- 13 Ocak 2020
- 45.244
- En iyi cevaplar
- 2
- 171.671
- 598
- 33
- Konu Sahibi Patlayansekerr
-
Benim raporlu ilacım var aşko. Her gün kullanıyorum. Gidiyosun alerji testlerini yaptırıyosun alıyosun.Bu arada banlanmadan önce sorayım alerjik rinitin tedavisi için bir şey yapıp faydasını gören oldu mu? Fena durumdayım burnum tıkalı başım çok ağrıyor
O vatpet şeyine giriyo. Öpüşme de var bol bol onlarda.O buna kaçmış bu buna tarzı değil de, daha maceralı mesela kız arkadaşınla bilmediğin yere tatile gidiyorsun başına bir şeyler geliyor falan böyle actionlı sorunlar kimse yaşamıyor galiba, ekonomik kriz yüzünden herkes evde ve kocasına ve ailesine sarıyor maalesef : (
Ay link yok mu o ne ayolDediğim uye hamile kalmisti.
Ayni günlerde esiyle de birliktelik yasadigi icin bebegin babasindan emin olamiyordu.
Esine bu durumu "tecavuz(!)" gibi yansitti, bebegi kabul etti adam ama sonrasinda ne oldu ne bitti gelip anlatmadi.
Komsu kizi ve avukat konusu sanirim ben uye olmadan once olmus, hic hatırlayamadim oyle birsey
Benim raporlu ilacım var aşko. Her gün kullanıyorum. Gidiyosun alerji testlerini yaptırıyosun alıyosun.
Ne adı? Yetmiyordur. Kbbci mi yazdı?Benim de var hap alıyorum her akşam ama işe yaramıyor artık çıldırmak üzereyim
Ne adı? Yetmiyordur. Kbbci mi yazdı?
Ben levokast kullanıyorum. Günde bir. Öncesinde burnum tamamen tıkalı geziyodum. Abartmıyorum. Burundan sıfır nefesti. Haşır huşur hep ağzımdan almaya çalışıyodum. Su içerken kulak zarım yutkundukça içten vakumlanıyodu adeta öyle bi burunsuzluk. Spreyler de verdi. Normalde spreyler çok uzun süre kullanılmaz bunları daimi kullanabilirsin dedi. Sadecd hap kullanıyorum düzenli. Spreyleri atak donemlerinde alıp kullanıyorum yetiyo.Evet kbb doktoru yazdı. Zespira plus adı, desmont muadili. Hiçbir işe yaramıyor artık
Ben levokast kullanıyorum. Günde bir. Öncesinde burnum tamamen tıkalı geziyodum. Abartmıyorum. Burundan sıfır nefesti. Haşır huşur hep ağzımdan almaya çalışıyodum. Su içerken kulak zarım yutkundukça içten vakumlanıyodu adeta öyle bi burunsuzluk. Spreyler de verdi. Normalde spreyler çok uzun süre kullanılmaz bunları daimi kullanabilirsin dedi. Sadecd hap kullanıyorum düzenli. Spreyleri atak donemlerinde alıp kullanıyorum yetiyo.
Rica ederim. Bir sor bakalım.Yarın bunu gideyim de yazdırayım öleceğim yoksa. Teşekkür ederim
Ay uyenin adini hatırlarsam, basligi kapanmadiysa etiketlerim, basligi kapandiysa da buraya link atarim. Bakinayim bi.Ay link yok mu o ne ayol
bilmediğm yerde tatile gidecem, başıma iş gelecek gelip buraya mı yazarım bacım?O buna kaçmış bu buna tarzı değil de, daha maceralı mesela kız arkadaşınla bilmediğin yere tatile gidiyorsun başına bir şeyler geliyor falan böyle actionlı sorunlar kimse yaşamıyor galiba, ekonomik kriz yüzünden herkes evde ve kocasına ve ailesine sarıyor maalesef : (
bilmediğm yerde tatile gidecem, başıma iş gelecek gelip buraya mı yazarım bacım?
mesela hindistanda karı-koca tecavüze uğrayan bir çift vardı...buraya mı yazsınlar? değişik ülkelerde hırsızlığa uğrayıp, gasp edilip durup dururken tutuklanıp ortada kalan bi sürü insan oluyor, paran yok, nezarettesin vs. 1 yere yazma şansın varsa ekşiye twittera filan yazarsın ki hemen görüp koşan olsun...
yoksa burda
metroda/öğlen sigara içtiğimiz yerde/arkadaş ortamında ama tanımadığım çocukla bakışıyorum
doktoruma/avukatıma/kargocuya yükseldim
nasıl yürüycem diye yazıyor millet zaten bol bol
bizde artık neyin derdini seviyorsak gelip okuyoruz kaynana elti kayın meselelerini
tanışma olcak babam ters, paramız yok nasıl evlencez, görümcem yatak odası takımımın aynını aldı...konularını.
bizde de var bi sıkıntı.
çok eskiden moda topicleri baya iyiydi buranınDoğru söylüyorsunuz. Öyle maceralı şeylerin buraya yazılma ihtimali çok düşük. Forumdaki diğer topiclere bakarım artık, bdv çok sıktı beni artık hep aynı konular
çok eskiden moda topicleri baya iyiydi buranın
ben ilgimi kaybetmiş de olabilirim ama şimdi günlük kombin atan senelik trend yorum vs. yapan pek yok galiba
ben hep yabancı sitelere bakıyorum moda vs. konusunda
not: ben çok eski üyeyim. bu 2. kez üyeliğim.
Bende bir dert var bacimsu çekirdeğibi hazırla geliyorum...Arkadaşlar bu bdv konuları çok sıkıcı değil mi? Hep kv görümce konuları. Bir kesim sadece eşinin akrabalarını dert ediyor. Hiç egzantrik dertleri olan tip yok mu burada? Buranın reklamını yapalım her kesimden insan çeksin bence
Bende bir dert var bacimsu çekirdeğibi hazırla geliyorum...
Bdv’nin çok sıkıcı olduğunu söylemek için bdvyi seçmek, eksantrik içerik için başkalarından konu açmasını beklemek yerine, kurallara uyup doğru bir kategoriye eksantrik bir içerik girseydiniz de üyeler de okusaydı.Arkadaşlar bu bdv konuları çok sıkıcı değil mi? Hep kv görümce konuları. Bir kesim sadece eşinin akrabalarını dert ediyor. Hiç egzantrik dertleri olan tip yok mu burada? Buranın reklamını yapalım her kesimden insan çeksin bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?