Kız İsteme çok seviyorum ama ... ailem ...

:gitme::gitme:ailem onun düzgün biri olduğuna inanıyor amaaaa çok saçma olan bişeyi büyütüyorlar.kürt diye istemiyorlar.ben 21 yaşındayım.ailem ile aramı bozmak kesinlikle istemiyorum ama hızlı bi karar vermekte istemiyorum.herkese ilgisinden dolayı çok teşekkür ederim arkadaşlar.gerçekten içimde kopan fırtınayı kimseye anlatamıyorum.o na bile...ona bile ailem bu yüzden istemiyor diyemiyorum.ama o kadar yolundaki herşey , bitmesini düşünmek bile istemiyorum...rabbim hayırlıdan ayırmasın.hakkımda hayırlıyı gönlüme sevdirsin inşallah.bu duam forumdaki herkese....teşekkür ederim.teselli::teselli:

kürt olmasının benim açımdan en ufak bir eksisi yok...ama ailem...buraları tvde nasıl gördüyse öyle biliyor.onlarda beni düşünüyor.sıkıntı çekmemi istemiyorlar.biliyorum ama çok çok çok çaresizim.ben ne yapmalıyım onu hiç bilmiyorum

ailene zaman vericeksin.. zamanla ikna ediceksin.. baska caren yok.. zorlu bir surec ama cok seviyorsan aileni de erkek arkadasini da, ne yardan ne serden gececeksin. birbirlerine alismalari zaman alicak sen de bu surede karsindakini taniycaksin.
acele etmiceksin.

Çok üzgünüm çoookkafamçokkarıştısanki bu kadar eziyetime değmiyor...çok üzdü bugün beni...bilmiyorummmmmmmmmmkafamçokkarıştı

hakkında en hayırlısı olsun cnm belkide ailen haklıdır
örf adet uyamazsın onlara başka arkadaşlar yanlış anlamasın ama bu böyle

canım benim de bir kürt erkek arkadaşım olmuştu, hatta gayet ciddi niyetlerle yaklaşmıştı genelleme yapmak istemiyorum benim ailemde kesinlikle bu durumlara karşıdır. ben insan olsun derim hhep. ama öyle örf adetleri var ki en modernlerin bile inanamadım yani. anlatırdı şok olurdum. en basiti mesela annemlere gidince hemen işe girişiceksin dedi bi kaç sefer, yani tabi ki misafir gibi oturulmaz bizde de olmaz ama yani bunu açıkça dillendirmesi beni korkuttu. demekki normal yapılandan fazlasını bekliyolar diye düşündüm.

hoş bunlar değildi ayrılma sebebiminiz kendisinin tam bi dolandırıcı+ pislik olmasıydı:) beyefendi benle öpüşmek sevdiği insana dokunmak istiyomuş bende bunun üzerine peki kız kardeşnin sevgilisi olduğunu görsen öpüşürken görsen naparsın demiştim de demediği kalmamıştı

bence kürt olması eksi bir etken olmamlı sen sevdiğini ve gerçekten tanıdıgını düşünüyorsan ama zaman bana göre çok kısa , önce resmiyetten uzak biraz daha zaman geçir sonra eğer yine fikrin aynıysa hayırlı olsun demek düşer bize...

canım profilinde diyarbakır yazıyor eğer orada oturuyorsanız orada da bir çok kürt var. kürtler kötü insan değiller ki bu önyargılarının sebebini bir sor.
ve sakın sevgiline de birşey deme çünkü olurda evlenirseniz sürekli başına kakar.

Canım allah yardımcın olsun. Bence de 5 ay çok erken bir süre. ınsanların etnik kökeni ile ilgilenmiyorum ben, her milletin iyisi de var kötüsü de. Ama dediğim gibi beş ay evlilik kararı için çok erken. Önce sen bir tanı, sonra karar ver.
Er-ca da söylemiş zaten, sevgiline de sakın kürtsün diye seni istemiyorlar deme. Bu hep sorun olur aranızda

kürt olması konusunda bişi diyemem ama neden hemen evlenme kararı alıyosun ki?cidden yaşın küçük ve 5 ay çok kısa bi süre.hemen neden ailene açtın konuyu?senin kabullenmen için bile erken.

diyarbakırda görev yapıyorum.o da burda çalışıyor.burda tanıştık ama ben buralı değilim.karadenziliyim.ailemde doğulu olmasına tepkili...yoksa diyarbakırlılardan en ufak bi zarar görmemişimdir.rabbim iyi insanlarla karşılaştırsın.

karadenizliller biraz inatçıdır dimiyerimsenibenn

belki zamanla yumuşarlar. onun iyi yönlerinden bahset.. seninile ilgili çok iyi şeyler yaptığından orada senin hayatını kolaylaştırdığından çok sevilen biri olduğundan.. ailene sempatik gelebilecek yönlerini anlat...

ben aslen siirtliyim canım ama arabım kürt değilim yaşadığın zor bir durum ama ailene zaman vereceksin zamanla senin onla mutlu olduğunu görürlerse ayıramazlar en azından tanıyalım derler
bu arada yaşın 21 daha bencede iyi düşüğn evli değilim ama 5 ay tanımayla bazı şeyler zorr inan zor ben 6 yıldır birlikteyim her 3 aya bir değişik huylarımız çıkıyor daha evlenmeden iyi düşün birde kürtlük bir yana doğu gelini olmak ve doğulu bir erkekle evli olmak inan çok zordur benim annem ankaralı yaşanan zorlukları çocukalr bile çekiyor doğu kültürünü çok iyi öğren gelinlik orda karadenizdeki veya iç anadoludaki gibi olmaz kişi ne kadar modern olursa olsun her zaman sorun oluyorr

bende bu sorunları yaşamktan korkuyorum işte arkadaşım.allah razı olsun...görüşleriniz için.ben 2 yıldır diyarbakırdayım.burayı epeyce öğrendim.çogu konuda bizim taraflara çok çok uzak...ben katlanırım ne olursa olsun ama ailem...onlar benim kadar sıcak bakmaz biçok şeye...allah hayırlıyı nasip etsin.bu dakikadan sonra başka dua yok aklımda:Saruboceq:

:Saruboceq:
ailem burda değil.ben burda görev yapıyorum.karadenizliyim.ailem orda...hayırlısı olsun canım.görüşlerin için teşekkürler:Saruboceq:

canım ailen karadenizliyse bide hayatta kabullenmezler bende karadenizliyim ondan biliyorum yol yakınken dön bence 5 ay çok kısa süre zaten aileyle başta sorun çıktımı sanmıyorumki evlensen bile ısınamazlar benim fikrim bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…