Çok sıkıcı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu arada banlanmadan önce sorayım alerjik rinitin tedavisi için bir şey yapıp faydasını gören oldu mu? Fena durumdayım burnum tıkalı başım çok ağrıyor

Bu arada banlanmadan önce sorayım alerjik rinitin tedavisi için bir şey yapıp faydasını gören oldu mu? Fena durumdayım burnum tıkalı başım çok ağrıyor
Doktorlar bunun için burun spreyi yazıyor genelde. Sağlık ocağına yarın gidin isterseniz. Geçmiş olsun

Siteyi sallayacak konular az çok belli: metrescilik , dady sugar , evliyken başkasına kaçmak, sevgilisinden hamile kalmak( plansız gebelik) vs .
Ben musakka ve su kocasi erkek kardesinin karisiyla sevgili olan uyenin konularının ustune civcivli hikaye hic okumadim burda.

Evliyken baskasina kacan oldu mu hic?

Ben musakka ve su kocasi erkek kardesinin karisiyla sevgili olan uyenin konularının ustune civcivli hikaye hic okumadim burda.

Evliyken baskasina kacan oldu mu hic?
Evliyken başkasına kaçan olmadı onu ben uydurdum sksdkfkfgh bazen çoğu konu fake gibi geliyor bana.

Ay siz açın egzantrik bir konu , şenlensin buralar.

Size söz, birine kaçarsam konu açacağım buraya.
Sık banlanınca süresi uzuyor bu arada. Eski üyelerden biri epik bir ban almıştı, 3 ay mıydı ne

Dhhdhdhd bu ara kk cok fake konu yapti zaten. Gecen sene bir tane is arkadasiyla isyerinin bodrum katinda fik fik yapan vardi onu okumus muydun?
Hayır onu okumadım. Burda bir ara eski konulara bakmıştım. Komşu kızı konusu vardı,bir üyenin konusu beni çok etkilemişti mesela ama adını yazamıyorum. Bir de avukatıyla ilişkisi olan bir üyenin konusunu görmüştüm.

Dediğim uye hamile kalmisti.
Ayni günlerde esiyle de birliktelik yasadigi icin bebegin babasindan emin olamiyordu.
Esine bu durumu "tecavuz(!)" gibi yansitti, bebegi kabul etti adam ama sonrasinda ne oldu ne bitti gelip anlatmadi.

Komsu kizi ve avukat konusu sanirim ben uye olmadan once olmus, hic hatırlayamadim oyle birsey

O buna kaçmış bu buna tarzı değil de, daha maceralı mesela kız arkadaşınla bilmediğin yere tatile gidiyorsun başına bir şeyler geliyor falan böyle actionlı sorunlar kimse yaşamıyor galiba, ekonomik kriz yüzünden herkes evde ve kocasına ve ailesine sarıyor maalesef : (

Hollywood yapımı korku tarzı konu istiyo anam bu, bacım burası Bağcılar Esencılıs hattı sen yanlış binmişin

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…