- 23 Ocak 2020
- 1.239
- 1.291
-
- Konu Sahibi Kardelen000007
eltiniz kaç yaşındaya önceleri susuyordum ama artık öyle yapmıyorum bende katılıyorum konusmalara gülüyorum yorum yapıyorum ama eşim umursamıyor beni sadece o anda eltim odak noktasi eltim yine söylediklerime cevap verip muhabbet ediyor ama eşim oralı dahi olmuyor.
eskisi olduğu kadar değil çunkü bizzat eltimin yüzüne vurdum sen evinde istemiyorsun bizi sen neden geliyorsun dedim.benim de hayatım var eşime çocuklarıma vakit ayırıyorum dedim daha da gelmedi.şuan gelsede haftada bir veya iki defa gelir yemeğe illaki kalıyor zaten.ama eskisi gibi susmuyorum ben üzeleceğime o üzülsün diye herşeyi yuzüne vurup mesafeyi koyuyorum.lakin eşimle onun arasina o mesafeyi koyamıyorum bir türlüEltin cocugu dogurdu buyuttu hala yemekleri sende mi yiyorlar?
kıskanmak değil gerçekten öyle biri olsam üç eltim daha var onlardan da kısakanırım uçan dişi sinekten bile kıskanırım ama eltim çok sinsi sırf göze girip ben böyleyim demek için üstüne vazife olmayan şeylere kaŕişıp muhabbet açiyor eşimin hoşuna gidiyor uzuyorda uzuyor bende az çok tanıyorum artık ne yapmaya çalıştığını anlıyorum ama eşime anlatamıyorum yada anlıyor işine gelmiyor.Yalnızken iyiyiz eskisi gibi değil takılıyor bana espiruler yapıyor ama kısa süreli ya eltimle olan muhhabbwtinde ki neşesini bende göremiyorum takıldığım nokta bu.İnsan eltisini de kıskanmamalı ama yaa yok artık yaniAma eşinizin sizi sevmemesi bence eltiyle ilgili bi durum değil, bu konuyu ayrıca değerlendirin bence,yerinizde olsam çoktan boşanmıştım.
28 bende 31eltiniz kaç yaşında
Ben okurken hep, 18- 20 yaş arası gibi canlandırdım gözümde:) Aslında yaşı da küçük değilmiş, sizin üzüldüğünüzün farkında olması gerekir28 bende 31
ben bi ara gidiyordum yüzünü asiyordu çocuklarımi azarlıyordu bende yüzüne vurdum senin geliyorsun böyle böyle yapıyorsun dedim çat kapı geliyorsun yemekte zorlqnıyorum o yuzden halbuki işin bahanesi yalniz olayım istiyor.bende evlendiğin ilk günden bu yana 1,5 yıl boyunca sen çatkapi geldin bende zorlqndım yemekte ama birgün surat asmadim dedim tartıştık baya o zamandan sonra biraz düzeldi artık sık sık gelmiyorBu kadar sık misafirlik olmaz, haftada iki üç gün misafirlik mi olur ya hu, davetsiz pat diye mi geliyorlar, kabul etmeyin, insan sürekli misafir ağırlayamaz ki, tepkinizi koyun bence,
bir insan sevilmediğini hisseder mi ben iliklerime kadar hissediyorum boşansam iki çocukla ne yaparım bilmiyorum onlar beni bağlıyor yoksa bir dakika çekmem bu koca müsveddesiniEski konularınızı da okudum kocanız hep böyleymiş yaa, lütfen kendinize bunu yapmayın boşanın gitsin niye kendinize bu hayatı reva görüyorsunuz bu adam sizi sevmiyor sizinle alay ediyor. Evdeki rolünüz hizmetçilik resmen ona buna…
kaynım rahatsiz olmuyor ki karısına tutku ile bağlı gözü kör olmuş resmen en azından bizim yanımızda oyle başbaşayken nasıllar bilmiyorumKayniniz ne diyor bu duruma.
