürekli eltilerimi övüp duruyordu abisi gelip ona karısını ovuyordu oda gelip bana söylüyordu yok yengem söylemişte boyleymiste abim ondan cok memnunmusta baktım adamın duzelecegi yok tekmeyi bastım yengen o kadar iyi biriyse git abinin evinde yasa sana onlarla mutluluklar dilerim dedim ve boşandım böyle karakterlerden hayır gelmiyor inan bana cok uğraştım değiştirmek icin ama olmuyor eğer seninde ekonomik özgürlüğün varsa baş tekmeyi gitsin

Arkadaş rezalet çıkar gelmesin bir daha
Zaten kıskançsın eyleme dök bari
Arkadan ağlayıp bileneceğine cesurca yumruğunu masaya vur
Haydi yallah yallah
Ne yani evine gelip emeğini yiyip seni mi ezikliyorlar
Kocaylada olduğu kadar artık
Sevmiyorsa korksun senden acımayacaksın
Sen düşüneceğine o düşünsün
Ben olsam
O akşam iyice had bildirirdim koca olacak öküze
Tekrar evime geldiler
Mutfakta beni yok sayıp eltime baktıysa muhabbet ettiyse
Bir düzüne tabağı onlar muhabetteyken yere çarpar paramparça ederdim
Sıkıyorsa maksadını aşan muhabet etsinler
Biliyorum çok iyiyim

Son düzenleme:
Bence bu kıskançlık değil zaten. Eşinizin size kendinizi değerli hissettirememesi yoksa eltinizle iletişimi sizi sinir etmezdi. Aslında olay eşinizde bitiyor. ya bu erkekleri anlamıyorum istediğimiz iki tatlı söz onuda beceremiyorlar

Esin gercekten berbat biri. Hic sevmem boyle alakasiz alakasiz laubalilik yapan tipleri. Eltin de az degil. Bir de sen kuruntu yapiyorsun sana oyle gelmistir vs daha beter sinir ederler insani.

İnsan kardeşinin eşi için sen de aynısın o da aynı diyemez. Kardeşim de aynı o da diyebilirdi.
Sanırım sizin sorununuz eşinizin sizinle evli olmaktan hoşnut olmadığını düşünmeniz (ben böyle düşünmüyorum, adamın sorunu kendiyle). Bu da özgüvensizlik yaratmış sizde. Acaba onunla evli olmayı mı tercih ederdi diye düşünüyorsunuz.
Ben böyle bir şeyin olmasına imkan vermiyorum çünkü kimsenin böyle şeyler düşünebileceğine inanmak istemiyorum.
Belli ki eşinizle bir karı koca münasebetiniz kalmamış. Düzeltebileceğinizi sanmıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…