Çok sevmiyormuşum?! Sorun bende mi?

aslii9911

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Ocak 2018
226
144
Bi ilişkide sevgi eşit mi olmalı? Bunun bi ölçüsü olamaz bence. Herkes de kendi sevgisinden sorumludur. Ama ilişkimde zaman zaman bununla ilgili bazı tepkilerle karşılaşsam da bugünkü artık bardağı taşıran son damla oldu.
Konu çok uzun aslında ama bana söylediği cümleleri söyleyip özet geçicem. O benden asla vazgeçemezmiş,ama ben bunu bir kere bile söylememişim.(doğru söylemedim çünkü aldatılırsam ve geleceğimizle ilgili problem olacak bi durum olursa o zmn üzüleceğime şimdi üzülmeyi tercih ederim demeyi seçtim genelde. Bu ikisini affetmem) aldatılmayı o da affetmez gerçi. Neyse ikimizde birbirimize güveniyoruz güven problemi hiç olmadı zaten ilişkide. Ben onun bana verdiği kadar değer vermiyormuşum,kaybetmekten korkmuyormuşum..
Önceden çok kıskançtım ben ama zamanla aştım o ise 4 yıldır çok kısknc. Dün de çok basit bi mevzu yüzünden kıskandı beni tamam diyorum uzatma abartma,ama uzattıkça uzatıyor. Sonra alındı kapattı telefonu. Neymiş efendim başkası sevmez ilgi göstermez kötü olurmuş,bu aklından çıkaramıyormuş kendinden bile kıskanıyormuş kötü oluyormuş. Ve şöyle bir şey var. 1 haftadır aramız gerçekten limoni başka sebeplerden. Daha düzelememişken bir de kıskançlık krizine gerek yoktu yani.
Konudn konuya atlar gibi oldu ama sözün özü benim onu onun beni sevdiği kadar sevmediğimi düşünüyor. Belki onun beni sevdiği kadar sevmiyorumdur ama onu gerçekten seviyorum ve ona gerçekten çok kıymet veriyor ona inanılmaz bir bağ ile bağlıyım. Sizce benim yanlış yaptığım bir şey mi var? Sorun bende mi?

İlginç bence bu kadar aşırı kıskançlıkta boğucu olmalı şahsen bir yay burcu olarak asla gelemezdim ki bende kıskanç biriydim eskiden,sende yap aynısını ona anlar

İlginç bence bu kadar aşırı kıskançlıkta boğucu olmalı şahsen bir yay burcu olarak asla gelemezdim ki bende kıskanç biriydim eskiden,sende yap aynısını ona anlar
Asıl takıldığım nokta sen şöyle az seviyosun böyle sevmiyosun demesi.bununla ilgili ne düşünüyorsunuz

Çocuk daha, adam olamamış nazlı bir çocuk gibi ben bunların anneyle olan 0-6 yaş bağını sağlıklı kuramamış bireyler olduklarını düşünüyorum benzeri bende de vardı
Gerçi 34 yaşındaydı ama çok mıy mıydı. Yanlış bir şey söyler anlayış gösteririm haklı sanır kendini, kızarım sen niye kızıyorsun der alınır, kendisi devamlı seni seviyorum der ben demedim diye zaten sevmiyorsun ki beni, hiç sevmedin diye söylenir bi de buna küser
Ay düşünürken bile içim şişti !!!
Neden çok kıskanç onu sorgulamak lazım
Kendine mi güvenmiyor yetemeyeceğim diye yoksa sana mı güvenmiyor başkasına gidersin diye?

onun beni sevdiği kadar sevmediğimi düşünüyor.

Seven insan, karşısındakinin ne kadar sevdiğini böylesine irdelemez. Bunun adı aşk-sevgi değil, ticaret olur. :)
Sorun kendisine "Aşkların tüccarı yarim, bugünkü sevgimden kaç gram tarttın?" diye.
Kaprislere bak yav, erkekte de nasıl eğreti duruyor nassıl.. :KK53:

Normal doz bir kıskançlık değil tarif ettiğiniz ayrıca, hastalıklı bir şey.

Seven insan, karşısındakinin ne kadar sevdiğini böylesine irdelemez. Bunun adı aşk-sevgi değil, ticaret olur. :)
Sorun kendisine "Aşkların tüccarı yarim, bugünkü sevgimden kaç gram tarttın?" diye.
Kaprislere bak yav, erkekte de nasıl eğreti duruyor nassıl.. :KK53:

Normal doz bir kıskançlık değil tarif ettiğiniz ayrıca, hastalıklı bir şey.
Çocuğun bence önceden sevgilisi olmamış o derece toy o derece bilgisiz ki kıza resmen yapışmış
Açıkçası nazlanan arkadaşlarımı bile çekemezken bir erkeği çekmek... ıyyy diyorum

evladım ömrünü harcamaya niyetlisin galiba hala ayrılmamış olman tuhaf. çocuğun tuhaf bir sevgi ve bağlılık anlayışı var.
ne oldu kv mevzusu?

Sevgi ölçer bir şey m varmış nasıl bu kadar emin.
Bu bir tarZdır ama yani biri sürekli ölüyorum bitiyorum der ama sadece der biri dile getirmez ben dile getirmeywn gruptanım mesela. Ayrıca boş boş konuşmayı da hiç sevmem, yok sensiz yaşayamazmış yok ya kim kimden aytıldı diye öldü. Bence erkek arkadaşınız ruhsal gelişimini tamamlayamamış.

evladım ömrünü harcamaya niyetlisin galiba hala ayrılmamış olman tuhaf. çocuğun tuhaf bir sevgi ve bağlılık anlayışı var.
ne oldu kv mevzusu?
o mevzudan sonra toparlanamadk ztn.şu an kapanmış durumda.işte annesini ayrı evde oturtmayı kbl etmişti ama bence o kadın kocasından boşanmaz ben öyle düşünüyorum.

Bir ilişkide daha çok seven taraf, ya ilişkisini tüketir ya da kendini. Bence az sevilmek zor ve yıpratıcı. Yeterince seviyor olsanız böyle bir hisse kapılmazdı. Belki de sevginizi hissetiremiyorsunuzdur. Neden böyle hissettiğini sordunuz mu?

Garip gelio dimi bu erkek modelleri :) genelde kadinlar bu dusuncede oluyo cunku:))

Bi yandan takintili bi yandanda.. kaybetme korkusu var demekki.. bu iyi birsey

X