Böyle ortamda çocuklar da mutsuzdur eminim… Hayata kaç kere geliyorsunuz idare etmeyin şu kocayı. Kendisi çocukları düşünseydi eşini bu kadar ezip mutsuz etmezdi.bir insan sevilmediğini hisseder mi ben iliklerime kadar hissediyorum boşansam iki çocukla ne yaparım bilmiyorum onlar beni bağlıyor yoksa bir dakika çekmem bu koca müsveddesini
Eşinle eltin arasında bişey olduğunu sanmıyorum ama eşin ailesinin yanında sana saygı duymuyorsa bu hiç iyi değil aklınca ailesini seni nasıl yonetebildigini göstermeye çalışıyor ama sevgi bu değil bende seninle aynı durumu yaşamıştım eski eşimin abisi ailesinin yaninda karısini övüp bu hatası olduğu zaman bile eşini temize çıkarmak icin herşeyi yapıyordu ama eski eşim ailesinin yanında senin eşin gibi davranıyordu bana kaç defa uyardım ben böyleyim ailemin yanında ancak böyle davranabilirim diyordu hatta sürekli eltilerimi övüp duruyordu abisi gelip ona karısını ovuyordu oda gelip bana söylüyordu yok yengem söylemişte boyleymiste abim ondan cok memnunmusta baktım adamın duzelecegi yok tekmeyi bastım yengen o kadar iyi biriyse git abinin evinde yasa sana onlarla mutluluklar dilerim dedim ve boşandım böyle karakterlerden hayır gelmiyor inan bana cok uğraştım değiştirmek icin ama olmuyor eğer seninde ekonomik özgürlüğün varsa baş tekmeyi gitsinMerhaba arkadaşlar.Çok üzgünüm,çok kırgınım içimi dökmek için yine buraya sığınıyorum.Dün kocamla yine ve yine ailesi yüzünden tartıştık.Konu şu eşim kardeşlerinin yanında soğuk davranıp yalnızken sıcak olması.1 ay kadar ben eltimle arama mesafe koydum ne o geldi ne de ben gittim evine.Iki gün dayanamadi eltim geldi akşam yemeğine kadar bizdelerdi.İlk onun eşi işten geldi,sonrasında benim eşim geldi kapıyı açtım direk mutfağa baktı eltim ordaydı hoşgeldin dedim napiyon dedi donuk bir yüz ifadesiyle iyim deyip onu sordum içer geçtim salata yaptım.3şim mutfağa bana göstermediği güler yüzü eltime gösterip hoşgeldin nasılsın dedi neşeli bir tavırla baķip mutfaktan çıkti.Bende sanki karısı değilde yabanci gibi hiçbirşey söylemeden gitti.Kaynim mesela onlara gitsek veya bizde olsalar mutfağa gelse eşinin hal ve hatrıni sorar ilgi gösterir yalan yok bende eşimden böyle bir ilgi isterim.Her neyse yemekten sonra çay içiyorduk eşimde yine farkettim çok neşeliydi surekli muhabbet kahkahalar atip duruyordu.Hatta bir espiroi yaptı kaynıma biraz terbiyesizceydi eşimle eltimle kahkaha atıp güldüler kaynımda sadece tebessüm etti ,bende rahatsız oldum söyleme böyle şeyler ben utandım yerine dedim ne utanıyorsun yabancımi var dedi.Sustum.Sonrasında eşim yiğenine bakıp su içmesine güldü eltimle onun uźerinde konustular yine kahkahalar espiriler havada uçtu.Bana sıra gelincede kaldir şunu,o nu getir bunu götür,ne soylesem eşime ters tepiyor yani sanki hiç orda yokmuşum gibi.Eltimle konuşunca gözlerinin içi parlıyor bana yapmadığı muhabbeti onunla yapması zoruma gidiyor.Dün bunu söyledim başbaşayken bana nasılsan onların yaninda öyle ol dedim.Sen kuruntu yapıyorsun,bir daha gelmesinler buraya sen kıskançsın.Bende sinirlendim evet kıskancım dedim kocam bana dahil kardeşiyle dahi öyle muhabbet yapmayıp o kişiyle yapıyorsa bu benim en doğal hakkim dedi. ve sonuç yine suçlu ben oldum.Defalarca uyardım eltimle bu laubali olma dedim çünkü fesat eşimin gözüne girip biliyormuş gibi davranıp beni alt etmeye çalışiyor bunu söylüyorum ama ikimizi aynı kefeye koyuyor sende aynısın o da ayni diyor.Bende senin karınım nasıl onunla ayni kefeye koyuyorsun kıskanıyorum evet o ortamda kardeşinde var bende varım dönüp bir defada benimle öyle muhabbet et ben yokmuşum gibi davraniyorsun diyorum sen kuruntu yapıyorsun diyor.Kaynımlar gittikten sonra uyumak için yatakları açtim eşim yine donuk donuk bana bakıyor bir kelime dahi ağzından çikmadı.Gelip öpüp sarılmasını bekledim onu da yapmadı gidip uyudu.Bende artık doldum dün konuyu açtım tartıştik.Beni yargılayanlar olur belki ama gerçekten eşim ailesi olsun özellikle eltim olunca bambaşka biri oluyor eltiminde işine geliyor.Bunda benim kabahatim ne eşimden ilgi istemem çok kötü birşey.Artık gerçekten çok sıkıldım!!!
Bence bu kıskançlık değil zaten. Eşinizin size kendinizi değerli hissettirememesi yoksa eltinizle iletişimi sizi sinir etmezdi. Aslında olay eşinizde bitiyor. ya bu erkekleri anlamıyorum istediğimiz iki tatlı söz onuda beceremiyorlarkıskanmak değil gerçekten öyle biri olsam üç eltim daha var onlardan da kısakanırım uçan dişi sinekten bile kıskanırım ama eltim çok sinsi sırf göze girip ben böyleyim demek için üstüne vazife olmayan şeylere kaŕişıp muhabbet açiyor eşimin hoşuna gidiyor uzuyorda uzuyor bende az çok tanıyorum artık ne yapmaya çalıştığını anlıyorum ama eşime anlatamıyorum yada anlıyor işine gelmiyor.Yalnızken iyiyiz eskisi gibi değil takılıyor bana espiruler yapıyor ama kısa süreli ya eltimle olan muhhabbwtinde ki neşesini bende göremiyorum takıldığım nokta bu.