- 11 Aralık 2024
- 391
- 1.026
- 28
- Konu Sahibi Patlayansekerr
-
Siteyi sallayacak konular az çok belli: metrescilik , dady sugar , evliyken başkasına kaçmak, sevgilisinden hamile kalmak( plansız gebelik) vs .Ulaşılmaz, romantik, macera içeren aşk konuları istiyor.
Yıllardır takip ettiğiniz yeri sıkıcı buluyorsanız neden üye oldunuz :)
Doktorlar bunun için burun spreyi yazıyor genelde. Sağlık ocağına yarın gidin isterseniz. Geçmiş olsunBu arada banlanmadan önce sorayım alerjik rinitin tedavisi için bir şey yapıp faydasını gören oldu mu? Fena durumdayım burnum tıkalı başım çok ağrıyor
Ben musakka ve su kocasi erkek kardesinin karisiyla sevgili olan uyenin konularının ustune civcivli hikaye hic okumadim burda.Siteyi sallayacak konular az çok belli: metrescilik , dady sugar , evliyken başkasına kaçmak, sevgilisinden hamile kalmak( plansız gebelik) vs .
Evliyken başkasına kaçan olmadı onu ben uydurdum sksdkfkfgh bazen çoğu konu fake gibi geliyor bana.Ben musakka ve su kocasi erkek kardesinin karisiyla sevgili olan uyenin konularının ustune civcivli hikaye hic okumadim burda.
Evliyken baskasina kacan oldu mu hic?
Ay siz açın egzantrik bir konu , şenlensin buralar.Arkadaşlar bu bdv konuları çok sıkıcı değil mi? Hep kv görümce konuları. Bir kesim sadece eşinin akrabalarını dert ediyor. Hiç egzantrik dertleri olan tip yok mu burada? Buranın reklamını yapalım her kesimden insan çeksin bence
Ozaman faydalı kısımlara odaklanın dertli kısımlara bakmayın türkiyedeki her 5 kadından 10u kaynana derdinde zaten.Konular sıkıcı site oldukça faydalı
Dhhdhdhd bu ara kk cok fake konu yapti zaten. Gecen sene bir tane is arkadasiyla isyerinin bodrum katinda fik fik yapan vardi onu okumus muydun?Evliyken başkasına kaçan olmadı onu ben uydurdum sksdkfkfgh bazen çoğu konu fake gibi geliyor bana.
Hayır onu okumadım. Burda bir ara eski konulara bakmıştım. Komşu kızı konusu vardı,bir üyenin konusu beni çok etkilemişti mesela ama adını yazamıyorum. Bir de avukatıyla ilişkisi olan bir üyenin konusunu görmüştüm.Dhhdhdhd bu ara kk cok fake konu yapti zaten. Gecen sene bir tane is arkadasiyla isyerinin bodrum katinda fik fik yapan vardi onu okumus muydun?
Ulaşılmaz, romantik, macera içeren aşk konuları istiyor.
Ben musakka ve su kocasi erkek kardesinin karisiyla sevgili olan uyenin konularının ustune civcivli hikaye hic okumadim burda.
Hayır onu okumadım. Burda bir ara eski konulara bakmıştım. Komşu kızı konusu vardı,bir üyenin konusu beni çok etkilemişti mesela ama adını yazamıyorum. Bir de avukatıyla ilişkisi olan bir üyenin konusunu görmüştüm.
Musakka geri dönBen musakka ve su kocasi erkek kardesinin karisiyla sevgili olan uyenin konularının ustune civcivli hikaye hic okumadim burda.
Hollywood yapımı korku tarzı konu istiyo anam bu, bacım burası Bağcılar Esencılıs hattı sen yanlış binmişinO buna kaçmış bu buna tarzı değil de, daha maceralı mesela kız arkadaşınla bilmediğin yere tatile gidiyorsun başına bir şeyler geliyor falan böyle actionlı sorunlar kimse yaşamıyor galiba, ekonomik kriz yüzünden herkes evde ve kocasına ve ailesine sarıyor maalesef : (
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?