- 11 Aralık 2024
- 391
- 1.026
- 28
- Konu Sahibi Patlayansekerr
-
Bunları aşan dertleri olanlar zaten tv programlarındaArkadaşlar bu bdv konuları çok sıkıcı değil mi? Hep kv görümce konuları. Bir kesim sadece eşinin akrabalarını dert ediyor. Hiç egzantrik dertleri olan tip yok mu burada? Buranın reklamını yapalım her kesimden insan çeksin bence
Size nasıl dertler lazım?Arkadaşlar bu bdv konuları çok sıkıcı değil mi? Hep kv görümce konuları. Bir kesim sadece eşinin akrabalarını dert ediyor. Hiç egzantrik dertleri olan tip yok mu burada? Buranın reklamını yapalım her kesimden insan çeksin bence
Yeni sürükleyici, dikkat çekici, kaotik konular mı okumak istersinizArkadaşlar bu bdv konuları çok sıkıcı değil mi? Hep kv görümce konuları. Bir kesim sadece eşinin akrabalarını dert ediyor. Hiç egzantrik dertleri olan tip yok mu burada? Buranın reklamını yapalım her kesimden insan çeksin bence
Hadi başla anlatmaya heyecanla okumayı bekliyoruzArkadaşlar bu bdv konuları çok sıkıcı değil mi? Hep kv görümce konuları. Bir kesim sadece eşinin akrabalarını dert ediyor. Hiç egzantrik dertleri olan tip yok mu burada? Buranın reklamını yapalım her kesimden insan çeksin bence
Konularınız defalarca taşındı, aynı sebepten daha önce banlandınız ama hala kuralları öğrenemediniz. Öğrenme güçlüğü mü var acaba? Bu konu yüzünden de sebepsiz yere ban yiyeceksiniz şimdiArkadaşlar bu bdv konuları çok sıkıcı değil mi? Hep kv görümce konuları. Bir kesim sadece eşinin akrabalarını dert ediyor. Hiç egzantrik dertleri olan tip yok mu burada? Buranın reklamını yapalım her kesimden insan çeksin bence
Bilmiyorum. Birçok siteye üyeyim ama burası bir bastı boğdu beni. Bence bdv'deki herkes ondan da sinirli. Farkında olmadan konu sahiplerine dik dik sert yazıyoruz, insan hep aynı dertleri dinleyince sinirleniyor bunalıyor ondanYeni sürükleyici, dikkat çekici, kaotik konular mı okumak istersiniziçerik ne olsun mesela?
Bence herkes öyle değil. Ben sinirli değil aksine sakin yapıda biriyim mesela. Ama sitede negatif enerji yoğun ne yazıkki. Konu içerikleri bazen üzüyor beni. Kadınların kendine göz göre göre yaptırdıkları eziyetlere kızıyorum. Peki diğer siteler ne merak ettim ?Bilmiyorum. Birçok siteye üyeyim ama burası bir bastı boğdu beni. Bence bdv'deki herkes ondan da sinirli. Farkında olmadan konu sahiplerine dik dik sert yazıyoruz, insan hep aynı dertleri dinleyince sinirleniyor bunalıyor ondan
Ne vereyim ablamaArkadaşlar bu bdv konuları çok sıkıcı değil mi? Hep kv görümce konuları. Bir kesim sadece eşinin akrabalarını dert ediyor. Hiç egzantrik dertleri olan tip yok mu burada? Buranın reklamını yapalım her kesimden insan çeksin bence
Sanırım Sürükleyici ve heyecanlı dertler istiyor.Yeni sürükleyici, dikkat çekici, kaotik konular mı okumak istersiniziçerik ne olsun mesela?
Sever o beğenmedim atmayı önüne geleneAkşama kadar yorumlara begenmedım yapıyorsunuz çoğu zamanneden bu kadar boğulduğunuz bdv de yorum okuyorsunuz peki
Polisiye gerilim kitapları , filmleri iyi olabilir bence :)Sanırım Sürükleyici ve heyecanlı dertler istiyor.
Elimde çok temiz etiketi üstünde birkaç dert var, ciddi alıcılar yazsın lütfenSize nasıl dertler lazım?
Katiliyorum, konularin cogu bayik, gorumce oyle dedi buraya gitti KV geldi KP gitti... Tamamiyle bayik konular., yazanlar hayatsiz bence hayati olan insan kvye kpye neden bu kadar takilsin
Ulaşılmaz, romantik, macera içeren aşk konuları istiyor.Polisiye gerilim kitapları , filmleri iyi olabilir bence :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?