:gitme::gitme:ailem onun düzgün biri olduğuna inanıyor amaaaa çok saçma olan bişeyi büyütüyorlar.kürt diye istemiyorlar.ben 21 yaşındayım.ailem ile aramı bozmak kesinlikle istemiyorum ama hızlı bi karar vermekte istemiyorum.herkese ilgisinden dolayı çok teşekkür ederim arkadaşlar.gerçekten içimde kopan fırtınayı kimseye anlatamıyorum.o na bile...ona bile ailem bu yüzden istemiyor diyemiyorum.ama o kadar yolundaki herşey , bitmesini düşünmek bile istemiyorum...rabbim hayırlıdan ayırmasın.hakkımda hayırlıyı gönlüme sevdirsin inşallah.bu duam forumdaki herkese....teşekkür ederim.teselli::teselli:
diyarbakırda görev yapıyorum.o da burda çalışıyor.burda tanıştık ama ben buralı değilim.karadenziliyim.ailemde doğulu olmasına tepkili...yoksa diyarbakırlılardan en ufak bi zarar görmemişimdir.rabbim iyi insanlarla karşılaştırsın.
ben aslen siirtliyim canım ama arabım kürt değilim yaşadığın zor bir durum ama ailene zaman vereceksin zamanla senin onla mutlu olduğunu görürlerse ayıramazlar en azından tanıyalım derler
bu arada yaşın 21 daha bencede iyi düşüğn evli değilim ama 5 ay tanımayla bazı şeyler zorr inan zor ben 6 yıldır birlikteyim her 3 aya bir değişik huylarımız çıkıyor daha evlenmeden iyi düşün birde kürtlük bir yana doğu gelini olmak ve doğulu bir erkekle evli olmak inan çok zordur benim annem ankaralı yaşanan zorlukları çocukalr bile çekiyor doğu kültürünü çok iyi öğren gelinlik orda karadenizdeki veya iç anadoludaki gibi olmaz kişi ne kadar modern olursa olsun her zaman sorun oluyorr
canım profilinde diyarbakır yazıyor eğer orada oturuyorsanız orada da bir çok kürt var. kürtler kötü insan değiller ki bu önyargılarının sebebini bir sor.
ve sakın sevgiline de birşey deme çünkü olurda evlenirseniz sürekli başına kakar.
bende bu sorunları yaşamktan korkuyorum işte arkadaşım.allah razı olsun...görüşleriniz için.ben 2 yıldır diyarbakırdayım.burayı epeyce öğrendim.çogu konuda bizim taraflara çok çok uzak...ben katlanırım ne olursa olsun ama ailem...onlar benim kadar sıcak bakmaz biçok şeye...allah hayırlıyı nasip etsin.bu dakikadan sonra başka dua yok aklımda:Saruboceq:[/QU
sen bile bile lades diyorsun son bir şey daha diyim arkadaşım senin hayatın ama evlilik bir ömür ailen artık o adam olacak ve herşeyden önemlisi yarın çocukların bile doğu kültürünün etkisinde kalacakk ve sen hep arada kalacaksın en sonunda ben diyim sana sonun annem gibi olacak en ufak birşeye parlayacak yeter diye isyan edeceksinn allah hakkında hayırlısını versin hayırlısıysa tez zamanda olsun hayırsızsa tez zamnada soğursun inşallahh:Saruboceq::Saruboceq:
ailene zaman ver onunla mutlu olduğunu oınlara ispatla canım zor bir dönem olacaktır sabır gerektirçektir ama unutma bundada vardır bir hayır sakın acele etme
diyarbakırda görev yapıyorum.o da burda çalışıyor.burda tanıştık ama ben buralı değilim.karadenziliyim.ailemde doğulu olmasına tepkili...yoksa diyarbakırlılardan en ufak bi zarar görmemişimdir.rabbim iyi insanlarla karşılaştırsın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?